• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kavuştursun baby
kurutma makineli çamaşır makinende hayırlı olsun güle güle kullan.

Kurutma bir ev için olmazsa olmaz birşey bence

özelliklede kışın battaniye yorgan kalın nevresimler için büyük rahatlık
Benim çamaşır makinası gitti gidecek, sırf kurutması için kıyamıyorum.çok faydası oluyor. Aslında ev aşırı sıcak ama yine de o çorap iç çamaşırı tek tek asmak uğraş ya😆
Acil okul tişört vs. Sonra havlu falan daha temiz oluyor sanki makinada kuruyunca.
Bir de benim balkon yok. Camlar fransız balkon.
Yarısını kurutuyorum. Yarısını asıyorum.

Günaydın bacımlar
Hayırlı cumalar
Dün makina geldi
Kurutma isini sevdim uzun ama kupkuru cıktı
Kısa programları da var onları da denerim 2.5 saat kurutma bekleyemem yani.
Yazın zaten kullanmayız hemen kuruyor
Dün ilk kez bu evde karısık kızartma yaptım as bayrakları as as😅
Daha da 1 sene yapmam mutfagın icinden gectik
Giris katta bi teyze var beni öldürcek
Hep sevdiğim seyleri yapıyo pisiiler,kızartmalar
Kalabalıklar da herhalde doysunlar diye hep kızartma yapıyo
Helal olsun üsenmiyoda ben dün azıcık yaptm daha ilk partyde pisman oldum
Ben airfreyden devam😅
Bugune köfte makarna menümüz
Dün kpder geldi servis gelcek diye
Alya pazar biz balık yapcaz siz de gelin dede dedi🤦🏻‍♀️
Ehh dedim babasının gızı hemen topla basıma😂
Güle güle iyi günlerde kullan canım,
Benim kurutması da yüksek süre ama ben 1.5 saate ayarlıyırum. Gayet iyi kuruyor.
Kurumazsa tekrar süre ekliyorum

Selamm
Dün güzeldi iyi yedik 1.900tl baydık ama ev baklavasından cayımıza corbamıza ciğer pirzola sucuk çatladık.
Manzara zaten yıllardır bayılarak gittiğimiz mekan
Ve fuul çekmişti tüm kamelyalar doluydu haftasonu ben düşünemiyorum orayı
Kişi başı 650tl falan geldi gayet iyi

Bugün için corba be pilav yaptım
Adana kalmıştı 3 şiş yanına şiş tavuk kızartıcam karışık cız bıZ olsun istemiyorlar sulu yemek napim
Oglan yokken yine kaynıyarık falan yapıyorum o varken hep cızbız gidiyoruz
Yine 3 cesit meze ve kaşık salata yapıcam
Eşim tatlı alır hiç tatlıyla uğraşmam
Evi süpürdüm rutin
Kalan dolaplar kaldı pazartesiye hiç elimi süremem
Haftasonu da gezeriz iftara geliriz eve
Yarına pilav corba kalır yanına naparım hiç bilmiyorum
Belki iç yaparım pide yaptırırım kız soruyordu değişik olsun.
Corba pide gider öyle

Haftalık alıyorum eksilenleri hemde salata malz ziyan olmuyor
Yarın marketde yapmamız lazım
Yine az pastırma alırız yumurtalı gece yiyor oglan, yufkacıdan yumurta alıcam bi köyden getirtiyormuş baya sarı güzel yumurtası
1 koli alırız.
Gece kahvaltılık yumurta kuymak gidiyor bizde

Camcının parasını verip borcu kapıcaz bu ay
Buranın balkonunu kapattırıcam kışa bırakmıcam bir dahaki ay kapattırcam
Yeni takıntım balkon
Ev terliğiyle basıyorlar deli oluyorum
Temiz zaten diyorlar
Her gün siliyorum neredeyse ama inanın 2 saat sonra vur bezi yine toz kir
Dedim kapatalım usandım ben balkon silmekten artık
O da aradan cıksın ayda 1 camını siler geçerim

Son düzenleme:
Günaydın bacımlar
Hayırlı cumalar
Dün makina geldi
Kurutma isini sevdim uzun ama kupkuru cıktı
Kısa programları da var onları da denerim 2.5 saat kurutma bekleyemem yani.
Yazın zaten kullanmayız hemen kuruyor
Dün ilk kez bu evde karısık kızartma yaptım as bayrakları as as😅
Daha da 1 sene yapmam mutfagın icinden gectik
Giris katta bi teyze var beni öldürcek
Hep sevdiğim seyleri yapıyo pisiiler,kızartmalar
Kalabalıklar da herhalde doysunlar diye hep kızartma yapıyo
Helal olsun üsenmiyoda ben dün azıcık yaptm daha ilk partyde pisman oldum
Ben airfreyden devam😅
Bugune köfte makarna menümüz
Dün kpder geldi servis gelcek diye
Alya pazar biz balık yapcaz siz de gelin dede dedi🤦🏻‍♀️
Ehh dedim babasının gızı hemen topla basıma😂
Alya ya bak sen misafir daveti yapıyor çok tatlı olmuş maşallah, kurutmalı çamaşır makineni güzel günlerde kullan baby. Annenin yerinde olmak isterdim öyle güzel bir köyde ben de yaşamak isterdim.
tr_lelli tr_lelli aldıklarını güzel günlerde kullan lellim.
D dimple81 sıhhatler olsun bakım yapmak güzeldir.

Cumamız mübarek olsun kızlar, dün akşam üstü tarlaya gittik çok yorulduk yarın yine gidicez işler bitmiyor eve geldik duş aldık çayın yanına birşeyler koyup geçiştirdik yemeğimiz vardı ama yorgunluktan yemek istemedik. Sabah hepsi gidince evle başbaşa kaldım. Evi topladım düzenledim kızımın nevresimlerini değiştirdim. Evi süpürdüm banyomu temizledim toz aldım bir makina da çamaşır yıkayıp serdim. Zeytin bidonunu ve turşu bidonunu boşalttım az kalanlarıda kavanozlara koydum böyle yazıyorum ama çok zamanımı alıyor. yarın annemi ve babamı iftara davet ettim kıymetlilerim gelicek yarın pide yapıcam kıymalı ve kaşarlı sucuklu iki çeşit çorba içli köfte ve babamın en sevdiği tatlı revani yapıcam salata ve ayran yeterli. Eşim temmuz ayında emekli dilekçesini vermek istiyor bana söyledi akşam ama içime tarifsiz bir his çöktü emekli aylıkları malum çok düşük bizimde başka gelirimiz yok bir miktar birikimimiz var çok şükür ama harcamalarımız çok güzel hiç kendimizi sıkıntıya sokmadan geçiniyorduk eşim tazminat alıcam onu da bankaya yatırırız faize diyor yine aylık gelirimiz iyi olucak diyor ama ben kendi adıma birikim yapamıcam, bir yandan onun da hakkı diyorum ömür boyu çalışacak değil diyorum böyle kendi kendime içimde yaşadıklarım var. Çok şükür yatırımımız var yine de insan düşünmeden edemiyor. Ben eminim birkaç ay sonra o düzene de alışacağım ama şimdi ani oldu onun kararı nasıl istiyorsan öyle olsun dedim.

Alya ya bak sen misafir daveti yapıyor çok tatlı olmuş maşallah, kurutmalı çamaşır makineni güzel günlerde kullan baby. Annenin yerinde olmak isterdim öyle güzel bir köyde ben de yaşamak isterdim.
tr_lelli tr_lelli aldıklarını güzel günlerde kullan lellim.
D dimple81 sıhhatler olsun bakım yapmak güzeldir.
Tşk ederim 🥰🙏

Cumamız mübarek olsun kızlar, dün akşam üstü tarlaya gittik çok yorulduk yarın yine gidicez işler bitmiyor eve geldik duş aldık çayın yanına birşeyler koyup geçiştirdik yemeğimiz vardı ama yorgunluktan yemek istemedik. Sabah hepsi gidince evle başbaşa kaldım. Evi topladım düzenledim kızımın nevresimlerini değiştirdim. Evi süpürdüm banyomu temizledim toz aldım bir makina da çamaşır yıkayıp serdim. Zeytin bidonunu ve turşu bidonunu boşalttım az kalanlarıda kavanozlara koydum böyle yazıyorum ama çok zamanımı alıyor. yarın annemi ve babamı iftara davet ettim kıymetlilerim gelicek yarın pide yapıcam kıymalı ve kaşarlı sucuklu iki çeşit çorba içli köfte ve babamın en sevdiği tatlı revani yapıcam salata ve ayran yeterli. Eşim temmuz ayında emekli dilekçesini vermek istiyor bana söyledi akşam ama içime tarifsiz bir his çöktü emekli aylıkları malum çok düşük bizimde başka gelirimiz yok bir miktar birikimimiz var çok şükür ama harcamalarımız çok güzel hiç kendimizi sıkıntıya sokmadan geçiniyorduk eşim tazminat alıcam onu da bankaya yatırırız faize diyor yine aylık gelirimiz iyi olucak diyor ama ben kendi adıma birikim yapamıcam, bir yandan onun da hakkı diyorum ömür boyu çalışacak değil diyorum böyle kendi kendime içimde yaşadıklarım var. Çok şükür yatırımımız var yine de insan düşünmeden edemiyor. Ben eminim birkaç ay sonra o düzene de alışacağım ama şimdi ani oldu onun kararı nasıl istiyorsan öyle olsun dedim.
Bende ilk emekli olmaya karar verdiğimde aynı duyguları yaşadım
Ama inanın hiç kendimden de kısmadım
Tazminatı da faize attık
Dediğiniz gibi ihtiyaç olunca alıyorum
Hakkınızda en güzeli olsun🙏

İyi geceler kızlar,
Yazamadım pek. Ablam bizdeydi.
Bugün de okula bırakıp geldim uyudum.
Ama bugün oruç çok zorladı.
Ablamı metrobüse bıraktım. Oradan okulun oraya arabayla devam etmedim.
Biraz tedirgin oldum arabadayken tansiyonum düşer diye. Allah korusun.
Köprüyü geçmedim. Oraya park edip. Yürüdüm.
Yarın oruç tutmam büyük ihtimal. Çünkü oruç tuttukça boğazım tam düzelmiyor. Öksürük de arttı.
Kaç gündür komşum çocukları görüştürelim diyordu. Malum ben hafta içi diye kabul etmedim. Cuma günü okul çıkışı görüştürürüz bahçeye ineriz dedim. Onun çocuğu evde oldukça fazla tablet izliyor. Ben de bu durumu sevmiyorum. Çünkü o tabletle olunca Ela da ona takılıyor.onun için bahçede görüşelim dedim.bisiklet scotter iyi oluyor.
Sitedeki diğer arkadaş da bahçeye çıkalımmı deyince sen de gel dedim.
Elayı aldım. Bahçeye inelim falan deyince, istemiyorum dedi. Dinlenmek istiyorum yoruldum dedi.
Zaten okulun parkına çıkartmış öğretmen. Güzel de olmuş. Çok mutlu olmuşlar.
O ara ayağını hafiften incitmiş.
Gitmek istemeyince ben de ısrar etmedim.
Komşum da senin kızında bir tuhaf arkadaşı bahçede o gelmek istemiyor dedi.
Ben de sonuçta dinlenmek istiyor okuldan geldi bu da en doğal hakkı ayağını da incitmiş biraz dedim.
O da benimki olsa ayağını da incitse koşa koşa gelirdi dedi.
Herkes aynı değilki. Sonuçta Ela sürekli onlara gidelim bizegelsin demiyor. Ama onun oğlu sürekli istiyor. Zorlayacak değilim.
Neyse çok istiyorsa bize gelsin dedim. Kimseyi de kırmak istemiyorum.
Kaç gündür görüşmek istiyor tabi.
Gelince otomatik annesinin telefonu aldı. Annesi gitti. Benim telefonu almaya kalktı. Ben de hayır yasak dedim.arkadaşa da söyledim, başkasının telefonunu almaması gerektiği konusunda uyarmasını belirttim.
Bir de dolap karıştırıyor. Yiyecek birşeyler arıyor. Onu daha söylemedim arkadaşa.
Gelince ben birşey yemedim dedi. Birşeyler istedi. İkisine de meyve koydum.
Benim uyar dediğime bozuldumu bilmiyorum.
Umarım bozulmamıştır.
O gidince tv yi kapattırdım.
Elayla birlikte soğan ektik.çok istiyordu.
Biraz odasında resim yaptı.oyun oynadı.
Masasını toplattım. Kalemler yerlerdeydi.
Ben de yemek hazırladım.
Yine mantı açtım😅
Yemekten sonra istiklal marşını ezberlemeye çalıştık.
Ödevler yarına kaldı.
Çok uzun yazdım ama kızlar, kusura bakmayın.hakkınızı helal edin.

Back
X