Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, pembe elbisenin bedeni nedir?
Benım kızım 9 aylık olurmu ona bıde hıc gıyılmıs mı baska elbıse
turu yok mu bıde kargo kımden nerde oturuyorsunz
canım beden olarak bilmiyorum bunları ben özel ördürmüştüm beyaz olan 1 1 buçuk yşındakilere olur 2 yaşada olabilir bence yeşil olan 1 yaştan 3 yasakadar giyilir bence elbisede 2 yaştan 3 yaşakadar giyilir sanırım sizinki kaç yasında
merhaba,kapıda ödeme olayınız,ptt hesabınız var mı?
malesef canım kapıda ödemem yok ama hesap numarasından çok rahat yatırabilirsiniz
canım elbisenin üstüne tıklayınca leke gibi bir görüntü var.2 yaşa göre başka şeyler var mı?
canım o elbise hiç giyilmedi hurçtan çıkardım foto çekecekken kolumun kenaarında nutella bulasıgı varmışşimdi nasıl yanı diyeceksin kızım nutellayı kasıklıyordu kendinden bana bulaştırmış bendende foto çekecekken kıyafete bulaştı aksilik işte ıslak mendille silip çekmiştim ama yıkar gönderirim sorun deil yani 2 yaşa göre negibi şeyler düşünüyorsunuz bunlara karar verdinizmi
canım uygun başka şeyler olursa düşünebilirim.yoksa tek ürün için hem kargo,hemde bankadan havale zor geliyor biraz.kazak.hırka,üst,alt olabilir.
bende o yüzden sordum zaten bunları alacaksanız başka kıyafetler ekleyim yoksa 2 yas kıyafeti satmayı düşünmüyorumda benim kızım 4 yasında o yüzden elimde baya kıyafet mevcut ben çeker koyarım bugün 1 saatten eklemiş olurumneden agladım acaba bu suratlar çok komik yahuuuu
canım bunlar 2 yaş için olur mor etekle beyaz badi ikisi takım olarak almıştım birbirine cok yakısıyor etek 12 badi 8 tl
mavi pantolon 8 tl elbiseyimiz amerikadan gelmişti 13 tl
canım bunlar 2 yaş için olur mor etekle beyaz badi ikisi takım olarak almıştım birbirine cok yakısıyor etek 12 badi 8 tl
mavi pantolon 8 tl elbiseyimiz amerikadan gelmişti 13 tl