Küçük ev eşyalarının markası çok mu önemli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ekmek kızartma makinesi alma bence canım bana gereksiz geliyor. tost makinesi iyi bir şey al çok kullanılıyor. ben tefalin ızgara-gril- tost makinesi olan 3 işlevlisini çok beğeniyorum. biraz tuzlu ama alacağım sanırım

ben braun saklama kaplı olanı alcam tavsıye ederım saklma kaplarını almasan bıle kendısı cok az yer kaplıyor cok harıka ürün
tost mak caycı kettle narıncıye..... bunlarda arcelık lal serısını alcam mutfağımı kırmızı düşündüğüm için netten bı bak ıstersen
ama eğer elınde urun varsa kullan onları bozulunca ıyısını alırsın
cunku bunlar ucuz seyler deıl

braun saklma kaplı nedır o mıkser mı
arcelık urunlerını cok tutmuyorum ısmınden sanırım :) beko da aynı marka ama bekoyu sevıyorum nedense hihoyyyt beko mınık esya alabılırım evet ama lal serısı dıyorsun ben kırmızı da sevmem pek, guzel gorunuyor ama sevmıyorum,
bu kaplı dedıgın hangı ürün pekı canım ben beko rondo alıca m mınık blender var
mıkser mı kaplı? onu alabılırım mıkserım yok cunku kaydirigubbakcemile2

tefalavantepaslanmaz- celık bu mu canım yenı cıkan bır ürünü paslanmaz celıkmıs nasıl bılmıyorum. tek ıslevlı sanırım bu ama grıl seklınde kullanılmıyor kı tost makınelerı genelde ısıtma vs ıcın kızartmayı da gercı burada yapabılıyoruz ama cok yag akıyor mesela sucuk yagı akıyor zaten makıne yag oluyor sırf.
tost makınesını boyle alabılırım evet 90 lıra kadarmıs cokacimcoook

................

Son düzenleme:
sinbo elektrıklı caydanlık iyi değil canım ,ablam almıstı seklıne tutulup ama 6ay kullanımdan sonra bozuldu.. ablam yurtdısında oldugu için hemen yaptıramadıda.. tamır ettırdık ama bitane daha alınırdı yani..
king güzel diyorum sinboya gore..
bende ölee illakı su marka olcak diyenlerden değilim acıkcası..
benım elımdekı esyalarda muolexin el blendiri var,king sac kurutma makınası,su ısıtıcı,kahve yapma mak ve ekmek kızartma mak. zaten ablam yurt dısından getırdı (markası ne bılmıom valla),kumtel mini fırın ,philips ütü,fantom elektırıklı supurge ..goruldugu gibi çok cesitli markaları içeriyomm :roflol: :roflol:

sınbo elektrıklı caydanlık ıy ıdegıl dıyorsun bende toplam 3 hatta 4 tane var hepsı promosyn hedıye ne yapıcam onu alamam ımkansız daha para vermem bozuldukca aynını cıkarır cıkarır kullanırım evde de sıyah olanı kullanıyoruz cırkın gorunmesı dısında bı yanlısı yk, premıerolanın, benım evdekı fön makınemde sınbobozulmadı ama cok calısınca ates cıkıo işte o yuzden azcık ufletıp kapatıyorum ya alabıldıklerımı uygun dustukce ıyı alıcam da ama evdekılerı de kullanıcam wala o karara vardım.. :1closedeyes:

en iyisini yapıyorsun canım evdekı esyalarını kullanmakla kaydirigubbakcemile5
sınboyu evde varsa zaten kullan bozulursa at gitsin, bosver :))
haa bu arada bende suan sınbo fön makınesı var almıstım liseye giderken hala saglam bişicik olmadı.. demek kullanımlada alakalı bişey.
hor kullanırsak cabuk bozuluo demekkı a.s

bende çok çeşnili markalar mevcut goruldugu gibi :)) hepsinide kullanmayı dusunuyorum..illakı su marka olsun demıyorum.
ceyızlerımde babam bi kurus yardımcı olmadı hepsını burs paralarımı bırıktırıp aldım (duygu somurusune baslamıyım en iyisi sırnaşık şey )oyuzden ben kaliteli ve pahalı markalar alamam cebim neye uygunsa onu alabilirim ve kullanımınada dıkkat edersem bisey olmayacagı kanaatindeyim :1closedeyes: :1closedeyes:
bu arada fantomda su mutfak için varya canım onlardan aldım sırnaşık şey 35tlmı nedir fiyatı işte ondan :)) mıllet onu evıne gırgır nıyetıne alıyor gerci :roflol:
suankı dusuncem zaten 2kişiyiz ne kadar batacakkı.. ilerde çocuk sahıbı olduugumda alırım iyisini die dusundum acıkcası :1rolleyes: :1rolleyes:
bu benım fıkrım elbet. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…