Kücük görümceye kayinvalideye ve kayinlara alabilecegim hediye alternatifleri ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
merhaba kizlar öncelikle belki aranizda bana yardim edebilecek olan birileri vardir.diye düsündüm...Ben almanyada yasiyorum ve bu sene tatile gittigimde sözlümün annesine ve kardeslerine hediye götürmek istiyorum kücük kizkardesi 6 yasinda oldugu icin gecen sene tatile giderken hediye olarak kücük bir bavulun icine cikolata seker doldurup götürmüstüm bir de ankaraya gittigimde bir bebek almistim ama canli canli verememistim simdi canli canli vercem evlerine gidecem

1 = Kayinvalideme ne tarz bi hediye alabilirim ?
2 = Büyük kaynima ne alabilirim ? kendisi 25 yasinda
3 = Kücük kaynima ne alabilirim ? o da 15 yasinda ben gidenece 16 olcak
4 = Kücük görümcem 7 yasinda ben gidenece 8 olcak ona ne alabilirim ?
5 = Bir de askim su an askerde ben gidince askerden gelmis olacak ona götürebilcegim hediye alternatiflerine bana sunarsaniz cok memnun kalirim.

HERSEY ICIN SIMDIDEN COK TESEKKÜRLER umarim yardim edebilecek birileri vardir herkes fikirlerini yazarsa sevinirim

ama sorular çook fazlaa:22:hmm bence küçük olanlara hatta hepsine kıyafet alın bitsin gitsin:23:ya hiç anlamam bu işlerden aslında yani yaşıtıma güzel hediye alırım ama böyle resmi ilişkileri yaşamadığım için bilmiyorum,kayınvalidenize şal alsanız ipek bir şal?çok mu pahalı olur acaba ya da olmaz mı ama şık olur bence,küçüklerden erkek olanına futbol arşivi olan bir dvd alabilirsiniz eğer futbola meraklıysa seviyorsa,küçük kıza da çiçekli şirin bir set alabilirsiniz bu boyama seti olabilir,uyku seti olabilir aklıma bunla rgeldi büyük kaynınıza da kendi zevkinize göre bir parfüm alın bence sözlünüze de öpücük verin artık paranız kalmaz:60:hm ona da şık bir saat alabilirsiniz aslında hediye çok ama bütçeniz önemli burda

ama sorular çook fazlaa:22:hmm bence küçük olanlara hatta hepsine kıyafet alın bitsin gitsin:23:ya hiç anlamam bu işlerden aslında yani yaşıtıma güzel hediye alırım ama böyle resmi ilişkileri yaşamadığım için bilmiyorum,kayınvalidenize şal alsanız ipek bir şal?çok mu pahalı olur acaba ya da olmaz mı ama şık olur bence,küçüklerden erkek olanına futbol arşivi olan bir dvd alabilirsiniz eğer futbola meraklıysa seviyorsa,küçük kıza da çiçekli şirin bir set alabilirsiniz bu boyama seti olabilir,uyku seti olabilir aklıma bunla rgeldi büyük kaynınıza da kendi zevkinize göre bir parfüm alın bence sözlünüze de öpücük verin artık paranız kalmaz:60:hm ona da şık bir saat alabilirsiniz aslında hediye çok ama bütçeniz önemli burda

yok para önemli degil fikirlerin icin inan cok tesekkür ederim bazilarini not aldim kafama yazdim sanirim kayinvalideme ipek bir sal iyi olabilir :)

asıl fikrim zıkkımın kökünü alsınlar yönünde:52:canım yanlış anlama burda öyle şeyler okuyorum ki hiçbiri hak etmiyor gibi geliyor iyiliği.
kıyafet en iyi ve basit çözüm olur bence

Back