• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük evim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
:nazar::nazar::emir_bebek:

Eklentiler

• $100_2637.webp
    $100_2637.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 261
  • $100_2638.webp
    $100_2638.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 282
  • $100_2641.webp
    $100_2641.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 245
  • $100_2642.webp
    $100_2642.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 270
  • $100_2643.webp
    $100_2643.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 258
  • $100_2644.webp
    $100_2644.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 255
  • $100_2645.webp
    $100_2645.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 271
  • $100_2668.webp
    $100_2668.webp
    38 KB · Görüntüleme: 285
  • $100_2673.webp
    $100_2673.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 252
  • $100_2670.webp
    $100_2670.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 275
  • $100_2674.webp
    $100_2674.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:
ilk yorum sanırım benimki..bu forumda hep yeni gelin evleri görüp imreniyoruz bizimkiler ekidi diye ..eviniz yaşanmışlık dolu her yeri beğendim ama mutfak dolaplarına bayıldım .güle güle sağlıkla oturun evinizde canım

ilk yorum sanırım benimki..bu forumda hep yeni gelin evleri görüp imreniyoruz bizimkiler ekidi diye ..eviniz yaşanmışlık dolu her yeri beğendim ama mutfak dolaplarına bayıldım .güle güle sağlıkla oturun evinizde canım

:)) sağol canım ewt o güzel evleri hep takip ederim :)) esasında fotoları evim şahane için çekmiştim öyle alel acele ufaklığım uyurken hadi dedim yükleyim sonra bi iki hata gördüm silmeye çalışıyoprum resimleri ama olmuyor ne olcak peki şimdi :))

kıra degılse kendı evınse oh şükür daha ne olsun :) mutlu mulu oturun derım

silmek kurallara aykırıymış canım.ben deyanlişlıkla oğlumun resmini yükledim ama öyle kaldı .

evinizi cok beğendim cicili bicili
daha nice günlerde güle güle oturun:34:

GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE CANIM EVİN SICAK MİS GİBİ KIZININ ODASINI AYRI BEĞENDİM PEMBELİ PEMBELİ NE GÜZEL:nazar:

küçük evi doldurmak daha da küçüktür evi fazla tablo ve ortalıktakı süsler vss her göz yorar hemde evini küçük gösterir am yinede evin güzel mutlu mesut ailenle yaşamak dilegiyle..

Güzel günler içinde mutlulukla yaşayın şirin yuvanızda.

Güle güle oturun,mutluluğunuz daim olsun.

Ev resimlerde küçük görünmüyor.Yine de birkaç küçük değişiklikle biraz daha ferah görünebilir.

Mesela antredeki tüm sarkaç ve süsleri (stickerlar dahil) kaldırabilirsin.
Aydınlatma için,tavana daha yakın bir lamba kullanabilirsin.

Koridorun sonundaki kızının resmi sanırım.Aynısından kendi odasında da var.
Bence kordidordakini kaldırıp yerine sade desenli,yine açık renk modern bir tablo veya poster asabilirsin.
Mesela pastel renklerde sade bir bahçe resmi (tercihen bahçe kapısından bahçeye açılan bir manzara ) veya çakıl taşları ve bambulu bir resim olabilir.
Ama resim göz hizasında olmalı,daha yukarıda değil.

Büfenin üzerindeki parça aynaları ve sallantılı süsü kaldırıp onların yerine,biraz daha yukarıya tek parça büyük dikdörtgen veya oval ayna asabilirsin.
Aynanın çerçevesi altın veya gümüş rengi olabilir.
Tek parça ayna,odaya derinlik katacaktır.Parçalı aynalar,görüntüyü bölüyor ve çok aşağıdalar.

Mutfağınızı ve kızınızın odasını beğendim.Güle güle oturun..:nazar:

herkese teşekkürler .. 94 metrekare evimiz 3 artı 1 salon nun içinde bir kapı daha var ve ufak bir odası var ve ufak bi oğlum olduğu için (onun güvenliği açısından ) istediğimiz gbi yerleştiremiyorum hiç bir şeyi koltuk kısmı resimler arasında yok inş. onlarıda ekliycem .. olumlu eleştiriler için ayrıca teşekkür ederim bana güzel fikirler verdniz iki sene olcak satın alalı evimizi benden önceki sahibi ne yazıkki her duvara bi kaç resim asmış olcakkki heryerde bir çivi boyasıda temiz olunca bizde ellemeden oturduk bu sene inş. boya işi olunca çvileri kapatıp resmleride kaldırmayı düşünüyorum .holdeki kızımın resminin olduğu yere boydan boya ayna çok geniş gösterir diye düşünüyorum fakat benim haylaz oğlan kafa atar başımıza iş açar diye şmdilik erteledik .he birde bazı eşyalar hediye olunca kaldırma şansım da olmadı

Back
X