Bebek Beslenmesi Küçük ev kazaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
42
İstanbul
Oğlumun hemen hemen her gün başına canını yakacak bir olay geliyor. Çok yaramaz. Ne kadar dikkat etsem de bir şey oluyor. Çekmecelere elini sıkıştırdı, kilit taktık. Geçen gün kapıyı kapatırken görmemişim eli kapının altına sıkışmış çok üzüldüm.
Düşmelerin haddi hesabı yok zaten. Kafasını, yüzünü bir yerlere çarpıyor, 2 defa koltuktan düştü. Birinde burnu kanadı.
Kendimi de suçluyorum, bazen eşim dikkatsiz davranıyor. Hiçbir şey olmasa hızla salladığı oyuncağı suratına çarpıp ağlıyor.
Sizin de başınıza geliyor mu böyle şeyler? Yoksa bizde mi tuhaflık var:) Ben aşı yaptırırken 2 hafta öncesinden içim acımaya başlıyor canı acıyacak diye ama bizimkinin her gün vukuatı var zaten. Sağ salim bir büyüse...

olur böyle şeyler çok dert etme.ama hep yanında olmaya çalış.tabikide düşe kalka büyüycekler.doktoruna söyle bir krem yazsın.çarpınca falan şişmesin,morluk oluşmasın diye.ablam bana bir krem ismi söylmişti ama unuttum.ondan alınca paylaşırım sninle.en önemlisi ortada ağzına alıcağı küçük şyler olmasın,bozuk para,ilaç vs.gibişeyler.zormuş çocuk büyütmek.allah hepimizin yardımcısı olsun.yavrularımızıda korusun.

aynen canım ya geçen gün pamuk yuttu, ondan önce etini kaza ile fermuara sıkıştırdım çok üzüldüm hala etkisindeyim,dün banyo yaptırırken su soğuk geldi ağladı daha neler neler kendimi çok suçlu hissediyorum ben o uyanıkken tuvalete bile gitmiyorum bunlar oluyo bi de kendi haline bıraksam ne olacak bilmiyorum

oglum da 11 ay 3 haftalik duse kalka buyuyor iste gecen gun plastik bir aski bulmus oynarken
iki disinin arasina gelmis kenari fena halde kanadi yaninda da yoktum birsey yuttu mu
bilemedim acile goturduk mide filmi cekildi sukur birsey cikmadi ama bosu bosuna
radyasyon aldi artik buna da falan sukur diyorum gozune de gelebilirdi deyip kendimi
rahatlatiyorum normalde yalniz birakmam ama yemek yaniyoirdu mecburen gittim yanindan
basuna gelene bakin valla bebekler ayaklandiktan sonra cok zorrrrrr....

allah yardimcimiz olsun valla.....

pazartesi akşamı salıncaktan düştü oğlum (
tam dalmak üzereymiş ben mutfağa bişey almaya gitmiştim salıncağın kumaşı demirinden sıyrılmış o aradan nasıl düşer anlamadık olan oldu düşüp oturdu şiddetle oturunca başı arkaya çarptı hemen aldık birkaç dakika sonra kustu ben kendimden geçmiştim iyice korktum hastaneye gittik ortapediciler baktı bişey yok ama beyin cerrahı görecek dedi 3 hastane gezdik sonunda röntgen çekildi bişi çıkmadı şükürler olsun..1 saat bekledik orda kusarsa ya da huysuzlanırsa diye..tekrar baktı doktor eve gönderdi gece kontrol ettim sürekli uyandırıp..geçti şimdi ama hala moralim çok bozuk.en tehlikeli zamanları sürekli biyerlerde..emekliyo ayağa kalkıyo..ve ben haftaya işe başlıyorum aklım hep onda kalacak ne zormuş gerçekten çocuk büyütmek..

cok gecmis olsun iyisi kotu birseyi yokmus allahim beterinden saklamis artik
oyle deyip avunuyoruz ama ben de kendimi cok sucladim ama yapacak birsey
yok her saniye nasil yanlarinda olamayiz degil mi?

cok gecmis olsun iyisi kotu birseyi yokmus allahim beterinden saklamis artik
oyle deyip avunuyoruz ama ben de kendimi cok sucladim ama yapacak birsey
yok her saniye nasil yanlarinda olamayiz degil mi?

teşekkürler size de çok geçmiş olsun.
aynen öyle olacağı varsa zaten önüne geçemeyiz ama yinede tüm tedbirlerimizi alıcaz Allah a emanet yavrularımız..korusun meleklerimizi Allah ım..

benım oglum utude elını yaktı canım ya ne kadar dıkkat etsende bırsey oluyor..

Rabbım butun cocuklarımızı kazalardan belalardan korusun

demekki tek değilmişim. Sevinmedim tabi bebeklerinizin de canı yanıyor diye ama normal olduğunu anladım. Biraz önce de bizimki fırının sapına tutunup ayağa kalkarken fırının kapağı açıldı arka üstü yere düştü başını çarptı yere. Fırın çalışmıyordu tabi yoksa yaklaştırmazdım aklıma gelmedi kapağının açılacağı daha önce hep tutunuyordu ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…