kücük ev aletleri....

sbnmmm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
67
0
16
Antalya
Yaa kizlar küçük ev aletleri almaya basladim.sonradan bunu neden almisim demek istemiyorum.yogurt yapma makinesi yok corba yapma makinesi gibi bir suru zirvalik var sizce nelere ihtiyaç duyarim ne almaliyim.

herkesin alışkanlığı ve mutfakta kullandığı ürünler farklı oluyor.

ben çay makinası, tost makinası, blender ve mikser seti, su ısıtıcı aldım.bunlara ilave olarak bir ihtimal meyve suyu sıkacağı alabilirim ama çok gerekli değil durup baktığımda.
fritöz de benim için olmazsa olmaz değil yoğurt makinası hiç değil.:31:

*blender
*tost makinası (ekmek kızartma makinası bu yüzden gerek yok)
*çaycı (hem de su ısıtıcı olarak kullanırsın)
*şarjlı elektirik süpürgesi (bizim evde var çok memnunuz. her evde olması gerekn bişey:1: )
*fritöz ( çok gereklimi emin değilim )
*saç kurutma makinası

yumurta haşlama makinası, mısır patlatma makinası, ekmek yapma makinası
yogurt makinası bunlar bana caçma geliyor. zaten 2 kişi nizi ekmek yapma makinamız olsa ne olur olmasa ne olur:1::1:

aldıklarım alacalarım bunlar..
üşenmeyeceğimi bilsem bide taze meyve sıkacagı almak isterdim. bizim evde var ama temizlemesi çok zor oluyor. çocukta olmadıgı için şuan buna gerek yok diye düşünüyorum

mikser seti..aldım
çaycı...aldım
tost makinesi...aldım
benim için en gerekli olanlar bunlardır mesela birde evde ailem geldiği zaman yapmayı düşündüğüm et köfte tarzı şeyler için barbekü ızgara tarzı bir şeyde alabilirimve dikey el süpürgesi alabilirim.
bunların dışında aman aman olmazsa olmaz dediğim mutfak aletleri yok bence.

blender seti aldım (ekstradan rondo miksere falan gerek yok tüm parçalar içinde)
çaycı aldım ( ketıl olarakta kullanılabilir)

fritöz ekmek kızartma makinesi tost makinesi katı meyve sıkacağı ekmek yapma yoğurt yapma yumurta haslama makinesi bunlar şimdilik gereksiz geliyor bana ailem büyürse düşünebilirim:9::9:

blendır seti
su ısıtıcısı
tost makinesi
ütü
dikey süpürge
saç kurutma makinesi aldım elktronik olarak. elektrik süpürgesi birde bilendırdaki karıştırma aparatı yetersiz kalabilir diye mikser alabilirim başkada bir şey almam:)

Benim alacaklarım:
Su ısıtıcısı
Blander set
Tost makinesi
Buhar kazanlı ütü
Saç kurutma makinesi
Elektrikli süpürge
Şarjlı el süpürgesi.

Bunların dışında çoğu gereksiz geliyor bana o yüzden bu ürünlerin kaliteli modellerini almayı tercih edeceğim sanırım gereksiz şeylere boşuna para harcama taraftarı değilim.

bende tost makinesi
çaycı ve kahve makinesi (korkmazda tek stant da çıkmış onu düşünüyorum almazsam eğer onu sadece kettle)
blender seti
filtre kahve makinesi(tabi filtre kahveyi çok sevdiğim için alıcağım herkes sevicek diye bi gaye yok )
katı meyve sıkacağı
şarjlı süpürge alıcağım

başkada alıcağım küçük ev aleti yok ütüyle süpürgeyi söylememe gerek yok zaten :ssz:

Bence de şunlar alınmalı. Özellikle markalarla yazıyorum hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz hem yorumunuz varsa uyarın baştan diye:) ok dediklerim alıp hallettiklerim bu arada ;)
1- Tost Makinesi (Ekmek kızartma makinesine gerek yok, ilk etapta ızgara olarak da kullanırım) - Korkmaz, Tefal arasında kaldım, ama kesin olarak üstten bastırılabilen tiplerden alacağım)
2- Çay Makinesi (Kettle olarak da kullanırız) - Tefal ve Korkmaz arasındayım bunda da
3- Arçelik Telve (türk kahvesini çok sevdiğimiz için lükse girse de almayı çok istiyoruz) - Arçelik yani:)
4- Rondo - ok-hediye gelmişti ondan blender seti gibi değil ayrı ayrı alacağım sanırım -Tefal
5- Blender&mikser (tatlı pasta yapmayı severim ondan kötü bişey almak istemiyorum, 3lü rondolu olanların mikseri yetersiz kalabiliyormuş ondan ikili olarak mikser teli ince olmayıp daha dayanıklı olanlardan almayı düşünüyorum) - Braun, Philips, Tefal arasındayım. Homend nasıl olur ne dersiniz?
6- Ütü - ok (Philips Azur)
7- Saç Kurutma makinesi - ok (Arzum)
8- Mikrodalga Fırın - bunda marka düşüncem yok dünyaları yapmayı düşünmüyorum beyaz eşyayı hangi marka alırsam aynı yerden alabilirim veya uygun gördüğüm bi kampanyadan alabilirim. Mikrodalgada sadece çalıştığım için eve gelince buzluktan aceleyle indirdiklerimin buzlarını çözdürmek ve basit yemekleri ısıtmak olacak..
9- El Süpürgesi - bunu da ben değil de nişanlım çok istiyor diye alacağız, yoksa bence de çok aciliyeti yok
10 - Elektrik süpürgesi - bu da Fakir olacak sanırım, veya Philips, Samsung ama 300-350 liradan fazla vermek istemiyorum..
11- Katı meyve sıkacağı - ok- Bu da bekar evinden kalma nişanlımın Felix marka vardı, gayet kullanışlı. Zaten üşengeç olduğumuz için kırk yılın bir başı heveslenip yapacağımız bişey için dünya para vermeye gerek yok, gayet güzel sıkıyor her meyveyi havucu bile:)
12- Waffle makinesi - ok -Neden niçin diye sormayın ben waffle'ı çok sevdiğim için taa öğrenciyken aldığım yegane çeyizim. Tabi kullandım ama kendi evime de götürürüm onu:)

Bana çok abartmadım çoğu şeyi almıyorum(fritöz, kettle, ekmek kızartma makinesi, yoğurt-mısır patlatma-ekmek yapma makineleri vs)vgibi gelmişti ama toplayınca baya bi kalem çıkıyor arkadaşlar, allah yardımcımız olsun. Gerçi etraftan sürekli liste çıkar işine yarayacak şeyleri alalım diyorlar çok da güzel ihtiyaç listesi maddesi olabilirler ama:)

Bende küçük ev aletleri bitmiş bir gelin adayı olaraktan arkadaşlar için yazıyorum :
1)Tost Makinesi (Arzum 39 TL)

Eki Görüntüle 677439

2)Ekmek Kızartma Makinesi (King ?- Ben taa ortaokula giderken annem almış sağolsun , şartmıdır tabiki değil alınmış olmasa almazdım)

attachment.php

3)Fritöz(Fakir Gala 75 TL-kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum çok abartılı birşey almadım ne küçük ne büyük sonuçta iki kişiyiz, ama tabi hep iki kişi yemek yemicek o evde misafirleride düşünerekten orta boy bişey aldım))

$120410059-1-fakir_gala_beyaz_celik_fritoz.webp

4)
Mikser (Sinbo ?- Yine annemin çoook önceden aldığı bir ürün)
$SINBO-MIXER-EL-MIXERI-SMX-2128-sinbo__55672773_0.webp
5)El Blenderı (Philips 50 TL - Teknosadan aldığım el blendrm set olarak almadım çünkü rondo mutfak robot setimde var ve mixerim vardı gerek görmedim)
$PHILIPS-HR-1311-EL-BLENDERi_467509_1.webp

6) Elektirikli Düdüklü( Sinbo 180 TL- düdüklüden korkan ve beceremeyen biri olarak tam bana göre dedim ve aldım)
attachment.php

7) Çay Makinesi (Homend 120 TL)

attachment.php

8)Elekrikli Cezve (Touch me 24.90 TL-Migrostan aldığım bir ürün fiyatı uygun geldi ve aldım,kahve makinesi için çok pahalı bişeye gerek olmadığını düşünüyorum )

$39030265_large.webp

9)
Ütü (Tefal -79.90 TL , yine hem tefal hem fiyatı uygun olması açısından aldığım ütüm , ütü için milyonlarca para harcamaya gerek yok diyorum sonuçta tefal iyi bir marka, kazanlı olupta Kraliyet ütücüsü değilim yani )

attachment.php

10)
Elektrik Süpürgesi ( Electrolüx -390 TL-Normal toz torbalı bir süpürge emiş gücünü deneyerek aldım gayet güzel)

attachment.php
attachment.php

11)
Pratik Süpürge(Felix-120 TL-Önce fakiri denedim fakat felixin çekiş gücü daha yüksekti o yüzden tercih etdim fiyat oalrakta çok fark yoktu zaten aralarında)

attachment.php

12) Mutfak Robotu Seti (Group ? Ben ilkokula giderken annemin aldığı yıllık mutfak robotum:1:)

1group_mutfak_robotu_ybujku.jpg

Bende küçük ev aletleri bitmiş bir gelin adayı olaraktan arkadaşlar için yazıyorum :
1)Tost Makinesi (Arzum 39 TL)

Eki Görüntüle 677439

2)Ekmek Kızartma Makinesi (King ?- Ben taa ortaokula giderken annem almış sağolsun , şartmıdır tabiki değil alınmış olmasa almazdım)

attachment.php

3)Fritöz(Fakir Gala 75 TL-kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum çok abartılı birşey almadım ne küçük ne büyük sonuçta iki kişiyiz, ama tabi hep iki kişi yemek yemicek o evde misafirleride düşünerekten orta boy bişey aldım))

Eki Görüntüle 677441

4)
Mikser (Sinbo ?- Yine annemin çoook önceden aldığı bir ürün)
Eki Görüntüle 677442
5)El Blenderı (Philips 50 TL - Teknosadan aldığım el blendrm set olarak almadım çünkü rondo mutfak robot setimde var ve mixerim vardı gerek görmedim)
Eki Görüntüle 677443

6) Elektirikli Düdüklü( Sinbo 180 TL- düdüklüden korkan ve beceremeyen biri olarak tam bana göre dedim ve aldım)
attachment.php

7) Çay Makinesi (Homend 120 TL)

attachment.php

8)Elekrikli Cezve (Touch me 24.90 TL-Migrostan aldığım bir ürün fiyatı uygun geldi ve aldım,kahve makinesi için çok pahalı bişeye gerek olmadığını düşünüyorum )

Eki Görüntüle 677462

9)
Ütü (Tefal -79.90 TL , yine hem tefal hem fiyatı uygun olması açısından aldığım ütüm , ütü için milyonlarca para harcamaya gerek yok diyorum sonuçta tefal iyi bir marka, kazanlı olupta Kraliyet ütücüsü değilim yani )

attachment.php

10)
Elektrik Süpürgesi ( Electrolüx -390 TL-Normal toz torbalı bir süpürge emiş gücünü deneyerek aldım gayet güzel)

attachment.php
attachment.php

11)
Pratik Süpürge(Felix-120 TL-Önce fakiri denedim fakat felixin çekiş gücü daha yüksekti o yüzden tercih etdim fiyat oalrakta çok fark yoktu zaten aralarında)

attachment.php

12) Mutfak Robotu Seti (Group ? Ben ilkokula giderken annemin aldığı yıllık mutfak robotum:1:)

1group_mutfak_robotu_ybujku.jpg

Gözdecim çok güzel aldıkların ne güzel sen hepsini tamamlamışsın güle güle kullan

Ütü
Çaycı
Tost makinesi
Elektirik süpürgesi
Kahve makinesi
Saç kurutma makinesi
Blendr seti
yeterli sanırım şimdilik teşekkürler yardım için kızlar :)

garanti sürelerini öldürmemek adına düğüne 6 ay kala alıcam bende... yani sonbahar gibi alırım..

* tost makinası
* çaycı
* saç kurutma, pres düzleştici :)
* mikser & blender set
* Dikey pratik süpürge (muhtemelen fakir yada arnica)
* elektrikli süpürge
* ütü

watt güçlerine bakıp iyi markaları indirimlerle alırız umarım...

garanti sürelerini öldürmemek adına düğüne 6 ay kala alıcam bende... yani sonbahar gibi alırım..

* tost makinası
* çaycı
* saç kurutma, pres düzleştici :)
* mikser & blender set
* Dikey pratik süpürge (muhtemelen fakir yada arnica)
* elektrikli süpürge
* ütü

watt güçlerine bakıp iyi markaları indirimlerle alırız umarım...

canım mikser-blender set için şu kampanyaya bakabilirsiniz bence bende almayı düşünüyorum https://www.houseandtrend.com/default.asp?kategori-38-mikserler-ve-blenderlar

Back
X