Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende küçük ev aletleri bitmiş bir gelin adayı olaraktan arkadaşlar için yazıyorum :
1)Tost Makinesi (Arzum 39 TL)
Eki Görüntüle 677439
2)Ekmek Kızartma Makinesi (King ?- Ben taa ortaokula giderken annem almış sağolsun , şartmıdır tabiki değil alınmış olmasa almazdım)
![]()
3)Fritöz(Fakir Gala 75 TL-kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum çok abartılı birşey almadım ne küçük ne büyük sonuçta iki kişiyiz, ama tabi hep iki kişi yemek yemicek o evde misafirleride düşünerekten orta boy bişey aldım))
Eki Görüntüle 677441
4)Mikser (Sinbo ?- Yine annemin çoook önceden aldığı bir ürün)
Eki Görüntüle 677442
5)El Blenderı (Philips 50 TL - Teknosadan aldığım el blendrm set olarak almadım çünkü rondo mutfak robot setimde var ve mixerim vardı gerek görmedim)
Eki Görüntüle 677443
6) Elektirikli Düdüklü( Sinbo 180 TL- düdüklüden korkan ve beceremeyen biri olarak tam bana göre dedim ve aldım)
![]()
7) Çay Makinesi (Homend 120 TL)
![]()
8)Elekrikli Cezve (Touch me 24.90 TL-Migrostan aldığım bir ürün fiyatı uygun geldi ve aldım,kahve makinesi için çok pahalı bişeye gerek olmadığını düşünüyorum )
Eki Görüntüle 677462
9) Ütü (Tefal -79.90 TL , yine hem tefal hem fiyatı uygun olması açısından aldığım ütüm , ütü için milyonlarca para harcamaya gerek yok diyorum sonuçta tefal iyi bir marka, kazanlı olupta Kraliyet ütücüsü değilim yani )
![]()
10) Elektrik Süpürgesi ( Electrolüx -390 TL-Normal toz torbalı bir süpürge emiş gücünü deneyerek aldım gayet güzel)
![]()
![]()
11) Pratik Süpürge(Felix-120 TL-Önce fakiri denedim fakat felixin çekiş gücü daha yüksekti o yüzden tercih etdim fiyat oalrakta çok fark yoktu zaten aralarında)
![]()
12) Mutfak Robotu Seti (Group ? Ben ilkokula giderken annemin aldığı yıllık mutfak robotum)
![]()
Evet cnm bnmkiler bitdi :)Gözdecim çok güzel aldıkların ne güzel sen hepsini tamamlamışsın güle güle kullan
garanti sürelerini öldürmemek adına düğüne 6 ay kala alıcam bende... yani sonbahar gibi alırım..
* tost makinası
* çaycı
* saç kurutma, pres düzleştici :)
* mikser & blender set
* Dikey pratik süpürge (muhtemelen fakir yada arnica)
* elektrikli süpürge
* ütü
watt güçlerine bakıp iyi markaları indirimlerle alırız umarım...