• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kucuk kalplerden, buyuk hayaller :)

wassemelone

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Yer
Ordu
Gulumseten, duygulandiran belki de cok cocukca ama tamamiyla ruhumu saran bi yazi :)

Bak simdi 5kisiyizz. Efe efu ask var :) sen hamilesin yine :) boyle 5aylik karin cikmis disari :D yine o yuzunun guzelligi cikmis ortaya :) kirmizi tacin falan :) sevimlii :) bi aksam sen efuyla efeyi okuldan aliyosun ask daha krese gidiyo :) onu da ben aliyorum. Eve gelirken boyle kizimla konusuyoruz o arka koltukta kemerini baglamaya calisiyo boyle :) konusuyo o sirada da. Baba simdi annem bize kardes mi vercekk diyo. Evet kizim diyorum. Bi kiz kardesin daha olucak :) peki nerde simdi o karninin icinde miii :D evett orda bekliyo biraz daha buyusun cikicak ordan diyorum. Bende ordaydim o zaman efu da efe de diyo :D zeki iste napican kimin cocugu :D iyi de orasi sicak olmaz mi nasi nefes aliyo boyle eve kadar soru bombardimani :D yoldan boyle profitreol aliyoeuz sana. Efeye sutlac efuya da profiterol :D kimin kizi :D mal :) aska da fareli pasta :D eee bana da sutlac :D yemekten sonra hrrkes tatlisini yiycek :D eve geliyoruz siz gelmissiniz. Sen boyle ustunu degistirmissin. Ocagin basinda boyle bi elin karninda corbayi karistiriyosun. Seni izlemek muthis bisry :) anlatilmaz :) ailene,bize yemek yaparken,bizi beslerkenki o aldigin hazzi gormek :) seni seviyorum :) oturuyoruz o kalabalik soframiza :) askin boyle sadece kafa cikiyo :D corbadan icmicem ya ben pastayi yiycem diyo :D susssana yapiyorum gozlerimle :D zeki boyle. Yani gidip pasta yiyelim annee diyo :D ya bu cocuklari seviyom ben :) neyse yemek bitiyo toplayalim hadi efu diyosun. O sirada efe fiyiyo tabi :D Sofrayi toplamicak ya guya :D eda balabandan kacilir mi :D gel burayaa diyosun :D durun ya toplamayin hemen diyorum. Boyle iceri gidiyorum. Sen beni gormuyosun arkandan basinin ustunden profiterolu uzatiyoeum gozlerin buyuyo :D danaasin :) herkes tatlilarini yiyo bitiriyo dibini falan yaliyo efu :D agiz burun cikolata :D senin kaliyo biraz dudaginda. Arkandan sariliyorum opuyorum orayi temizleniyo :) ask boyle gulmeye basliyo. Yaaa ayipp yaaa her yerde de opme su kadini diyo :D ya bacak kadar daha eda :) ne biliyosun sen oyle konusmayi :) benim karim degil mi operimm diyorum :D boyle satasiyorum :D o zaman onu optugunde beni de opuceksin baba diyo bilmis bilmis :D olurr diyorum bi de onu opuyorum :) boyle sen kalkiyosun tam kaldiricaksin iste sofrayi hoppaa kucaga :) sen bugun is yapmiyosuun diyorum boyle koltugumuza koyuyorum yavascaa. Gel buraya danaaa dityosun egiliyorum opuyosun :) biz de cocuklarlaa sofrayi topliycaz ve tabiki yattigi yerden emirler yagdiran eda hanimin da dedigi gibii o tabaklari catallari makineye koyucaz :D boyle bitiyo iste isiklar kapali tvnin isigi var bi de mutfagin iste. Aski kucagima alip geliyoeuz yanina :) boyle ask koltukta yanina sksyo :) efe oturuyo bacaklarin efenin bacaklarinin ustunde. Efuyla ben yerdeyiz boyle karnini seviyo herkes ben yuzunu bi de karnini :) cok simarttik cocuklar biz bunu coook :D annee bu gece benim yanimda yat diyo ask. Tabi efu da efe de :D o zaman hep beraber yatalim mi diyorum :) Fuat hani karnima felan tekme gelir diyosun olmaz cocuklar felan. Ama bozuluyolar boyle. Koltugun o yumusak yastikalrinin hepsinden yere yatak yapiyorum yetmiyo tabi iki kisilik de yer yatagi grtiriyorum. Salonda yatiyo herkes :D butun yer yatak :D hos ama :) ne heves rahatsiz oluyo karninda ne de herkes birbirnden uzak :) ask hemen uyuyo :) boyle onlarin ucu yan yana. Uyuyolar. İzliyoruz. Gururla boyle. Degisik cok baska bi duygu. Bambaska. Onlar bizim sayemizde yasiyolar. Onlar bizim cocuklarimiz :) eda seni seviyorum :) diyorum donup birden :) opusuyoruz boyle ama anlamli hos. Yatiyoruz sonra. Biraz seviyorum hevesi de :) uyuyoruz oyle. Seni seviyorum :)

Çok hoşuma gitti yaa :17: Kıskandıran Güzel bir yazı teskkur ederm paylaşım için :):)

Çok hoşuma gitti yaa :17: Kıskandıran Güzel bir yazı teskkur ederm paylaşım için :):)

Ne demek canim, cok tesekkur ederim, sevindim begendine :)

Guzel bir yazi, bir de erkek arkadasim kendisi yazinca gulumseyerek yaslar suzuldu gozumden :)

Back