N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #1 Kızlar 10+3 hamileyim küçük karnım ağrıyor nedenini bilen varmı yada öyle bir durum yaşamış yaşayan varmı korkuyorum bebeğime bişey olursa birden hareket edince ağrıyor bide eğilip kalktığımda uzanıp sağa sola döndüğümde
Kızlar 10+3 hamileyim küçük karnım ağrıyor nedenini bilen varmı yada öyle bir durum yaşamış yaşayan varmı korkuyorum bebeğime bişey olursa birden hareket edince ağrıyor bide eğilip kalktığımda uzanıp sağa sola döndüğümde
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.409 En iyi cevaplar 2 173.051 598 33 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #2 Küçük karın nedir? Ağrılar olur ama rahatsız ediyorsa muayene olun. Bazen enfeksiyon filan olabiliyomuş o da ağrı yapabiliyomuş.
Küçük karın nedir? Ağrılar olur ama rahatsız ediyorsa muayene olun. Bazen enfeksiyon filan olabiliyomuş o da ağrı yapabiliyomuş.
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2020 1.468 2.638 63 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #3 ben de anlamadım küçük karın ne demek sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün
ben de anlamadım küçük karın ne demek sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #4 kafestekikiz .!.: ben de anlamadım küçük karın ne demek sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün Genişletmek için tıkla... Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor
kafestekikiz .!.: ben de anlamadım küçük karın ne demek sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün Genişletmek için tıkla... Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2020 1.468 2.638 63 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #5 Nuralhuda .!.: Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor Genişletmek için tıkla... ayva gobegini mi diyorsunuz
Nuralhuda .!.: Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor Genişletmek için tıkla... ayva gobegini mi diyorsunuz
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #6 kafestekikiz .!.: ayva gobegini mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor
kafestekikiz .!.: ayva gobegini mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2020 1.468 2.638 63 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #7 Nuralhuda .!.: Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor Genişletmek için tıkla... bilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektir
Nuralhuda .!.: Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor Genişletmek için tıkla... bilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektir
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #8 kafestekikiz .!.: bilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektir Genişletmek için tıkla... Teşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderim
kafestekikiz .!.: bilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektir Genişletmek için tıkla... Teşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderim
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2020 1.468 2.638 63 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #9 Nuralhuda .!.: Teşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderim Genişletmek için tıkla... rica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben de
Nuralhuda .!.: Teşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderim Genişletmek için tıkla... rica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben de
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #10 kafestekikiz .!.: rica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben de Genişletmek için tıkla... Peki inşallah bişey çıkmaz
kafestekikiz .!.: rica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben de Genişletmek için tıkla... Peki inşallah bişey çıkmaz
Gln1992 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2017 93 74 88 32 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #11 Nuralhuda .!.: Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var
Nuralhuda .!.: Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #12 Gln1992 .!.: Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir yaaa
Gln1992 .!.: Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir yaaa
N Nuralhuda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 12 0 1 23 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuralhuda #13 kafestekikiz .!.: ayva gobegini mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Eklentiler Screenshot_2021-05-23-15-37-56-326_com.google.android.googlequicksearchbox.webp 35,7 KB · Görüntüleme: 66