Premature Bebekler Küçük kahramanım..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet aynen oyle yasadiklarimiz hic koly degil bence hic kimse bebegin babasi bile anlayamaz neler cektigimizi sadece anne bilir bunu baska hic kimse bilemez

anneyle olan bağlantıları bambaşka benim kızıma anneannesi bakıyor yazık kadın yanından bir saniye ayrılmıyor onu mutlu etsin diye her şeyi yapıyor ben işten dönüyorum yüzünün şekli bile değişiyor bütün gecede kızımla konuşmaya çalışıyorum

evet bosu bosuna anne 9 ay tasimiyor onu karninda sefkatle sevgiyle onun kanindan canindan besleniyor anneye bagli o anneye birsey olursa onlarada oluyor

bide bende premature bebegim olduktan sonra nerde premature bebekler hakkinda videolar yazilar var onlari arastiriyorum onlari okuyorum surekli
acaba acimi boyle mi atlatmaya calsiyorum neden bilmiyorum sizdede mi boyle oluyor

tabiki bendede var ama ben birde periventriküler lökomalazili çocuk videolarını izliyorum ağlayı ağlayıp kendimi hasta ediyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…