bazılarının küçük oluyor, ergenliğe ne zaman girdin
ona görede dğişir boy ve göğüs
ben 12-14 yaslarında goguslerım gelısmeye basladıgın da cok utanırdım .
goguslerım bellı olmasın dıye yarım atletlerın en kucugunu gıyer goguslerımı bastırırdım
sımdıkıler valla erken yasta baslıyor .
canım dert etme daha gelısır goguslerın.
bende takardım yaacanım benim senin yaşında böyle şeylere bende takardım ama genlerle alakalı bişi
her insanın boyu kilosu nasıl farklıysa beden ölçüleride farklıdır arada tekrar büyüycek öyle kalmıcak
merak etmebunuda dert etme derslerin daha önemli bence ve yaşına uygun sutyen yarım aklet seçimi yap
çok küçük olmasın kızzzYa yardımlarınız için teşekkürler.Bi arkadaşım benden 5 ay büyük.Onunda yok.Ama kocaman dolgulu sütyen takıyo.Bide bana takmazsan yeterince büyümez diyo.Annesi söylemiş ona.Koskocaman kadın.Yalan söylicek hali yok.Ama ben asla o sütyeni takmam.Yazın ince giyince yarımatlet giyerim.Oda dışarı çıkınca.Ben bu kase işini denicem bi.Belki olur.Ama küçük bi kase almam lazım ;-)
bu yasta bunumu dert ettin sen.goguslerin 14yasindaki bircocukk icin normal kücük olacaklar herhalde,banu alkaninki gibi olmucaklar.
yasin büyüdükce onlarda büyüyecek yani..Simdi bence bu siteye girip boyle bir konu acmaktan ziyade ders calismalisin.
:26:şu kase ısı etkılı herhalde ya
ben sılıkon deyınce annem gecen hafta banada kapadılar
yas 24
buyukce bı kase kapat dua etsın annen
buyugun zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?