E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
o bahsettıgın el mıkserınden var işte 17 liram ı ne baktım sımdı netten,
sonra caydanlık setlerı var falan, yani bılmem kı şık da gorunuor bır tanesı cabuk bozulur dıye mı dıyorsun
bende fön makınesı var 3senede bozuluyor sımdı alev cıkarıyor arada :)
roventa vardı evvelden 20 yıllıktı kullanıyrdum anca bozuldu... o da mesele aslında ama hedıye geldı yaw , yenı mı al dıyorsun ?
canım bnm,eğer varsa bence tekrardan kendini marka alıcam die üzme.5 yıl önce anneme marketin birindeki kampanyadan 7liraya king su ısıtıcı aldım. ve geçen yaz bozuldu.ki annem o 4yıl boyunca çocuk baktı ve buyüzden ısıtıcıyı yaz kış günde 3-4 kez kullanıyoduk.bizimle aynı zamanda birsürü para verip marka bi ısıtıcı alan komşumuz vardı.markasıyla övünürdü ama 2ay demeden bozuldu.bende burdan yola çıkarak o dönemde kampanyanın birinden 13 liraya markasını bilmediğim bi çırpıcı kndme bi anneme, 19 ar liraya anneme ve kndme rondo ve el blenderı aldım.annem halen kullanıyo hepsini ve çok memnun. bende şuan iyiki almışım diyorum.ve hiç bişekildede marka almayı düşünmedim.kimisi vardır.illaki marka olacak,çeyizde marka görünecek der.ama bnm böle bi takıntım yok.tabiki her ucuz gördüğünü almazsın ama ben kullanışlı ve uygun fiyata varsa kalkıpta marka olacak die bisürü para vermem. ama tercih tabiki senin canım. ..yerimsenibenyerimseniben
Ben kesinlikle iyi bir marka al derim.O bahsettiğin markaları birkaç kullanımdan sonra maalesef çöpe atıyorsun. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim lafını unutma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?