• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Valizi hazırladım. Ama çok kıyafeti varmış ya Elanın. Hala almaya çalışıyordum. 😅 demekki almamam lazımmış valiz bahanesiyle onu da farkettim.
Kız banyoya girdi küvette oynadı. Sonra banyo yaptırdım. Su faturası yüksek geliyor hamam işletiyoruz :) şaka bir yana sonra wc ye döküyorum. Ne yapayım. Bizim sitenin suyu çok pahalı. Sıcak su 5 katı. Soğuk su da normalden yüksek. Nerden tasarruf etsek havasındayım. Bir de israf hiç sevmediğim şey.
Tam kahve keyfi yapayım dedim. Eşim aradı çıksyım da ben çok geç kalmayalım.
Şimdi kızlq biraz oynayacağız

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Kötü olmuş.
Annem de geçen gittiğimde anlattı evden hastaneye gidince altını çalınmış. Ama tuhafki çok olan yerdekiler duruyor. Az emanet altın varmış o çalınmış.
Ben de dedim evde tutma diye yıllardır söylüyoruz. Ama hala evde tutuyor. Annemlerin evin anahtarı sürekli kapının üzerinde sadece bşr yere gidince kilitliyorlar.
Annem de birikiminin bize faydası olmasını istiyor, olmazsa ablana veririm onun hesapta durur dedi. Ablam evli değil çocuk da yok ya :) koca da yok 😄
Amin canım çok sağol valla gidip sadaka verdim sabah çalmışlar kameradan izledim balkona yerden zıplıyor alıyor genç serefsiz git çalış elin ayağın tutuyor
İki kişi fırlatıyor öbürüne
Sabahın 6sı
Evlerede girerler Allah korusun rabbim korusun yani evde bırakmayın birşey ben takıyorum içimde valla biraz daha olursa yatırıma çevir em oda gelen eriyor bacı

Slmlar cnmlar
Bayramıstu asıırı yogunuz
Sabahları masraf yapıyorm cafelere atıyorm kendımı valla🤩
Kızın servıs yuzunden 8 de ısyerınde oluyorm.
Yarım saat beklıyorm cafelerde,sabah 8 de onume musterı dıkılıyo💆🏻‍♀️
Bıde bu sabah sınır oldum.
Cayım yarım,bahcede oturuyorm ,adamın bırı geldı oturabılır mıyım dedı ben sok😏
Ne mana manyak bekle ıcerde sıra.Hayır tabıkı dedım.
Elın adamıyla nıye oturayım yahu delı mıdır nedır🤦🏻‍♀️
Kızın okul pazartesı yokmus,kocıyle evdeler yanmısız 9 gun🙈
Hıc anlasamıyorlar bu ara🤦🏻‍♀️
Aksma dolma yaptım.
Ev halkı uyudu ben de yayıldım galdım.
Acıl hava sogutucu almamız lazım ev yanuyooo🤷🏻‍♀️

Gün gecmiyor ki bisi olmasin
Kizin ensesinde bisiler cikti kizarik kabarcik
Tshrtun etiketinden sandık
Sonra koluna atladi ve kasiniyor diyo
Dedim bocek bisi isirdi sanirim alerji olsa her yerinde olur diye düşündüm ama icimde huzursuz.
Aksam esime dedim cocuk acil var burda bi gotürelim simdi kafama takarim ben yola gitcez.
Kadın zona dedi.
Ayy Zona ne ki ya int baktım biraz bu da bir tür virüsmüş
Krem verdi 3 gün kullanın hic azalma gecme olmazsa gelin dedi
Dedik biz yola gidicez ordaki doktora gidin mutlaka dedi.
Bu da mı bi isaret gitmesem mi demeye başladım ben.
Kizin huysuzluklarina yenileri ekleniyor hunharca.
Simdide surup icmiyor, krem surdurmüyor hatta dr. Acıp gosterene kadar ensesini 40 takla attık.
Uykusunda surim bari kremi dedim ona bile uyandi.
Napcamı şaşırdım artık.
Vucudunda yok baska yerde, az bi kolunda bi de ensesinde var.
Canım sıkıldı ya ne yola gidesim var ne hazırlık yapasım
Hıç de isteyerek gitmiyorum ki ben karadeniz askiyla divane ben.
Bilmiyorum bisi olcak gibi tövbeestagfurullah
Bisiler cikincada iyice hevesim kaçtı.
Valizleri bile cikarmadım elim hic gitmiyor:(

Gün gecmiyor ki bisi olmasin
Kizin ensesinde bisiler cikti kizarik kabarcik
Tshrtun etiketinden sandık
Sonra koluna atladi ve kasiniyor diyo
Dedim bocek bisi isirdi sanirim alerji olsa her yerinde olur diye düşündüm ama icimde huzursuz.
Aksam esime dedim cocuk acil var burda bi gotürelim simdi kafama takarim ben yola gitcez.
Kadın zona dedi.
Ayy Zona ne ki ya int baktım biraz bu da bir tür virüsmüş
Krem verdi 3 gün kullanın hic azalma gecme olmazsa gelin dedi
Dedik biz yola gidicez ordaki doktora gidin mutlaka dedi.
Bu da mı bi isaret gitmesem mi demeye başladım ben.
Kizin huysuzluklarina yenileri ekleniyor hunharca.
Simdide surup icmiyor, krem surdurmüyor hatta dr. Acıp gosterene kadar ensesini 40 takla attık.
Uykusunda surim bari kremi dedim ona bile uyandi.
Napcamı şaşırdım artık.
Vucudunda yok baska yerde, az bi kolunda bi de ensesinde var.
Canım sıkıldı ya ne yola gidesim var ne hazırlık yapasım
Hıç de isteyerek gitmiyorum ki ben karadeniz askiyla divane ben.
Bilmiyorum bisi olcak gibi tövbeestagfurullah
Bisiler cikincada iyice hevesim kaçtı.
Valizleri bile cikarmadım elim hic gitmiyor:KK43:
Çoook geçmiş olsun. Yanlış bilmiyorsam su çiçeğinin bir türü zona, sinirlerle ilgili olduğu için etkileidği sinire göre tek tarafta çıkıyor. Ağızdan alınan antiviral çok önemli şurubu içmese de zorla içirin mutlaka. Döküntülerin tam geçmesi 2, 3 haftayı buluyor diye biliyorum.bir de çok ağrı yapar bu ara huysuzsa acısı vardır belki

Çoook geçmiş olsun. Yanlış bilmiyorsam su çiçeğinin bir türü zona, sinirlerle ilgili olduğu için etkileidği sinire göre tek tarafta çıkıyor. Ağızdan alınan antiviral çok önemli şurubu içmese de zorla içirin mutlaka. Döküntülerin tam geçmesi 2, 3 haftayı buluyor diye biliyorum.bir de çok ağrı yapar bu ara huysuzsa acısı vardır belki
Suruba gecmedi
Krem 3 gün icinde etki etmezse surup yazacak sanirim.
Ama kremide zorla suruyoruz
Iyi geldi krem söndü biraz.
Zaten asiri inatcı, sinirli her seye ciglik atıyor.
Bakalım gecmezse tekrar gidicez gecsede dönünce yinede bi goturecegim kafama takarım ben.

Suruba gecmedi
Bakalım gecmezse tekrar gidicez gecsede dönünce yinede bi goturecegim kafama takarım ben.
GeCmis olsun çocuklar hasta olmasa keşke :(

Suruba gecmedi
Cok gecmis olsun canim. Umarim surup gerekmez. Gerekirsede belki sevdigi bir seyin icine karaistira bilirsin? Ben en sevdigi meyve suyun icine karistiriyorum misal 😂

tr_lelli tr_lelli gecmis olsun lellim cok agrili oluyor o kolayca gecer gider insallah
Yaaa :(
Agri yaptigini bilmiyordum yani aman aman bi derdi yok aslında onun sadece kasimak istiyor izin vermiyoruz calpol mü versem agrı yaparsa
Bak simdi icime oturur o da.
Beklemicem ya orda da gostericem bi doktora.
2 yerinde var sadece baska bir yerde yok.
Kasiniyo diyo arada kasima diyoruz unutturuyoruz.
Alyanin bagisikligi dusuk cikmisti hatirlarsin ondan mi oldu sence

Olaylarin hatunu geldi acılın ayol
Esim annesine gidicemizi soylememisti.
Yani annesinin gidecek hali olmayinca o da bisi dememis.
Bugun ugramis yanina soylemis.
Demiş bak seni goturcektim biliyosun hastasin tatili bari ben degerlendirim demis.
Hasta olmasa cunku coktan giderdi aklı ordadır onun.
Suan buyuk eltimde kaliyo (meshur elti kızı vakasinin elti olani) digeri zaten kaynanamin akrabasi
Akrabasi olandan dert yanmis esime.
1 ay evinde kaldim bana 1 bardak su vermedi falan baya bisiler saymis.
Kendi insanim diye aldim nefret ettim demis.
Senin karin yine merhametlidir 1 bardak su verir falan demis.
Daha once gorumcemde sey demisti bana bak annemden asla beklemem öyle seyler bilirsin o kimseyi begenmez övmez senin icin cok eli açık cok merhametlidir yedirmelidir falan diyor demisti.
Kadına öbür taraftanmı görünüyorlar kimse bakmıyor istemiyor diyemi bana yürüyo anlamadım.
Ama bi beddua etmistim ona çıkıyor işte.
Asla ölsün gbersin öyle demem kimseye haşa
Ama o eltimi alinca bana okadar agir seyler soylemisti ki yani kendi akrabasi diye nispet yapiyordu.
Simdi ona 1 bardak su vermiyormuş
Kimse bakmasin en guvendigin bile kapı kapı gez demistim bedduam buydu. Yani yüzüne demedim öyle canım yanınca icimden demistim.
Kaynanama acıyorum cidden acincak hali var ama ettiklerini cekiyor.
Eli ayagi tutarken herkese etti simdi hasta artik iyice yaslandi günah cikariyor.
Yinede Allah affetsin ben affedemiyorum bana yapılanları.
Bi de esime diyormus ki benim odamda kalın
Ben niye senin yataginda yatim be
Esim bile sasirmis.
Annem benim odamda yatagimda yatin orasi buyuktur dedi diyo.
Kimseyi odasina yatagina koymaz o diyo.
O bile annesine sasiriyor düşünün ki nasıl annesinden iyi guzel söz beklemiyor.
Ne yatcam be ananin yataginda odami temizlesin diye demistir o dedim.
Cok sey yapma yani 😅
Yine tilki gelin ben😂 gelin kaynana topragindandır dimiydi.
Köyde terör estircem kaynanamın yoklugunumu aratim veliahtı olarakdan

Disari ciktik biz yine
Beyaz tshrt ariyorum tirim tirim ya ic belli ediyor ya baskılı beğenmiyorum
O ara esim kendine bakti kapti yine 1 esofman 1 tshrt ikisine 300tl verdi nasıl sasiriyor 300 odedim he 300tl esofman bile yok ucuza aldım diye
Ee ben sana hep ucuz alıyorum dedim yani sen görmediginden bilmiyorsun tabi😂
Tkm elbise ve ayakkabi gibi seylere para veriyor mecbur is icin marka kaliteli olsun.
Ama kotlarini kotondan hep indirimle kuponla aldim mesela
Maviden tshrtleride 150tl almistim
O 300 zannediyordur tanesini kesin. Yazık onada😂
Kendime bisi bulamadim diye beni teselli ediyor 🥹
Sen konum bakarsin yolumuzun uzerinde avmler vardır illa baka baka gideriz diyor hala.
Bi de günü uzattı
Haftaya pazartesi donelim diyor o ki gidiyoruz ee ben 5 gunluk kombin yaptım diyorum.
Tekrar basa donersin diyo😂😂
Aiyyy aksam aksam güldük baya
Eyvahh karımın 6. Günü kombini yok kalamyız bak simdi diyor.
Ben sana nobetci butik bulurum actiririm karimin 6.gün 7.gün kombini yok derim acil derim diyo
Ayy bende terazi tipik takıntılıyım herseyim uyumlu, kombinli olcak.
Rota yeniden hesaplanıyor moduna gectim hemen b plani 1 elbise 1 etek bluz sıkistiri verdim araya joker olarakdan.
Seviyorum yaw cok secici olsamda kiyafet konusunda seviyorum giyinmeyi

Slmlar cnmlar
Bayramıstu asıırı yogunuz
Sabahları masraf yapıyorm cafelere atıyorm kendımı valla🤩
Kızın servıs yuzunden 8 de ısyerınde oluyorm.
Yarım saat beklıyorm cafelerde,sabah 8 de onume musterı dıkılıyo💆🏻‍♀️
Bıde bu sabah sınır oldum.
Cayım yarım,bahcede oturuyorm ,adamın bırı geldı oturabılır mıyım dedı ben sok😏
Ne mana manyak bekle ıcerde sıra.Hayır tabıkı dedım.
Elın adamıyla nıye oturayım yahu delı mıdır nedır🤦🏻‍♀️
Kızın okul pazartesı yokmus,kocıyle evdeler yanmısız 9 gun🙈
Hıc anlasamıyorlar bu ara🤦🏻‍♀️
Aksma dolma yaptım.
Ev halkı uyudu ben de yayıldım galdım.
Acıl hava sogutucu almamız lazım ev yanuyooo🤷🏻‍♀️
Baba kız çatışması başladı desene😅 bizde de aynı durum var. Ama ilerde daha çok olacak o kesin. Çünkü eşim sıkboğaz edecek ben daha relax olacağım.
Bir adamla ilgili alattığına benzer ben de geçen yaşadım. Yürüyüşe gittik çamlığa. Ela ile babası takılıyor ben yürüyüş yapıyorum. Adamın birisi habire beni geçmeye çalışıyor. Sonra bana ben de sizle yarış yapıyorum gibi oldu ama bayağı hızlısınız dedi. Hızlı yürümeye çalışıyorum dedim. Sonra yürüyüş içinmi geldiniz ben de 60 küsür yaşındayım hızlı yürümeye çalışıyorum hızlı yürüyen tek siz varsınız maşallahınız var dedi. Ben de evet yürüyüşe geldik eşim ve kızımla dedim, adam he tamam iyi akşamlar dedi son hızla gitti🤣🤣🤣🤣

Disari ciktik biz yine
Beyaz tshrt ariyorum tirim tirim ya ic belli ediyor ya baskılı beğenmiyorum
O ara esim kendine bakti kapti yine 1 esofman 1 tshrt ikisine 300tl verdi nasıl sasiriyor 300 odedim he 300tl esofman bile yok ucuza aldım diye
Ee ben sana hep ucuz alıyorum dedim yani sen görmediginden bilmiyorsun tabi😂
Tkm elbise ve ayakkabi gibi seylere para veriyor mecbur is icin marka kaliteli olsun.
Ama kotlarini kotondan hep indirimle kuponla aldim mesela
Maviden tshrtleride 150tl almistim
O 300 zannediyordur tanesini kesin. Yazık onada😂
Kendime bisi bulamadim diye beni teselli ediyor 🥹
Sen konum bakarsin yolumuzun uzerinde avmler vardır illa baka baka gideriz diyor hala.
Bi de günü uzattı
Haftaya pazartesi donelim diyor o ki gidiyoruz ee ben 5 gunluk kombin yaptım diyorum.
Tekrar basa donersin diyo😂😂
Aiyyy aksam aksam güldük baya
Eyvahh karımın 6. Günü kombini yok kalamyız bak simdi diyor.
Ben sana nobetci butik bulurum actiririm karimin 6.gün 7.gün kombini yok derim acil derim diyo
Ayy bende terazi tipik takıntılıyım herseyim uyumlu, kombinli olcak.
Rota yeniden hesaplanıyor moduna gectim hemen b plani 1 elbise 1 etek bluz sıkistiri verdim araya joker olarakdan.
Seviyorum yaw cok secici olsamda kiyafet konusunda seviyorum giyinmeyi
Kızzz lellim tam terazin yavvv. Hiç renk uyduramam hakikaten nasıl beceriyorsunuz bana da öğretin.
Elaya diyorum şu renk uymuyor böyle giyelim falan ama kendime hiç kombin yapamıyorum.
Geçen arkadaş gelince pazara gideceğim dönüşte erken kalkayım dedi, kızı bekletmeyeyim diye üzerimdeki şortun üzerine beyaz tişört giyiverdim. ayakkabımı rast gele giydim. Çanta desen öyle.
Arkadaşın kızı bu bir kere buna uymamış dedimi biz de koptuk. Ya büyüdüler de bir de kombinden bahsediyor dedik.

Olaylarin hatunu geldi acılın ayol
Esim annesine gidicemizi soylememisti.
Yani annesinin gidecek hali olmayinca o da bisi dememis.
Bugun ugramis yanina soylemis.
Demiş bak seni goturcektim biliyosun hastasin tatili bari ben degerlendirim demis.
Hasta olmasa cunku coktan giderdi aklı ordadır onun.
Suan buyuk eltimde kaliyo (meshur elti kızı vakasinin elti olani) digeri zaten kaynanamin akrabasi
Akrabasi olandan dert yanmis esime.
1 ay evinde kaldim bana 1 bardak su vermedi falan baya bisiler saymis.
Kendi insanim diye aldim nefret ettim demis.
Senin karin yine merhametlidir 1 bardak su verir falan demis.
Daha once gorumcemde sey demisti bana bak annemden asla beklemem öyle seyler bilirsin o kimseyi begenmez övmez senin icin cok eli açık cok merhametlidir yedirmelidir falan diyor demisti.
Kadına öbür taraftanmı görünüyorlar kimse bakmıyor istemiyor diyemi bana yürüyo anlamadım.
Ama bi beddua etmistim ona çıkıyor işte.
Asla ölsün gbersin öyle demem kimseye haşa
Ama o eltimi alinca bana okadar agir seyler soylemisti ki yani kendi akrabasi diye nispet yapiyordu.
Simdi ona 1 bardak su vermiyormuş
Kimse bakmasin en guvendigin bile kapı kapı gez demistim bedduam buydu. Yani yüzüne demedim öyle canım yanınca icimden demistim.
Kaynanama acıyorum cidden acincak hali var ama ettiklerini cekiyor.
Eli ayagi tutarken herkese etti simdi hasta artik iyice yaslandi günah cikariyor.
Yinede Allah affetsin ben affedemiyorum bana yapılanları.
Bi de esime diyormus ki benim odamda kalın
Ben niye senin yataginda yatim be
Esim bile sasirmis.
Annem benim odamda yatagimda yatin orasi buyuktur dedi diyo.
Kimseyi odasina yatagina koymaz o diyo.
O bile annesine sasiriyor düşünün ki nasıl annesinden iyi guzel söz beklemiyor.
Ne yatcam be ananin yataginda odami temizlesin diye demistir o dedim.
Cok sey yapma yani 😅
Yine tilki gelin ben😂 gelin kaynana topragindandır dimiydi.
Köyde terör estircem kaynanamın yoklugunumu aratim veliahtı olarakdan
Valla melek de olunsa, yıllar geçtikten sonra bir faydası yok bence. Sonuçta en güzel yıllarını üzülerek geçirmene sebep olduktan sonra en güzelinide yapsa bir anlam ifade etmiyor.

Su içeğinin aynı şeklini ben çocukluğumda yaşamıştım. Doktor bir de hap vermişti. İçmedim inatla. Tabi sonra gittik şurup yazdı. Uzun sürmüştü. Lekesi geçmesi de uzun sürmüştü. Çünkü ilacı kullanmamıştım.
tr_lelli tr_lelli canım çok geçmiş olsun. Çabuk atlatsın inşallah

İyi geceler kızlar,
Yazamadım. Dün gece geldik babaya.
Ela yol boyunca uyudu. Tabi gelince uyumak istemedi. Biraz oturduk. Sonra babayla eşim uyudu. Biz oturduk. En son sabah namazını bekledim. Namazı kılınca yattık.
Sabah kahvaltı hazırldadım. Bulaşıkları elde yıkıyorum, bulaşık mk yok.
Ela ne zaman anneanneme gideceğiz diye başladı, sıkıldım diyor. Tabi orada kuzenleri var. Dışarı çıktık gezmeye assos tarafına doğru. Dönüşte dondurma yedik. Hava fena sıcaktı.
Akşama eşim çiğ köfte yaptı ben çorba. Elaya köfte pişirdim. Tabi dedesi Elaya buzdolabına aburcuburu doldurmuş. ama şükür bana yiyebilirniyim anne diyor izin verirsem yiyor.
Yola çıktığımız gün,eşimin iş yerinin instagram sayfasında çantama uygun bir ayakkabı görmüştüm. Önceki istediğim kapalı ayakkabıydı gümüş ve siyah renk getirdi. O gün gördüğüm açık yazlık ayakkabı. Sırf uymayacak diye bir çanta ve birde ayakkabı daha koymuştum.
O gün eşime ayakkabı resmini gönderdim. Bir baktım akşam getirmiş ayakkabıyı. Allahh ilaç gibi geldi dedim :)
Böyle model gümüş renk çantama

Eklentiler

• 1000018959.webp
    1000018959.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 131
Back
X