• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük karnım ağrıyor

Nuralhuda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar 10+3 hamileyim küçük karnım ağrıyor nedenini bilen varmı yada öyle bir durum yaşamış yaşayan varmı korkuyorum bebeğime bişey olursa birden hareket edince ağrıyor bide eğilip kalktığımda uzanıp sağa sola döndüğümde 😓

Küçük karın nedir? Ağrılar olur ama rahatsız ediyorsa muayene olun. Bazen enfeksiyon filan olabiliyomuş o da ağrı yapabiliyomuş.

ben de anlamadım küçük karın ne demek 😂 sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün

ben de anlamadım küçük karın ne demek 😂 sanırım kasıkları kastediyor. hamilelikte normal bebek yerleşiyor derler ama doktorunuzla görüşün
Hayır Kasık değil göbek deiligimin hemen aşağısi ilk defa böyle oluyor

Evet orası sağ sol ağrımıyor sadece orta tarafı sanki adet olacakmışım gibi oluyor
Rahminiz büyüyordur buna bağlı ağrılar çok sık görülüyormuş ama içinizin rahat etmesi için doktora danışmakta fayda var

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-23-15-37-56-326_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2021-05-23-15-37-56-326_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 140
Back
X