İyi geceler,
Bugün okula kapıdan bıraktım.
Gidiş dönüşlerde farklı yollardan gelme pratiği de yaptım.o yollardan ne korkardım eskiden kabustu benim için.
Yarın decathlon a gitmek için bir avm var oraya gitmeyi düşünüyorum, eşim diyor git arabayla. Açıkcası çok cesaretim de yok o yola biraz zor o yol.bir de o kadar uzun yola gitmedim. Metrobüsle giderim büyük ihtimal.
Koci diyor hafta sonu E5 e çıkartacağım seni

ama yağmur varmış galiba.
Arkadaşı da demiş, okula gidip dönerken o köprüyü kullanabiliyorsa E5 te çok daha rahat kullanır. Ama benim korkum hız ve ani birşey olsa toparlayamama kaygısı.
Neyse bakalım o günlerde gelir inşallah.
Ben tedbirli ilerliyorum.
Bugün okula bıraktıktan sonra eve geldim.
Toparladım evi. Ütüye giriştim. Allahım ne o birikmiş de birikmiş

Sonra saat geldi çıktım.
Okulun oraya bıraktım arabayı. Okul çıkış saatine vardı daha, yakın olan avmden Elaya pijama kardeşime küpe aldım.
Okuldan çıktık eve geldik.
Bugün kendi parası ile alışveriş yapmak istiyordu. Sitedeki carrefoura girdik.
İstediği şeyleri aldı, kasa da ödedi.Bir de mutlu olduki. Ben büyüdüm artık, alışverişimi kendim yapıyorım dedi. Daha çok büyüsem keşke dedi.
Ben de ben de keşke hep çocuk kalsaydım dedim

Çocukken hep büyümek isterdim. Ama şimdi çocuk olsaydım keşke diyorum.
Neyse evde bugün kahve değil dondurna keyfi yaptık.

Geçtim mutfağa köfteli bezelye,Mercimek çorbası ve bulgur pilavı yaptım.sonra kalan ütüyü yaptım.
Heralde uzun süre yapmam ütü

Bacaklarımda takat kalmadı.
Ela da bir kez ütüyü tutmak istedi.az sürdürdüm. Hımm bu işi sevdim, ben de ilerde evlenirim bir düşüneyim dedi

Benim iş yaptığımı gördükçe anne ben evlenmeyeceğim iş yemek vs vs yorucu diyor.
Ben de ona,evlenmesen bu işler olmayacakmı diyorum

Sevdiysen ilerde ütüleri sen yaparsın dedim