- 10 Haziran 2016
- 13
- 10
- 32
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Benimde kucuk ama cesaret edip uygulamdm daha kremi sadece onerı bı arastır derım once Inan bende kısa surede baslıcam sadece bu durumu pek takmıyorum sımdılık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu kürü bende merak ediyorum işe yarıyo mu diye çok detaylı ama yaRica etsem link atar mısın canım ve sen uyguladın mı uyguladıysan ne kadar bir büyüme elde ettin
Maşallah 81den çıktın sen canım kşke bene görebilsem su an 50kiloyum 167boyum var... Kilo vermek istemiyorum ramazanda ama kiloyu koruycak yemekte yiyemıyorum sen kaç kiloydun canınYok canım öyle deme ne eksik hissetmesi valla benim ölçüm aynı kaldı 92 bıraktım çay içmeyi bayadır ölçüm aynı kaldı yinede şuan 85\B kullanıyorum bakalım ramazanda kilo kaybetmezsem uzun süre böyle gider diye umuyorum
162 boy 53 kg canım ya aklıma bak ne geldi son dönemde envanterime yeni üye kattım ben :) gerçi sen çoktan duyup denemişsindirMaşallah 81den çıktın sen canım kşke bene görebilsem su an 50kiloyum 167boyum var... Kilo vermek istemiyorum ramazanda ama kiloyu koruycak yemekte yiyemıyorum sen kaç kiloydun canın
Acaba diyorum kullandıgım adacayında mı sıkıntı var bundan önce içtiğim adacayının sekili daha farklıydı die hatırlıyorumŞu kürü bende merak ediyorum işe yarıyo mu diye çok detaylı ama ya
Benim kullandığım ada çayıyla uzaktan yakından alakası yok bununAcaba diyorum kullandıgım adacayında mı sıkıntı var bundan önce içtiğim adacayının sekili daha farklıydı die hatırlıyorum
Tsk canımYoutube den ıbrahım Saracoğlu meme buyutme kuru var dogal yolla ızleyın ltf
Rica etsem evde varsa fotografını cekip atarmısın canmBenim kullandığım ada çayıyla uzaktan yakından alakası yok bunun
Bu meşhur şerbetçiotu kremi varya onu tarifine uygun hazırladım şerbetçi otunu kaynatıp ılımaya bıraktım ocaktan indirir indirmez adaçayı kattım beraberce ılımalarını sağladım ılıyınca bi kaba nemlendirici el kremi koyup bu şerbetçiotunu ds katıp bir gün bekletip kullandım her akşamNe kattın canım
Dogru tahmin duydum uygulamaya kalktım ama kremi kullanmak nasip olmadan döküldü canım :) ben bi ara şerbetçi otu ve rezene içiyodum aslında ona mo dönsem kiBu meşhur şerbetçiotu kremi varya onu tarifine uygun hazırladım şerbetçi otunu kaynatıp ılımaya bıraktım ocaktan indirir indirmez adaçayı kattım beraberce ılımalarını sağladım ılıyınca bi kaba nemlendirici el kremi koyup bu şerbetçiotunu ds katıp bir gün bekletip kullandım her akşam
cup ile alakalı olmasın?Benim de bir tuhaflik var.
Destekliyle 80 beden dolmuyor. Destekli 75e sigmiyor. Niye boyle bilmiyorum.
Şu an evde değilim iftara davetliyiz de:)ama tarif edebilirim böyle ottan ziyade tohuma benzeyen bi görüntüsü var bildiğimiz pirinci düşün onun ot hali koyu renklisi bu tarifle Google da adaçayı diye arat buna benzer görsel çıkar karşınaRica etsem evde varsa fotografını cekip atarmısın canm
Teşekkürler canımm :)Şu an evde değilim iftara davetliyiz de:)ama tarif edebilirim böyle ottan ziyade tohuma benzeyen bi görüntüsü var bildiğimiz pirinci düşün onun ot hali koyu renklisi bu tarifle Google da adaçayı diye arat buna benzer görsel çıkar karşına
Ben adaçayı ve rezene olarak yaptım şerbetçiotunun tadı iğrenç geldi krem olarak değerlendirdim böyle:)Dogru tahmin duydum uygulamaya kalktım ama kremi kullanmak nasip olmadan döküldü canım :) ben bi ara şerbetçi otu ve rezene içiyodum aslında ona mo dönsem ki
Su iftarı bı yapayım detaylı incelerim onu yine haberleselim canım :)Canım az önce bi arkadaş Saraçoğlu kuru demişti ya bi bak istersen onada bilgim kadarıyla yaşımıza uygun bi kur 30-35 yaş altına daha etkili oluyormuş baktımda şöyle bir