• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük meleğim geldi hoş geldi..

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
temmuz anneleri bölümünde açtığım konudan başlamak isterim aşırı sancılarım vardı ve o gece kulüpde sizlerin dualarını istedim.hastaneye gittik saat 03:30 civarlarıydı sanırım alt muayene nst derken ne acılma ne sancı görünüyordu eve gidip sabah yine gelmemi istediler o sancılarla eve döndüm hergün sancım agrım var sanki doğum yapıyordum ve günüm geçmişti beklenen doğum tarihim en geç 10 temmuz olmasına rağmen hala doğum olmuyordu bir hafta hergün hastane yollarında git gel mekik dokuduk. sonunda taksi şöförünün önerisi üzerine ayın 15 inde başka bir hastaneye gittik günüm geçtiği için fazla zaman kaybetmeyeceğiz dedi doktor ve salı günü doğum ksinleşicek dedi.ama doktorun bilmediği bişey vardı ve ben bundan emindim ben salı günü doğum yapamıyacaktım çünkü salı günü benim hiçbir işim yolunda gitmez pazartesi sendromu aksine ben salı günü sendrom yaşarım psikolojik bişeyde olabilir nitekim salı günü yine doğum olmadı ve doktorum çarşamba günü kesin olcak dedi bende destekledim evet çarşamba olabilir dedim. salı akşamı eşimle birlikte baya bir yürüyüş yaptım çarşamba günü hastaneye gittiğimde 4cm acılma olmuştu.suni sancı bağlandı saat 10:30 civarlarında çok çabuk vucudum suni sancıya cevap verdi agrılarım şiddetlendi.eşim ve annem odamda bana yardım ediyor belimi ovalıyorlar kasılmalarıma yardım etmeye çalışıyorlar 5 cm acılmaya ulaştım.nst de bağlı kalakalmak çok zor o sancılarla ama nefes alıp vermek gerçekten çok iyi geliyor.doğuma hazırlanan annelere nefes egzersizlerini tavsiye ederim.nst den sonra odama döndüm biraz sinirli ve sitres altında olduğumdan eşimi biraz fırçalamışım :1::1: ve gerçekten eşimi gördükçe sinir tepeme çıkıyordu neden derseniz acı çekiyordum hırsımı almam gereken biri vardı günah keçiside haliyle eşim oldu..:1::1::1:derken çok geçmeden mide bulantıları başladı okadar açtım ki midemde ne vardıki ne kusaydım annem koşarak çıktı dışarı meğer ebelere kusuyor alın doğuma demeye gitmiş anneme çok kızmıştım beni durduk yere doğumhaneye yolladı diye.halbuki bebek gelmeye başlamış:1::1::1:yeniden nst yeniden doğum masası artık feryatların bini bin para ebelerle kavgalar başladı masadan kaçmaya çalışmak o sancılarla aklıma binbir türlü plan proje gelebildiğine hala inanamıyorum.7 cm açılma oldu.10 cm bekleyemedik çünkü kızım doğuma okadar az kalmışken kakasını yaptı:53: apartopar doktorum geldi ve 5 dkk da doğum gerçekleşti. bütün bu olaylar 10:30 la 12:45 arasında oldu bitti bukadar kısa süreceğini tahmin edemezdim.başımda 1 doktor 3 ebe 1 bebek hemşiresi 1 hemşire ve 1 hasta bakıcısı olmak üzere geniş bir kadroyla doğum yaptım.huysuzluğuma katlandıkları içinde onlarada ayrıca tşk ediyorum.çok ilgilendiler doğum ve sonrasında.bebeğimi getirdi hemşire bebeğinle tanış dedi okadar güzel bir andıki anlatamam mini mini gözlerle bakıyordu bana. bense hala masada dikiliyordum::1::1::1: ve ebeye bebeği ne zaman alıp evime gidicem ben hastanede kalmak istemiyorum pazarlığına oturmuştum bile :52::52::52:ebeler daha bir odana gitte evine de sıra gelir deyip gülüştük.doktor onay versin wc ye bir çık ondan sonra bakarız dediler.doğumhaneden zangır zangır titreye titreye çıktım.ailem eşim herkez bana bakıyor bebek nerde gelmedimi neden gelmedi derdine düşmüştüm eşim bana tşk ediyordu bense bebek derdindeydim.kısa zaman sonra bebek geldi yemek derdine düştüm.kısacası huysuzlanacak bir bahanem mutlaka oldu.:19::1::1::1:herşey yolunda bebeğim iyi ben iyiyim.evimdeyim.bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkeze nasip olmasını dilerim..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hosgeldin melek , çok şükür kolay doğumun olmuş canım ya melegini yerime kokla :16:

her dogum da kendini atmak ölmek isteyen olmuş sende Allah'dan o yok :1:
bu arada taksicinin önerdiği doktor nasıl di :1:

hayırlı uğurlu olsun meleğin,güle güle büyütün inşallah:)
okurken kendimi görmek istedim hikayende,
bende 41 hafta oldum nerdeyse,ama hala tık yok.pztsi kontrolüm var gene.
perşembe günü olan kontrolümde 1 cm açılma var dediler,ama kanala inmedi hala bebeğim ve çatım darmış.
3 kilo civarında olduğu için doğurabilirsin dediler.
heycanlanmaya ve korkmaya başladım.
pozitif doğum hikayelerinizi okuyorum kendime cesaret vermek için:)
ne güzel bir doğum yapmışsın maaşallah.
çatım dar olduğu için korkuyorum
pztsi doktora sezeryan istediğimi dile getiricem üzülerekten:((
yada sen doğum yaşayan biri olaraktan bana epidural normali tavsiye edermisin?
napıcam bilmiyorum:(

hosgeldin melek , çok şükür kolay doğumun olmuş canım ya melegini yerime kokla :16:

her dogum da kendini atmak ölmek isteyen olmuş sende Allah'dan o yok :1:
bu arada taksicinin önerdiği doktor nasıl di :1:

cok iyi cok basarili uzman bir doktordu herkeze onerebilirim isinde gercekten basarili bir doktor ebeler ve hemsireler hasta bakicilarida cok iyiler

hayırlı uğurlu olsun meleğin,güle güle büyütün inşallah:)
okurken kendimi görmek istedim hikayende,
bende 41 hafta oldum nerdeyse,ama hala tık yok.pztsi kontrolüm var gene.
perşembe günü olan kontrolümde 1 cm açılma var dediler,ama kanala inmedi hala bebeğim ve çatım darmış.
3 kilo civarında olduğu için doğurabilirsin dediler.
heycanlanmaya ve korkmaya başladım.
pozitif doğum hikayelerinizi okuyorum kendime cesaret vermek için:)
ne güzel bir doğum yapmışsın maaşallah.
çatım dar olduğu için korkuyorum
pztsi doktora sezeryan istediğimi dile getiricem üzülerekten:((
yada sen doğum yaşayan biri olaraktan bana epidural normali tavsiye edermisin?
napıcam bilmiyorum:(

saglik acisindan sorun olmadigi surece herkeze normal tavsiye ederim bol bol yuru bebek insin kanala nefes egrezsizlerini tekrarla surekli ayrica benimde catim dar ama ben doguma giderken bile yuruyus yaptim acilma cok kolay ve cabuk oldu hemde kendi sancim yokdu suni sanci ile Allah kolaylik versin bebegine kavusursun ins tez elden saglicakla//

Back