Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyorben de anlamadım küçük karın ne demeksanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün
ayva gobegini mi diyorsunuzHayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor
Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyorayva gobegini mi diyorsunuz
bilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektirEvet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor
Teşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderimbilemedim simdi doktorunuz en dogrusunu soyleyecektir
rica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben deTeşşkur ederim yorum yaptığınız için bencede en iyisi doktor yarın inşaallah doktora giderim
Peki inşallah bişey çıkmazrica ederim sonucu yazarsaniz sevinirim merak ettim ben de
Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda varEvet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor
İnşallah öyledir yaaaRahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var
ayva gobegini mi diyorsunuz