ürünler yasemin100 arkadaşa ayırtılmıştı ama alamıyacakmış oyuzden ürünler isteyene uygun fiyata verebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bunları istiyorm
Eki Görüntüle 1099499 Eki Görüntüle 1099500 Eki Görüntüle 1099501 Eki Görüntüle 1099502 Eki Görüntüle 1099503 Eki Görüntüle 1099504
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm bunları istiyorm
Eki Görüntüle 1099499 Eki Görüntüle 1099500 Eki Görüntüle 1099501 Eki Görüntüle 1099502 Eki Görüntüle 1099503 Eki Görüntüle 1099504
Lamba hariç diğerlerimi 25 tl canm
Lamba hariç diğerlerimi 25 tl canm
Canim evet lamba hariç yani uygun mu senin içinde beyaz taytida diğer yeşilin Atina hediyem olur kabulmu
........................Yukarda 9 ürün 25 tl neden ki benim 4-5 parça 25 ki neyse canm azcık düşüeyim eşimede göatereyim sana özelden yazarm
Canim sorun degilki sen deki sunuda ekle 25 olsun de ok derdim ki yani kimseyi uzmem istersen hepsini yollayim gerçekten sorun değil yeterli işimiz görülsün çünkü eşimin su anda ihtiyaci var alacak tik bir mevsimlik mont hazir sende varken alay im senden dedim Xl degilmi
........................
Yok tatlm hepsine gerek yok beb beğendiklerimi ekyelim onlar yeter olurmu
Yok tatlm hepsine gerek yok beb beğendiklerimi ekyelim onlar yeter olurmu
Tamam canim sen ekle ozaman mont Xl mi bu arada benden 1 yas büyükmusun ben seni daha büyük saniyordum neden sandigimi bilmiyorum ama yanlis anlama. :)
Bunlar canm
Eki Görüntüle 1099569 Eki Görüntüle 1099570 Eki Görüntüle 1099571 Eki Görüntüle 1099572 Eki Görüntüle 1099573 Eki Görüntüle 1099574
Bunlar canm aslnda diğer lcw ayakkabıyada beğendimde fazla olurm die eklemedim😄
Ama çıkarmak istediğin olursa çıkarabilirsin
O iki elbisende biraz değişiklik yaptirdim terzide boylar biraz küçüktü ya bende tesetturlu olduğum için arkalarina ayni renkten tüller diktirdim cooook güzel oldu:)
XL canm evet kotondan aldık ama 1kere giydi sonra eşim M bedene düştü giyemedi daha
1987 liyim canm kızım daha 4,5 aylık ama alıyorm beğendiklerimi dursn elbet zmanı geliyor giymenin😄
Eklicem şimdi kaydediyorm telefonuma canm başka bişi yok mu elinde giysi olmasada olur çock odası için bişilerde olur 😃