küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

tamamıyla beynim durdu. bence vahşet bir kızın bir masumun hayatı ancak böyle karartılır. ayyy ne hale gelmiştir o küçük masum?
nasıl bir insan ya bunu yapan? nasıl insan diyebiliyoruz? kendisinin hiç evladı yok mu?
inşallah en kısa zamanda atlatır ı küçük kız bu olayları. o ş....z de allahtan bulsun en kısa zamanda

ya insan duyunca cok kötü oluyo ALLAH belasını versin onun ama onu vercekler bana ölmek için yalvarcak ya gercekten olay gercek degilse arkadaslar yazmayalım duygularımızı suistimal etmeyin lütfen insan olarak üzülüyorum anne olara bin kat üzülüyorum

sınırden patlıyorum yaaa allah belanı versın senın gıbı şerefsızın aynı seyı onun başına gelse yınede ıcım sogumaz..

böyle adi pislikleri hadım etmek lazım gerçekten belki o zaman azalır bu şerefsizlik. ya nefret ediyorum sinirden bişi yazamıyorum. bunların yüzünden kimsenin huzuru yok. bu adiler dışarda die çocuklarımız dışarıyıda görmesinler evde otursunlar oh ne ala onlarda fink atsın sokaklarda

Böyle hayvandan daha da aşağıda olan mahlukatların ömür boyu hapis yatmaları lazım.

Tabi hapise atmadan önce ağzının yüzünün kırılması lazım.

Kendi çocuğunun başına fazlası gelir inşallah.
(Bu adamın çocuğu tecavüze uğrarsa, çocuğa bile üzülmem.)
Hayvan herif.

Bu gibi şerefsizlerde vicdan vs olmaz..Kendi çocuğu kızı varmış yokmuş düşünmez..Pedofili oldukları için kendi çoluk çocuklarına da yaparlar bu pisliği...Asla örtbas etmemek lazım.....

üzülerek söylüyorum olay gerçek..gerçekten oldu.onu bulunca vercekler bzim mahalleliye varyaaa .....

gerçekten oldu anne şokta aile şokta kız da korku var..ben şoktayım

midem altüst oldu..

ya kardeşim ne hapsı yaa allah aşkına bu serefsız 5 ,10 sene yatıb cıkıcak kaldıgı yerden devam edıcek.hapısle olucak seyler dıyıl bunlar.boyle ıtlerı yerınde gebertıceksınkı başkalarına ders olsun..

birde o annenin psikolojisini düşünebiliyor musunuz?
insan çıldırır resmen.
sen ne emekle karnında taşı besle büyüt yeme yedir saçının bir teline kıyama.
elin herifi gelsin 5 dakikada yavrunun hayatını mafetsin.
ben o adamı parçalarım.

böyle alçakları köpekleri hapiste beslemeye bile gerek yok, idam edeceksin.

o kadar başına vurduysa git bir genel evine, el kadar çocuktan ne istedin. şimdi insanım diye nasıl geziyorsun ortalıklarda, allah belasını versin bunun ve böylelerinin.

üzülerek söylüyorum olay gerçek..gerçekten oldu.onu bulunca vercekler bzim mahalleliye varyaaa .....

gerçekten oldu anne şokta aile şokta kız da korku var..ben şoktayım

midem altüst oldu..

buna midemi dayanır yaaaaaaaa hadım etsen nolur içinde sapık var ondan sonra erkeklere salça olur gebercen bunları işkence edeede

Kendi çocuğunun başına fazlası gelir inşallah.
(Bu adamın çocuğu tecavüze uğrarsa, çocuğa bile üzülmem.)
Hayvan herif.

kızgınlıkla yazdığını düşünüyorum ama çocuğu varsa onun günahı yok ki.
allah bütün yavruları korusun.
eminim oda babasından tiksinirdi.

Yaşım geldi 30'a ama daha yeni yeni bebek yapmaya karar verdik ilk bir kaç ay denedik olmadı ama hep dua ediyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun Allahım diye.
Sonra böyle haberleri okuyorum
Allahım diyorum bu dünyaya nasıl çocuk getiririlir.
Nasıl bir zamanlar masum bir bebek tatlı bir çocuk olan bir insan böyle bir yaratığa dönüşebilir.
7-8 yaşında yahu o bebek ya sabi yavru
HAni orasını burası açanlar mini etek giyenler hak ediyor ya sanki tecavüzü !!!!!
Sen nasıl bir .........................( uygun küfürlerle doldurunuz ) insan müsvettesisin ya. Anasının babasının sevmeye kıyamadıgı yavrucaga nasıl yaparsın ya.
Yüce Allahım takdir senindir ama cehennem atesinde küle ceviresin bu yaratıkları insallah.
Olur da yakalanır da hapise girerse zaten cezasını orda da vereceklerdir.

Ne yazık ki ama ne yazık ki çocuklarımızı gözümüzün önünden bir saniye dahi ayırmayalım.
Bu işin büyük şehri küçük şehri yok artık.
Allahım sen o masum bebeğe ne olursun yaşattıklarını unuttur.
Keşke duyulmasa bu olay iyiymiş.
Acı ama gerçek o mahallede yaşamaya devam edererse o kız genç kız olunca
herkes çocugunu uyaracak kızım sen o kızla arkadaslık etme oglum sakın o kıza asık olma.
Maalesef toplumumuzda suçsuz olanın canı her zaman daha çok yanıyor (

mahf oldum yaa...

Nasıl bir sapkınlıktır..

Nasıl bir zihniyettir...

Ayyy Yazacağım çoğu şeyiii Yazamıyorum bileee..

Rabbim Kızada Annesinede yardım etsin...

Allahından Bul Ş....fsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

en son yazdıgın çok dogru hem çocuk dogurmaktan hemde onu koruyamamktan bende çok korkuyorum....

şimdi bu kız nasıl normale dönecek....asla dönemeyeccek....

Pedofililer yetişkinlerle cinsellikten zevk almazlar..Ergenlik çağına yeni gelmiş veya henüz çocuk ,bebek yaştaki kişilerle cinsellik yaşamaktan zevk alırlar... Bunlara hapis cezası vermek mükafat olur..Pipisini kesip sucuk yapıp yedirmek lazım..Yaaa ne söylesem içim soğumuyor bu pisliklere !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…