8 Eylül Pazar günü saat 20:00'da Küçük Gelin dizisi yeni bölümü ile ekrana geliyor
çok güzel dizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Eylül Pazar günü saat 20:00'da Küçük Gelin dizisi yeni bölümü ile ekrana geliyor
çok güzel dizi.
dizi güzel ilerliyor gülsüm ölümü yaktı ali sinir etmeye başladı eline silahı alıyor ama bişey yapamiyor
Gülsüm'ün ölmesine ben de üzüldüm.Ben bir de raporu Kirmanların değiştireceğini düşünmeye başladım.
kıranların işi rapor değiştirmek zaten
Rapor değişmeden ortaya çıktı inanmıyorum ya bu sonucu beklemiyordum.
her zaman ki gibi rüya olmasında
Bunu hiç düşünmedim ben ama rüya olmasın bence de gerçek olsun artık Melek öğretmen kızını bulsun.
http://www.kure.tv/dizi/1311-kucuk-gelin/kucuk-gelin-20-bolum-fragman/20-Bolum/144948/
Dizimizin fragmanı çıkmış arkadaşlar
Rapor doğruymuş rüya değil öyle gözüküyor[/QUO
bu devranın nişanlışı bi alem güzel bir bölüm bizi bekliyor geçen bölümlerde bi türkü vardı buldum tesadüfe oy gelin gelin sevdalı gelin yotuptan buldum
http://www.kure.tv/dizi/1311-kucuk-gelin/kucuk-gelin-20-bolum-fragman/20-Bolum/144948/
Dizimizin fragmanı çıkmış arkadaşlar
Rapor doğruymuş rüya değil öyle gözüküyor[/QUO
bu devranın nişanlışı bi alem güzel bir bölüm bizi bekliyor geçen bölümlerde bi türkü vardı buldum tesadüfe oy gelin gelin sevdalı gelin yotuptan buldum
Evet güzel bir bölüm bekliyor bizi o şarkıyı ben bir türlü bulamadım güzel bir şarkı gerçekten.
Evet güzel bir bölüm bekliyor bizi o şarkıyı ben bir türlü bulamadım güzel bir şarkı gerçekten.
youtupa küçük gelin diyince geliyor ama kimin seslendidiği yazmıyor
youtupa küçük gelin diyince geliyor ama kimin seslendidiği yazmıyor
Tamam canım ben de bakarım teşekkür ederim![]()
geçen bölümde dikkatimi bişiy çekti melek öğretmen konaka zehrayı almaya geldi elife klem boya aldık diye konaktan çkarken ellerinde çanta yoktu ama elifinn yanında çanta ellerineydi
Öyle mi benim hiç dikkatimi çekmemişti ufakta olsa hata yapabiliyorlar ister istemez ondan olsa gerek.
tekrarını izlersen fark edersin bu arada zümrüt cemalı bulunca başını açmaya bşladı galiba