- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 32
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Ben 4 yıl içerisinde 8 kilo aldım 24 yaşındayım şuan 50 kiloyum ama değişen hiç birşey olmadı hep destekli kullanıyorum 75 bile boş nerdeyse o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SENDE HAKLISIN TABİKİ CANIM AMA NE BİLEYİM HANİ ÖYLE AMAN AMAN KOCAMAN OLSUNLAR DEĞİLDE DESTEKSİZ 75İN İÇİ DOLSUN DİŞİ OLDUGUMUZU HİSSETTİRSİN TAMAMDIR YANİ :)kızlar küçük göğüs candır can.. yaz günü pişmez, araları yara olmaz, allah korusun kitle felan olsa anında belli eder kendini, ayrıca da gayet güzel süt de üretir ve yaşlanınca sarkmaz hep genç kız gibi gezersiniz
ben kendimi bildim bileli göğüslerim küçük.. hatta utanmasa içine doğru çıkcakmış.. ama evlendim kocam da memnun.. çocuğum oldu sütüm de geldi.. destekli mestekli sütyenimi de takıorm.. ohh mis.. azıcık aşım kaygısız başım die düşünün.. allah başka dert vermesin..
inekte de meme var ama hiç de seksi değiller.. sen dişiliğini içinde hisset memesiz de çok çekici olabilirsinSENDE HAKLISIN TABİKİ CANIM AMA NE BİLEYİM HANİ ÖYLE AMAN AMAN KOCAMAN OLSUNLAR DEĞİLDE DESTEKSİZ 75İN İÇİ DOLSUN DİŞİ OLDUGUMUZU HİSSETTİRSİN TAMAMDIR YANİ :)
ya inanır mısın kocam da böyle düşünüyo ama silikona para çıkmasın diye öyle dediğini düşünüyorumkızlar küçük göğüs candır can.. yaz günü pişmez, araları yara olmaz, allah korusun kitle felan olsa anında belli eder kendini, ayrıca da gayet güzel süt de üretir ve yaşlanınca sarkmaz hep genç kız gibi gezersiniz
ben kendimi bildim bileli göğüslerim küçük.. hatta utanmasa içine doğru çıkcakmış.. ama evlendim kocam da memnun.. çocuğum oldu sütüm de geldi.. destekli mestekli sütyenimi de takıorm.. ohh mis.. azıcık aşım kaygısız başım die düşünün.. allah başka dert vermesin..
.......................... TATLIM ŞU KONUYU BİZE BİRAZ ACAR MISIN YANLIŞ BİLİYORMUSUZ BİZ DEMEK Kİ SENİN BAHSETTİĞİN BU ÖLÇÜYÜ NASIL BULUYORUZ
baya aydınlatıccı oldu kendi adıma teşekkür ederimAlinti:
Sütyen bedenlerinde yer alan 75, 80 ,90 gibi rakamlar göğüs altından yapılan ölçümü ifade ederken bu rakamların yanına gelen A, B, C, D gibi ölçüler ise göğüs büyüklüğünü ifade eder. Sütyen bedenleri bu ölçüme göre 75B, 80B, 75C, 85C, 90B gibi bedenlenir.
Yani tatlim kisacasi, gogus altindan sirtinin cevresine yapilan olcu bu 75/80 vs oluyor, sirtin biraz etliyse mesela 80/85 takmalisin, sudyen taktiginda sirtindaki et sudyen uzerine akiyorsa kesinlikle yanlis beden kullaniyorsundur. Gogus buyuklugune gorede harf secilir. B gayet ortalama gogustur, ama mesela bazi B'leri tam doldurmaz gogus. Kucuk ise gogsun ozaman A bile kullanabilirsin, daha buyuk ise C, D vs.
Kucuk goguste sudyenini daha destekli sececeksin. Bende destekli kullanirim her daim, daha guzel duruyor cunku.
Ama destekli sudyenlerinde aralarinda okadar buyuk farklar varki.
Bir magazaya girip farkli farkli sudyenleri deneyim en guzel durani alin, baska turlu gogsunuze neyin uyacagini bilemezsinizki.
evlenirken kocalar memelere bakıp evlenmio.. kişiliğe bakıp evleniolar.. onları da gayet seviolar sonra..ya inanır mısın kocam da böyle düşünüyo ama silikona para çıkmasın diye öyle dediğini düşünüyorum
hmm enişteye bak seen yani eşimde böyle düşünüyo galiba öyleki yüzümde haif bi makyaj olsa öpmez beni silikon konusuda böyle sanırım adam hep doğallıktan yanaevlenirken kocalar memelere bakıp evlenmio.. kişiliğe bakıp evleniolar.. onları da gayet seviolar sonra..
ayrıca bana kocam hep der ki büyük olsaydı sen böyle rahat giyinemezdin ben kafayı yerdim çok güzel böyle..
Sizinkisi psikolojik destekBenim de göğüslerim kuru :) yapmadığım bir şey kalmamıştı.En sonunda vazgeçtim, bıraktım kendi hallerine.Özel günlerde falan südyenimin içine çorap koyuyorum Öyle hileliklerle yetiyor işte.