• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Küçük kahramanım..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet çok kötü şimdilik iyi görünüyo sende bilirsin belli bi yaşa gelmesini beklemek gerekiyo bazı şeyler için bende iyim üstelik kkda topici olan ve çok tutlan bi doktor hastaları bana senin ihmalin vardır doktorun deyil dediler ama başına gelmeyen insan bilemiyo anlattıklarımız hikaye geliyo
evet aynen oyle yasadiklarimiz hic koly degil bence hic kimse bebegin babasi bile anlayamaz neler cektigimizi sadece anne bilir bunu baska hic kimse bilemez

bende haluk beye gidecektim hatta randevu da almistimyerimseniben
ama sonradan meral hanim daha cazib geldi cunku 250 milyon veriliyor ve meral hanim ayni zamanda cocuk hastaliklari doktoru oldugu icin ikisine birden baksin dedim
benim bebegimde tuhaf hareketler vardi burda doktora gostermistim o harekete belki epilepsidir demisti
ama gulmeye basladigindan beri gecti o hareketler buyudugundenm acaba bilmiyorum
evet gelisim geriligi var benim oglumdada bize dusen bebeklerimiz icin elimizden geleni yapmak ve bol dua etmekinsallah buyunce saglikli bir cocuk olur tabiki yuz de yuz olmazlar ama bazi zamaninda dogan cocuklarda oyle oluyorlar

anneyle olan bağlantıları bambaşka benim kızıma anneannesi bakıyor yazık kadın yanından bir saniye ayrılmıyor onu mutlu etsin diye her şeyi yapıyor ben işten dönüyorum yüzünün şekli bile değişiyor bütün gecede kızımla konuşmaya çalışıyorum

anneyle olan bağlantıları bambaşka benim kızıma anneannesi bakıyor yazık kadın yanından bir saniye ayrılmıyor onu mutlu etsin diye her şeyi yapıyor ben işten dönüyorum yüzünün şekli bile değişiyor bütün gecede kızımla konuşmaya çalışıyorum
evet bosu bosuna anne 9 ay tasimiyor onu karninda sefkatle sevgiyle onun kanindan canindan besleniyor anneye bagli o anneye birsey olursa onlarada oluyor

bide bende premature bebegim olduktan sonra nerde premature bebekler hakkinda videolar yazilar var onlari arastiriyorum onlari okuyorum surekli
acaba acimi boyle mi atlatmaya calsiyorum neden bilmiyorum sizdede mi boyle oluyor

evet bosu bosuna anne 9 ay tasimiyor onu karninda sefkatle sevgiyle onun kanindan canindan besleniyor anneye bagli o anneye birsey olursa onlarada oluyor

bide bende premature bebegim olduktan sonra nerde premature bebekler hakkinda videolar yazilar var onlari arastiriyorum onlari okuyorum surekli
acaba acimi boyle mi atlatmaya calsiyorum neden bilmiyorum sizdede mi boyle oluyor

tabiki bendede var ama ben birde periventriküler lökomalazili çocuk videolarını izliyorum ağlayı ağlayıp kendimi hasta ediyorum sonra

Back