Bebek İkinci El küçük meleklere

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
$SAM_7005.jpg küçük meleklere çok çok güzel ürünler
$SAM_7003.jpg $SAM_7003.jpg $SAM_7008.jpg $SAM_7009.jpg
tanesi 15 hepsini alana 35 olur :nazar:

Son düzenleme:
merhaba, pembe elbisenin bedeni nedir?

canım beden olarak bilmiyorum bunları ben özel ördürmüştüm beyaz olan 1 1 buçuk yşındakilere olur 2 yaşada olabilir bence yeşil olan 1 yaştan 3 yasakadar giyilir bence elbisede 2 yaştan 3 yaşakadar giyilir sanırım sizinki kaç yasında

Benım kızım 9 aylık olurmu ona bıde hıc gıyılmıs mı baska elbıse
turu yok mu bıde kargo kımden nerde oturuyorsunz

Benım kızım 9 aylık olurmu ona bıde hıc gıyılmıs mı baska elbıse
turu yok mu bıde kargo kımden nerde oturuyorsunz

9 aylık beyaz olan tam olur sırasıylada bahardada diğerleri olur birde bunları alırsanız kızınızada başka hediyelerim olur elbise turu yok malesef ben kızıma elbise giydirmeyi sevmiyordum genelde spor kıyafetler giydiriyordum kargo size ait oluyor canım zaten 6 tl felan tutr

canım beden olarak bilmiyorum bunları ben özel ördürmüştüm beyaz olan 1 1 buçuk yşındakilere olur 2 yaşada olabilir bence yeşil olan 1 yaştan 3 yasakadar giyilir bence elbisede 2 yaştan 3 yaşakadar giyilir sanırım sizinki kaç yasında

merhaba,kapıda ödeme olayınız,ptt hesabınız var mı?

canım elbisenin üstüne tıklayınca leke gibi bir görüntü var.2 yaşa göre başka şeyler var mı?

canım o elbise hiç giyilmedi hurçtan çıkardım foto çekecekken kolumun kenaarında nutella bulasıgı varmış :37: şimdi nasıl yanı diyeceksin kızım nutellayı kasıklıyordu kendinden bana bulaştırmış bendende foto çekecekken kıyafete bulaştı aksilik işte ıslak mendille silip çekmiştim ama yıkar gönderirim sorun deil yani 2 yaşa göre negibi şeyler düşünüyorsunuz bunlara karar verdinizmi

canım o elbise hiç giyilmedi hurçtan çıkardım foto çekecekken kolumun kenaarında nutella bulasıgı varmış :37: şimdi nasıl yanı diyeceksin kızım nutellayı kasıklıyordu kendinden bana bulaştırmış bendende foto çekecekken kıyafete bulaştı aksilik işte ıslak mendille silip çekmiştim ama yıkar gönderirim sorun deil yani 2 yaşa göre negibi şeyler düşünüyorsunuz bunlara karar verdinizmi

canım uygun başka şeyler olursa düşünebilirim.yoksa tek ürün için hem kargo,hemde bankadan havale zor geliyor biraz.kazak.hırka,üst,alt olabilir.

canım uygun başka şeyler olursa düşünebilirim.yoksa tek ürün için hem kargo,hemde bankadan havale zor geliyor biraz.kazak.hırka,üst,alt olabilir.

bende o yüzden sordum zaten bunları alacaksanız başka kıyafetler ekleyim yoksa 2 yas kıyafeti satmayı düşünmüyorumda benim kızım 4 yasında o yüzden elimde baya kıyafet mevcut ben çeker koyarım bugün 1 saatten eklemiş olurum :43::43::43::43: neden agladım acaba bu suratlar çok komik yahuuuu

bende o yüzden sordum zaten bunları alacaksanız başka kıyafetler ekleyim yoksa 2 yas kıyafeti satmayı düşünmüyorumda benim kızım 4 yasında o yüzden elimde baya kıyafet mevcut ben çeker koyarım bugün 1 saatten eklemiş olurum :43::43::43::43: neden agladım acaba bu suratlar çok komik yahuuuu

tamam canım diğerlerine bakayım ona göre karar veririm.yanında alabileceğim başka şeyler olursa pembe elbiseyi düşünüyorum.

canım bunlar 2 yaş için olur mor etekle beyaz badi ikisi takım olarak almıştım birbirine cok yakısıyor etek 12 badi 8 tl
mavi pantolon 8 tl elbiseyimiz amerikadan gelmişti 13 tl

canım bunların hepsini 50 tl ye vereyim gerçekten çok güzeller hepsi yeni gibi

canım bunlar 2 yaş için olur mor etekle beyaz badi ikisi takım olarak almıştım birbirine cok yakısıyor etek 12 badi 8 tl
mavi pantolon 8 tl elbiseyimiz amerikadan gelmişti 13 tl

yok canım bunlar aradığım tarz değil.pembe elbiseyi ok beğendim ama tek ürün için kargo ödemek çok uygun gelmedi.size hayırlı satışlar.

evet indirim yaptım yeşil hırka beyaz hırka pembe elbise mor etk beyaz badisi mavi pantolon ve diğer pembeli elbise hepsi 50 tl hapsi 2 3 yaşş

Back