• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük gösterdiğim için ciddiye alınmıyorum

Benim de yaşımdan çok küçük göründüğüm söylüyorlar. Bir kamu kuruluşunda yöneticiyi. İmza için gelen mükellef ve avukatlar beni görünce çok şaşırıyor.Özel hayatımda küçük görünmek hoşuma gitse de iş hayatında ilk etapta verilen şaşkınlık ve ciddiye almama durumu benim de canımı sıkıyor. Bu arada 10 yaşındaki kızımın tüm arkadaşları beni kızımın ablası zannedince kızım da bu durumdan hoşlanmamaya başladı. Kızım babasına çekmiş iri ve uzun. Artık ciddi ciddi beni kıskanıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.

26 yaşındayken eşimle dolmuşa bindik. Eşim bütün para verdi adam üstünü verdi, eşim eksik almışsınız dedi. Çocuğa öğrenci kestim dedi şoför.

30 yaşına girdim, kucağımla bebekle metro beklerken bi kadın kızım bu kadar küçüj yaşta neden çocuk doğurdun sana günah yazık değil mi dedi. 18 var mısın diyor bi de.

Boyum 1.5 metre minyon bi yapım var yüz olarak da. Üstelik bir üniversitede çalışıyorum hep öğrenciler benden olgun görünüyor bence. Saçımı da boyattım elbise falan da giydim ama pek değişen bişey olmuyor
Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar :(

1.65 boyum ve 49 kiloyum. Yüzümde de çocuksu bir ifade var. Doğal sarışınım. Saçımı hiç boyamadım ama daha ciddi bir hava katması açısından koyu renge boyamayı düşünüyorum. Ama bir yandan da pişman olmaktan korkuyorum.

Yanlış anlamazsınız bir şey soracağım. Bu yaşından en az 10 yaş küçük gösterenlerin boyu 1.55-1.60 arası vs mı?
Ben 1.65 boyundayım ve 46 kiloyum. Ama yüz yapım minyon. Hiç kilolu olmadım. Endokrin dr um siz 18 yaşında bir genç kız fizyonomisine sahipsiniz demişti geçen yıl. Kendisi benimle yaşıt ama annem olabilecek gibi gözüküyordu. Küçük gozuktugum için eleştirildim mı iltifat mı aldım anlamamıştım:)

27 ye gırdım daha bır kaç gun oluyor bende mınyonum ve seviyorum banada 18 19 gösterdiğimi söyleler mezun olduğum liseye uğramıştım üniversite 3. sınıfta müdür yardımcısı lise kayıt zannetmişti. Hatta bir akraba ortamında 12 zanneden teyzeler vardı o baya bir ütopik olmuştu ne alakaysa ama sonra 12 yaşında bır kız vardı maşallah benden halliceydi o yuzden sandılar herhalde 😂 gidip saçlarımı kestirip boyattım ama denılenler ıcın değil çünkü takan bırı değilim sadece tatlı durmak yerıne daha kadınsı olmak adına yapmıştım yıne küçük gösteriyorum mutluyum
katılıy orum ben de kısa boylu küçük yüzlü minyon bir kadınım genetik olarak yaşımdan hep 7 8 yaş küçük gösterdim .giyim stili de yaşı gösterme de etkili tüm kıyafetlerim spor basic casual tarzı ayakkabılarım yüzde seksen sneaker çantalarım hep spor model ya da sırt çantasıdır makyaj sevmem saçımı kabartmam genelde atkuyruğudur .ama kimse kaale almamazlık yapmadı bugüne dek tersim de pistir bu arada kızarsam :KK48:

1.65 boyum ve 49 kiloyum. Yüzümde de çocuksu bir ifade var. Doğal sarışınım. Saçımı hiç boyamadım ama daha ciddi bir hava katması açısından koyu renge boyamayı düşünüyorum. Ama bir yandan da pişman olmaktan korkuyorum.
sakın boyatmayın koyu renk te sert bir ifade verir pişman olursunuz küçük göstermek bir nimettt

bunun yasla kucuk gostermekle alakası yok
kesın guleryuzlu kımsenın agzının tadını kacırmayan anlayıslı bırısınızdır
ıs yerı boyle kısılerı hemen sindirir maalesef

bunun yasla kucuk gostermekle alakası yok
kesın guleryuzlu kımsenın agzının tadını kacırmayan anlayıslı bırısınızdır
ıs yerı boyle kısılerı hemen sindirir maalesef
Aksine ben hep daha cazgırdım galiba. Ama fena yani. Bilmiş davranmak zorunda kalıyoruz mesela. Hele 20 yaş civarı olabildiğince çetrefilli cümleler filan kurardım.

katılıy orum ben de kısa boylu küçük yüzlü minyon bir kadınım genetik olarak yaşımdan hep 7 8 yaş küçük gösterdim .giyim stili de yaşı gösterme de etkili tüm kıyafetlerim spor basic casual tarzı ayakkabılarım yüzde seksen sneaker çantalarım hep spor model ya da sırt çantasıdır makyaj sevmem saçımı kabartmam genelde atkuyruğudur .ama kimse kaale almamazlık yapmadı bugüne dek tersim de pistir bu arada kızarsam :KK48:
Ben daha çok kadınsı duruyorum yanı arkadaslarım der gıyımıme ozen gösterırım modern gıyerım mısal mom jean topuklu uste gomlek gıysem bıle topuklu gıyındım mı havam değişiyor😂 spor ayakkabı az gıyıyorum onda da bıraz cool tarz takılırım ama ılla kı lıselıler asılıyor 😂

Ben daha çok kadınsı duruyorum yanı arkadaslarım der gıyımıme ozen gösterırım modern gıyerım mısal mom jean topuklu uste gomlek gıysem bıle topuklu gıyındım mı havam değişiyor😂 spor ayakkabı az gıyıyorum onda da bıraz cool tarz takılırım ama ılla kı lıselıler asılıyor 😂
Abiye giysem dahi hiperaktifim. Bende çalışmıyo. ☹️

Ayni dertten ben de muzdaribim, 28 yasima girdim bir kac hafta once, gosterdigim yas 20 en fazla ve bunun ceremesini cokca cekiyorum. Hatta bir kac konum var bununla ilgili, artik insanlara bir sey sormaya cekiniyorum ciddiye alinmayacagimi bildigim icin:(

Bir rivayete gore bunun boy, yasla alakasi yok ve tamamen durusla alakali ama ben hala anlayamadim nasil duzeltecegimi.

Boyum 1,53 kilom 45 ve oldukca cekingen bir insanim. Yukarida biri saclarini siyaha boyatmak istedigini yazmis, aman diyorum siyah sac gercekten pismanlik, simsiyah saclarim var durumum bir nebze bile degistirmedi ustune bir de baska renge donmek cok zor.

Abiye giysem dahi hiperaktifim. Bende çalışmıyo. ☹
Kankı kendını o havaya sokman lazım kendını bil biraz mısal çok çok guzel kadınlar var ama kadınsı gelmıyor ama normal guzel kızlarımız var yanlış anlaşılmasın bende normal bır kızım örnek ıcın söylüyorum. Mesela ses tonu etkılıyor hal ve hareketlerı cool duruyor konuşma üslubu vs.

Bence büyük göstermekten iyidir kadınlar belli bir yaştan sonra zaten yaşından küçük göstermek isterler bunun için bazen estetik ya da botoks falan yapanlar var şanslısınız yani 😊

Yanlış anlamazsınız bir şey soracağım. Bu yaşından en az 10 yaş küçük gösterenlerin boyu 1.55-1.60 arası vs mı?
163 boy 50 kilo. Aslında vücudum seksi bir kadın vücudu. İnce bel, kalkık popo, push up sütyen😂Ama yüzüm çok küçük gösteriyor. Saçımı sıkıca toplasam oğlan çocuğu gibi oluyorum.

Siz çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Sosyal ortamımda küçük sanılmak çok rahatsız edici değil benim için, umursamıyorum . Ancak işe giderken özellikle ne giydiğime ve makyajıma dikkat ediyorum. Yaşadığım olumsuzlukları önemli ölçüde azalttı diyebilirim.
Elbetteki öyle maalesef. Eğer iyi giyinmezseniz , bakımızı yapmazsanız insanlar size hoşgörülü davranmıyor hemcinsiniz dahi olsa. İyi giyinip güzelce bakımınızı yaptığınız zaman size hoşgörülü oluyorlar çekimser kalıp saygı duyuyorlar ön yargı devreye giriyor çünkü ye kürküm ye hesabı kısaca. Birde hareketlerinizde çok samimi olmamak gerekir daima mesafe kalmalı.
Yok istediğiniz gibi davranın , hiç makyaj yapmayın , cartınızı curtunuzu almayın, rahat giyinin falan gibi lafları diyenleri bir kenara koyun hayal dünyasında yaşamayın size saygıyı ya paranızla ya görünüşünüzle duyar dışardaki insan . Öbür türlü isterseniz çok iyi bir insan olun genede itilirsiniz iyi giyinmezseniz.

😆 Bende küçük gösteriyorum. Oğlumu okula kayıt ettiğimde bir süre onunla gidip geliyordum. Veliler oğlumu yeğenim falan sanıyorlardı. Bekar sanıyorlar beni de oğlum anne diyince herkes dönüp bakıyor Bi.d.d.d
Hatta boşanmak için muhtardan evrak almaya gittiğimde sen daha cocuksun ne zaman evlendin ne zaman boşanacan cabuk evine git diye beni azarladı,😆😆Bende rahatsız oluyordum ama simdi takmıyorum

Merhabalar. 32 yaşındayım. Herkes yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor. Yeni tanıştığım insanlar yaşımı 23-24 hatta bazen daha küçük gibi tahmin ediyorlar. Yaşımı söylediğimde herkes önce bir şok olup kalıyor, sonra "Gerçekten mi?" sorusu geliyor. Hele evli olduğumu duyunca daha da şok geçiriyorlar. Belki bunun bir avantaj olduğunu düşünenler olabilir, ama ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. Yaşıtım olan, belki en fazla birkaç yaş büyük, hatta bazen birkaç yaş küçük olan kadınlardan ablacım lafını duyuyorum. Ve buna göre davranıyorlar bana. Yaşa göre saygı göstermeyi de hiç anlamıyorum ama 23-24 yaşlarında olsaydım herhalde böyle davranmalarını pek takmazdım. Şimdi bu yaşıma rağmen küçümsenir gibi davranılmak ağrıma gidiyor. Lafı geçmese de yaşımı söyleyesim falan geliyor. Benden küçük erkekler de yaşıtı muamelesi yapıyor. Hatta geçen gün 23 yaşında bir erkek benimle flörtleşmeye çalıştı. Parmağıma da mı bakmıyor anlamadım ki. Alyansım düz, modern, rose altın ve ten rengime yakın. Herhalde pek dikkat çekmiyor. Sırf bunun için gidip kalın sarı alyans mı takmam lazım diye düşünmeye başladım.

Kişilik olarak mütevazı biriyim. Gençleri küçümsemiyorum, onlarla genç oluyorum. Belki burda yanlış yapıyorum. Biraz da gergin bir yapım var. Kolay endişeleniyorum, belki dışarıya biraz telaşlı görünüyorum. Bu da etkili olabilir mi küçük zannetmelerinde? Bunun için, böyle davranan insanlarla daha ciddi ve sakin konuşmaya çalışıyorum. Ama görüyorum ki fazla mütevazılık da iyi değil. Ciddiye alınmak için egolu mu olmak lazım?

Ayrıca benim gibi küçük gösterenler varsa, siz neler yaşadınız ve yaşıyorsunuz? İnsanlara karşı nasıl bir tutum takınıyorsunuz?

Son zamanlarda bu konuyu takıntı yapmış olabilirim. Kırıcı olmadan cevap verirseniz çok sevinirim.
Ben de küçük gösteriyorum aa sen bir de evli misin bakayım falan diyorlar.Ben pek takılmıyorum zaten kimsenin saygısız davranmasına izin vermem.Zaten mesafeli bir insanım o yüzden çok da laubali davranamıyorlar.Ama şefkatle yaklaşanlar oluyor ben de uyum sağlıyorum takılmıyorum hiç.

Back