Küçük ev eşyalarının markası çok mu önemli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar selam, benim evde promosyon ya da oradan buradan gelen ürünler var hep markaları yan ürün denen markalar yani kin., premie, sinb. falan tarzı bu mınık el aletlerının markaları,
e şimdi yanlış dıye daha markalı mı almalıyım sizce bunlar da olabilir mi yoksa illa ki markalı ürün almalı mıyım ? Sizce cok mu önemlı ?

bence şimdilik kullan ya da içine sinmeyeni hediye et. ben sinbo tavsiye etmem küçük ev aletlerinde. elektronik çabuk bozuluyor. premier de sevmem ama el mikserim tıklamadı hiç

o bahsettıgın el mıkserınden var işte 17 liram ı ne baktım sımdı netten,
sonra caydanlık setlerı var falan, yani bılmem kı şık da gorunuor bır tanesı cabuk bozulur dıye mı dıyorsun
bende fön makınesı var 3senede bozuluyor sımdı alev cıkarıyor arada :)
roventa vardı evvelden 20 yıllıktı kullanıyrdum anca bozuldu... o da mesele aslında ama hedıye geldı yaw , yenı mı al dıyorsun ?

Ben kesinlikle iyi bir marka al derim.O bahsettiğin markaları birkaç kullanımdan sonra maalesef çöpe atıyorsun. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim lafını unutma bence

eğer almak isteseysin alma dersim ama hediye gelmiş. içine sinmiyorsa başkasına ver. netten de satabilirsin ama hediye etmen daha mantıklı .

çabuk bozuluyor ama bir süre kullanırsın. kullanırım diyorsan atma kullan bozulana kadar. varsa borçlarınız da bitmiş olur keyfine göre kalitelisinden alırsın.

çay setini kullan, mikser de seni bayağı götürür

başka ne var?

bu var

Son düzenleyen: Moderatör:

bu var da rengı pek çirkin kullanır mıyım bılmem

bunu almayı düşüünüyorum

bu da var, robot almak ıstemıyorum evde bıle kullanmıyoruz robot
bunlar yetmez mı

Ben tüm elektrikli aletlerimi Tfl,braaun,bsch dan aldım.tavsiye ederim cnm...

kolonya
ben işyerinde resim göremiyorum, istersen marka ve ne olduklarını yaz.

robot alma diyor tüm evliler başka topicte. bizim evde de arzum vardı bozuldu hemen

Robot almadım.Onun yerine rondo tarzı Braun'un son çıkan ürününü aldım.Çaycı olarak Tefal aldım.Memnun değilim açıkcası,Arçelik daha iyi.Mikser olarak Bosch aldım.Geri kalan fritöz,tost makinesi Tefal.

para vermediysen kullan cnm... gerçekten işine yaramayan olursa alırısın istediğini

canım bnm,eğer varsa bence tekrardan kendini marka alıcam die üzme.5 yıl önce anneme marketin birindeki kampanyadan 7liraya king su ısıtıcı aldım. ve geçen yaz bozuldu.ki annem o 4yıl boyunca çocuk baktı ve buyüzden ısıtıcıyı yaz kış günde 3-4 kez kullanıyoduk.bizimle aynı zamanda birsürü para verip marka bi ısıtıcı alan komşumuz vardı.markasıyla övünürdü ama 2ay demeden bozuldu.bende burdan yola çıkarak o dönemde kampanyanın birinden 13 liraya markasını bilmediğim bi çırpıcı kndme bi anneme, 19 ar liraya anneme ve kndme rondo ve el blenderı aldım.annem halen kullanıyo hepsini ve çok memnun. bende şuan iyiki almışım diyorum.ve hiç bişekildede marka almayı düşünmedim.kimisi vardır.illaki marka olacak,çeyizde marka görünecek der.ama bnm böle bi takıntım yok.tabiki her ucuz gördüğünü almazsın ama ben kullanışlı ve uygun fiyata varsa kalkıpta marka olacak die bisürü para vermem. ama tercih tabiki senin canım. ..yerimsenibenyerimseniben

marka mı ucuz mu diye kıyas yapmayalım bence. o eşyayı kullanıp da memnun kalanlardan araştırıp,kesemize uygun olanını alalım..

hımm, evet kızlar hele bende hali hazırda bunlar varken zaten ıyısı ıcın para ayırabılecek gıbı degılken, ılla marka düşkünü gıbı davranmayı pek ıstemıyorum bana kalsa hepsını kullanırım zaten...

evet canım bızım de oyle olup cok saglam kullandıgımız ürünler var
yanı markasına baksan markası yok ama hala sapasaglam,
ya da cok markalı alıp da 2 gunde kırılıp dökulen dolu....... -tatlicadiarzu-
zaten cok param yok ıvıra zıvıra para veremem, anca daha beyaz esyası gelınlıgı nısanı vs para bırıktırmek lazım cok para ya evlılık aman walla.. bekar olsam ayrı evde yasasam kılımı kıpırdatmazdım yenı esya dıye.. ama işte..

Ben kesinlikle iyi bir marka al derim.O bahsettiğin markaları birkaç kullanımdan sonra maalesef çöpe atıyorsun. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim lafını unutma bence

Arkadaş doğru söylemiş sengözlerimebaksanaba.s

hımm,
caydanlıklı kettlem ve demlıklı kettle var o yuzden yenı bır tane almıycam, blender var beko marka rondo alıcam
gerıye bır tost makınesı ve ekmek kızartma makınesı kalıyor.
ekmek kızartma makınesı belkı almam hıc bu evde olmadı cunku kullanmadım ıyı mı kötu mu bılmıyorum,
zaten pek bır sey kalmıyor gerıye, bır de mikser.

valla canım ben evlenırken tum kucuk ev aletlerımı tefalden aldım sanırım 8 yada 9 adet.....gayet memnunum ama bır bozulursa yandın.....bak şımdı benım utu bır kez bozuldu yere dusmus bu dedıler hoopp 80 lıra......rondonun bıcagı körelmıs degısmesı gerekıyordu sanırım 35 lıra.......yanı parcaları cok pahalı.......ben hıc bozmam dıyorsan kalıtelı al yanı:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…