- 31 Ağustos 2017
- 2.404
- 10.995
- 208
- 35
Teşekkür ederim babym.Est abla öyle bi algı var evet nette her carsamba diyolar ama degil bak söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim babym.Est abla öyle bi algı var evet nette her carsamba diyolar ama degil bak söyle
Rica ederim ablaTeşekkür ederim babym.
Ben hep kavuruyorumYok kız
Olsa benim sinameki hayatta yemez
Alya pilavcıya gidelim dediğinde ,annen yapsın anneninki daha güzel diyo
Ben kavurmayı kvdemlerde gördüm biz hep salma yaparız
Alırken güzeldi be :)Perde 13.700 TL tutdu 6 ya böldürdüm
Lelli den kalmaysa şimdi böldüklerimizi ödeme zamanı
Eşim hafta sonu tatile gidecek miyiz? diyor
Dedim Hiç gezme havasında değilim
İşim çok
O da şaşırdı ben gezme deyince uçardım
Aynen dediğin gibi, biz anne baba olurken sınavlardan geçtik. 10 ay boyunca tüm herşeyimizi incelediler.Kaç çeşit zeka testlerimi dersin tüm bedenimizi incelediler. Bir hastalığımız varmı kontrol ettiler. Uyuşturucu kullanıyormuyız diye 1 ay boyunca idrar ve kan tahlilleri yaptılar. Takibe aldılar. Heyet raporu çıktı.Ve son görüşmemiz de çocuk gelişimi ile ilgili 3 kitap söylemişlerdi onlardan sınava girer gibi sorular sordular.Maddi tarafımızı da incelediler. Araştırdılar.Evimizi bulunduğu bölgeyi vs vs kuralları vardı. Hastane park okul yakın olmalıydı. Çocuk odası güneş almazsa kesinlikle evi değiştirme şartı koyuyorlar.Daha neler neler. En son da komisyon toplanıp anne baba olup olamayacağımıza karar verdi.Çok üzüldüm Allahım araba sahibi olurken ehliyet sınavı var anne baba olmak için de bence sınav olmalı günah böyle bir masuma böyle bir hayatı yaşatmak. İçim zaten yangın yeri öğrencilerimize çok üzülüyorum güzel bir gelecekleri olmayacaklarını biliyorlar bu bile beni üzüyor. Konuyu saptırmak istemiyorum ama bende içimi döktüm. Ne yapabilirsin bilmiyorum ama bence onun hayatına bu şekilde dokunman bile yeter onunla ilgilenmişsin bence korkularını yaşamamış daha ne olsun kalbin çok güzel Yedirenkim. Ela çok şanslı bir çocuk.
Aynı gün hem temizlik yaptım, hem de sarma sardım deme sakın banaSelam kızlar
Bugün gayet sakin güne başlamıştım
Perdeci ölçü alacaktı
Dedim o gelmeden az yaprağım vardı hemen iç hazırladım onu sardım
İçi fazla yapmışım patlıcan kuru doldurdum
Taze fasülye haşladım
Sonra kayınpederi çağırdım perdeciler gelmeden sende gel diye
O arada duvar kağıtları değişecek dedim
Kayınpederimde ben silerim dedi
Birden elimizde kovalarla bulduk kendimizi
Sağ olsun o duvarları, yerleri, ben cam kapıyı derken mis gibi oldu ev
Tabi bitmedi yarın devam edeceğiz
Öğleden sonra daha rahat oluyor,eğer çok erken uyanmıyorsa öğleden sonra yaptırmaya çalış. Diğer türlü hem erken okula gidiyor hem de öğleden sonra gün boyu evdeYarım gün olacak bnm kızda asla rahat olmicak
Çünkü yetişmiyor sırf kız yorulur insAllah diye duam
Yok dediğin gibi tezgahüstü olmaz. Koyanlar çamaşır makinasının üzerine koyuyor.Bnm banyomda tezgah var öyle yaptırdık taşımaz ki
Sehriyeyi yapcaksan sehriyeyi tereyagla kavuruyorum ,katmıcaksam normal eritiyorum yagı üzerine suyu ekliyorm kaynatıyırum pirincleri ekliyosn kaynadıktan sonra 1 tasım kaynat kısıga alıyorum suyunu cekene kadar.Ben hep kavuruyorum
Suyu kaynatıp mı içine koyuyorsun yoksa yağı eritip hiç kavurmadan su pirinç hepsini birden mi koyuyorsun?
Aynen öyle olduAynı gün hem temizlik yaptım, hem de sarma sardım deme sakın banavalla maşallah sana
Annem yaprakları koydu, sarmak için beni bekliyorlar ama ne zaman sarabilirim hiç fikrim yok