Küçük Gelin STV

dizi güzel ilerliyor gülsüm ölümü yaktı ali sinir etmeye başladı eline silahı alıyor ama bişey yapamiyor

dizi güzel ilerliyor gülsüm ölümü yaktı ali sinir etmeye başladı eline silahı alıyor ama bişey yapamiyor

Gülsüm'ün ölmesine ben de üzüldüm.Ben bir de raporu Kirmanların değiştireceğini düşünmeye başladım.

http://www.kure.tv/dizi/1311-kucuk-gelin/kucuk-gelin-20-bolum-fragman/20-Bolum/144948/

Dizimizin fragmanı çıkmış arkadaşlar :34:
Rapor doğruymuş rüya değil öyle gözüküyor :52:
[/QUO

bu devranın nişanlışı bi alem güzel bir bölüm bizi bekliyor geçen bölümlerde bi türkü vardı buldum tesadüfe oy gelin gelin sevdalı gelin yotuptan buldum

Evet güzel bir bölüm bekliyor bizi o şarkıyı ben bir türlü bulamadım güzel bir şarkı gerçekten.

geçen bölümde dikkatimi bişiy çekti melek öğretmen konaka zehrayı almaya geldi elife klem boya aldık diye konaktan çkarken ellerinde çanta yoktu ama elifinn yanında çanta ellerineydi

geçen bölümde dikkatimi bişiy çekti melek öğretmen konaka zehrayı almaya geldi elife klem boya aldık diye konaktan çkarken ellerinde çanta yoktu ama elifinn yanında çanta ellerineydi

Öyle mi benim hiç dikkatimi çekmemişti ufakta olsa hata yapabiliyorlar ister istemez ondan olsa gerek.

Back
X