küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

peki sen bu olayı gördün mü yanlış anlamada sanki olayı görmişsün gibi anlattında

yok görmedim.keşke görseydim orda olsaydım. o adamı linç edeerdikk

ya olayı kız böyle anlatmış.böyle böyle oldu diye.böyle böyle yaptı diye.

sabaha kadar polisler evin önünde dolanmışlar.

Son düzenleme:

ayşem geçen yıl bahsetmıstım ya bu olayı hatırladın mı bılmıyorum ama bırebır yasadım ya kadınlara nasıl bagırdım var ya sız nasıl annesınız ya dedım nıye bole bır onuda yalan solesın ustelık aglayarak dedım...ya cahıllık baska da bırsey degıl işte

bi çok şey yazıp yazıp sildim...
sadece insanlığımıza yazıklar olsun diyorum...

kesinlikle idam geri gelmeli ve böyle sapıklar için uygulanmalı diye düşünüyorum ....

peki sen bu olayı gördün mü yanlış anlamada sanki olayı görmişsün gibi anlattında

kısa hikaye yazmaya çalışmış dicem, uyarı alacam
neyse, olay çok şaşırtıcı değil, inanırım, doğrudur, var öyle şeyler ama...

neyse, dediğim gibi, kesinlikle kimyasal hadımlaştırma diyorum bu tür olaylara

Son düzenleme:
o adamları bütün annelere verseler. ölmek için yalvarırlardı...

Arkadaşlara katılıyorum, yapanın karısının kızının günahı ne. Onlarda duysa kocası olsun babası olsun nefret ederler böyle pisliklerden.

İnsan çocuğunu değil kapının önüne yanı başından ayırmayacak artık. Benimde kızım var Allah kız erkek tüm insanları korusun böyle gözü dönmüş pisliklerden.

Adam yakalansa nolcak. Yatacak 3-5 yıl çıkartacaklar. İbreti alem için asacaklar bak bakalım kimse birşey yapabiliyormu bir daha?

şe..fsizin evladı ...

Bunu önce konuşturcan anlat bakim nasıl yaptın diye sonra o malum yerlerine basıcan elektiriği...

Insan denemez buna aklıma o kadar küfür geliyo ki yaratıcılığımı arttırdı it

nasıl unutacak yavrum bu olayı yaa.
bir daha sokağa çıkabilirmi ? korkar yavrum.benimde kardeşim var ve çok korkuyorum.yeğenim var küçük kuzenlerim var.onlarla hep konuştuğumda tekrar tekrar uyarıyorum. çok dikkat edin diye

canım anlatıyordun hatırlıyorum ama bu tip şeyleri her gördüğümde gıcık oluyorum ya

yanı sana emanet edilmiş bir evlat yalan söyluyodur o demek ne demek ailenın baskalarının yanlsıı örtülsün

olay buyumesın die böle bişi yapması kadar vahım ne oalbilir ki ailen sana guvenmıosa kım guvensın cok fena yaa

aynen canım cahıllık sırf cahıllık baska bişi diil Allah akıl fikir versın her çocuk ana babasından sorulucak ama onun yaşadıkalrı

ne olucak yazık işte heba olmuş bi hayat

Başımdan ayağıma kanım çekildi sanki.

Nasıl insanlar var ya.
Nasıl koruyacağız evletlerımızı.
Allha emnet olsunlar.
Allha bu pis insanları kökünden kurutsun..

Çok üzüldüm kızcağıza.
Annesine de sabır versin Allah..

yurtdışında bi tane olay olmuştu bi kaç sene önce
bi adam bi kadına trende tecavüz etmek istemiş ağzından kadın öyle bi ısırmış ki adamı hadım etmiş resmen, kopardığı parçayı tükürmüş yere

Son düzenleme:

Şer..sizin evladı değil Şerrreefsizz diyceksin böylelerine...

Bunun gibi niceleri var ..
Daha kötüsü daha acısı.
Hayat o kadar kötü ki.
Yaşamaktan bile korkar oldum artık.
Allah insana kötülük yapma şansı vermesin.
Kötüyle karşılaştırmasın.
Keşke insanlar bu kadar kötü ve sapkın olmasa.
Etrafımız kötü insanlarla kaynıyor.
Allah onların yüreklerine sevgi serpsin , insanlık serpsin.
Ne diyebiliriz başka.

yazık çok yazık... kadınların kan çıkar demeleri de o sapıkların kanı değil ha çıkacak olan yine kızların kanı... çünkü oğlanların böyle yapması doğal, kızlar kuyruk sallamıştır onlara göre. şimdi bu kızlar nasıl evlat yetiştirecek, önemli olan o. çok hassas bi konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…