- 9 Nisan 2017
- 22
- 10
- Konu Sahibi mayisbahari
Arkadaşlar doğal yöntemlerle göğüs büyüteniniz var mı? Şuan hayıt tohumu kullanıyorum etkisini gördüm. Kullananlar bilgilendirsinler lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kullanılıyo yazarmısınız lütfenseftali yagi kullan
Hayıt tohumu şu kötü kokan bitkimi.Kızlarrrr 4 gündür sabah akşam 2 yemek kaşığı hayıt hohumu çayı ve 1 tatlı kaşınını balla karıştırıp içiyorumgöğüs ucundan 83 olan ölçüm 87 oldu çok mutluyum azimle 1 ay kullanıcam bakalım
Hayır o şerbetçi otu bunun kokusu çok da hötü değil dur siz için resmini yükleyeyimHayıt tohumu şu kötü kokan bitkimi.
Ben havanda toz gibi olana dek eziyorum bunu ki içindeki özü çıksın 1 yemek kaşığını 1 bardak kaynar suda 10 dk bekletip süzüyorum ve bal katıp içiyorum şekersiz tüketsen daha iyi ama ben o şekilde iöemiyorum çok kötü bi tadı yok göğüslerim adet olcakken olduğu gibi sızlıyo şuanHayıt tohumu şu kötü kokan bitkimi.
Şuan içiyorum canım bu renk bişey oluyoHayıt tohumu şu kötü kokan bitkimi.
Anladım canım teşekkür ederimBen havanda toz gibi olana dek eziyorum bunu ki içindeki özü çıksın 1 yemek kaşığını 1 bardak kaynar suda 10 dk bekletip süzüyorum ve bal katıp içiyorum şekersiz tüketsen daha iyi ama ben o şekilde iöemiyorum çok kötü bi tadı yok göğüslerim adet olcakken olduğu gibi sızlıyo şuanEki Görüntüle 1994100 Eki Görüntüle 1994100 Eki Görüntüle 1994100
Teşekkür ederim canımAnladım canım teşekkür ederim
ya ne kadar büyüdü o dolgunluğunu hala koruyor mu bırakınca söner mi yoksa ve dışardan gözle anlaşılabilecek kadar büyüdü müTeşekkür ederim canım
Suan hala devam ediyo musunuz? Ölcüleriniz ne durumda acaba benimde 3.günüm hayıt tohumu kullanmaya baslayalıKızlarrrr 4 gündür sabah akşam 2 yemek kaşığı hayıt hohumu çayı ve 1 tatlı kaşınını balla karıştırıp içiyorumgöğüs ucundan 83 olan ölçüm 87 oldu çok mutluyum azimle 1 ay kullanıcam bakalım
Siz peki hala devam ediyor musunuz etkisini gördünüz müSuan hala devam ediyo musunuz? Ölcüleriniz ne durumda acaba benimde 3.günüm hayıt tohumu kullanmaya baslayalı
Suan sonuc nedir ?Kızlarrrr 4 gündür sabah akşam 2 yemek kaşığı hayıt hohumu çayı ve 1 tatlı kaşınını balla karıştırıp içiyorumgöğüs ucundan 83 olan ölçüm 87 oldu çok mutluyum azimle 1 ay kullanıcam bakalım