evet dogru burda istersen eve geliyorlar haftada bir kac gun yada haftada bir kezallah sabır versin bizlere bebeklerimize faydalı olalım ve iyileştiklerini görelim inşallah. keşke hollandaya dönme kararını 1 yıl önce vermiş olsaydın ucuz nsan hayatı muamelesi görmemiş olsaydın canım. olan oluyor tabi keşkeler biir şey katmıyor. allah bundan sonra bebeklerimize sağlık versin iyilik versin. yaşadıkların kabus gibi malesef hiç birimizin kolay hikayeleri yok allaha sığınmaktanda başka çaremiz yok. en iyisini yapmışsın yurtdışına götürmekele aaçıkçası imkanım olsa bir gün durmam beril i götürürüm. fizik tedaviye götürüyorum berili bende akşam çok canım sıkıldı mesai bitiminden önceki son hasta beril di ve resmen saat doldurdular akşam nasıl canım sıkıldı bilemezsin ben binbir güçlükle izin alıp eziyetlere katlanıp gidiyorum ve gördüğümüz karşılık bu. y dışında yaşayan bir tanıdığımızla konuştuğumuzda orada devlet bebekler için her gün 1 saat bir sağlık teknisyeni gönderip kendi evinde kendi ortamında yaptırıyormuş fizin tedavisini oğullarının bayıldım bu işe bizde zar zor git ve karşılığı bu. fizik tedavi detaylarını anlatırsan başladığınızda belki bizede bir ışık olur.öpüyorum oğlunuda senide canım
cok guzel evet oyle olmasi cocuk sikilmiyor en azindan hastanelerde
bilgi veririm tabi hayirlisiyla bir baslasaydik
son 4 gunde ama guzel bir sey oldu bebegim artik daha ilgili etrafina gulucukler saciyor onceden gulmuyordu bile hatta bugun kuveti doldurdum yikadim oglumu nasil heyecanlaniyor elini ayagini vuruyordu suya cok sevindim
bide dun goz doktoruna gittik gzolerini iyice muayene ettiler ama gozunde birsey yokmus
beyinden kaynaklaniyormus
hic mi gormuyor dedim doktora
goruyor dedi cunku isigi gozlerine tuuttugumda goz bebegi buyuyor dedi
yani tamamen gorme engelli degil az da olsa goruyormus
ama ne kadar gordugunu buyunce yapilan testlerde belli olacakmis
keske sorunumz sadece gorme bozuklugu olsa yurumesi hareketleri ve en onemlisi zihinsel acidan iyi olsa bari