• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

hindistancevizi yagi kat bacim onu diyo zengolar suan
Revacda
Ya canım hindistan cevizi yağı bende kullaniyordum. Bir haber gördüm kalp rahatsızlığını tetikliyor diye.elim gitmiyor artık. Yoktur değil mi öyle birşey. Tarçınlı hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi iyi oluyor

Benim kızımda sade yemiyor ama yarım muz yarım avakado 2 kaşık yoğurt güzel yiyor öyle denesen belki yer mi acaba🤗🤗
Bebekken veriyordum öyle. Şimdi yemiyor. Herşeyi sade takılıyor küçük hanım😂 mantıyı bile yoğurtsuz yiyor.
Ama Allahtan makarnanın her türlüsünü yiyor. köri soslu zerdeçallı, fesleğen kattığım tüm soslarla yedi.

Çok can sıkıcı ben de bu konulara çok dikkat ederim. Çocuklar zaten ne duysa ne görse taklit ediyor. Yanında öyle küfür vurdu kırdı öpüşme vs sahnesi olan film bile izlemiyoruz. Geçen teyze de benim kıza babanın kafasını kırıcam demiş. Onu tekrarlıyordu babasına o da kızdı teyzeye.
sen de tavrını koy dikkat etsinler çocuk varke
Keisnlikle biz bile babasıyla dikkat ediyoruz onlarda küfürlu konuşan insanlar değil ama çocuğa ogretmisler canımı sıktı. Ahlak yoksunlugu resmen.

yaa masallah diyim ama istahli olacak bencede. ee Boga burcu
Hic geri cevirmiyo🙈 ne versek agzi acik😂
Biz yerken agzini aciyo hatta.
Sever umarim soyup elinede veririm yer.
Ahh kizim kilolarim diye aglarsin evladimm😁

Karnabahari pure seklinde sevmedi.
Patates, havucla pisirip vercem bakim.
Bu ara deniyoruz yenitatlar.
Karnabaharı ve lahanayı sadece turşusunu yiyor. Salatalık turluşu yemeZ.
Bir de bana diyor ben brokoliyi çok severim. Ne zaman yedinki diyesim geldi :))
Havucu da pişmiş yemez.

Ya canım hindistan cevizi yağı bende kullaniyordum. Bir haber gördüm kalp rahatsızlığını tetikliyor diye.elim gitmiyor artık. Yoktur değil mi öyle birşey. Tarçınlı hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi iyi oluyor
Ben bir de kakao katıyorum içine azcik.
Hindistan cevizi yağını da büyük bir fincana cay kaşığıyla atıyorum Cok atmamak lazım kalp rahatsızlığı geçmişi olanlar daha dikkat etmeli ama sadece bu yağı kullanidksn değil çoğu şeye dikkat edilmeli

Bebekken veriyordum öyle. Şimdi yemiyor. Herşeyi sade takılıyor küçük hanım😂 mantıyı bile yoğurtsuz yiyor.
Ama Allahtan makarnanın her türlüsünü yiyor. köri soslu zerdeçallı, fesleğen kattığım tüm soslarla yedi.
Maşallah afiyet olsun👏👏

İyi geceler kizlar
Bugün hasta gibi hissettim öyle tuhaf bı gundu verimsiz, yatsan yatamazsin tabi çocukla. Neyse şimdi daha iyiyim çay içip sizi okuyorum
B Bugunneselibirgun ben de çok kızarım çocuklara öğretirler ya da küfür edince gülerler iyy, üstünde durmazsan unutur zaten Miniş üzülme
_Sitare_ _Sitare_ çok geçmiş olsun canım neyse ki farkedilmis

Karnabaharı ve lahanayı sadece turşusunu yiyor. Salatalık turluşu yemeZ.
Bir de bana diyor ben brokoliyi çok severim. Ne zaman yedinki diyesim geldi :))
Havucu da pişmiş yemez.
Kızımı diyetisyene götürmüştüm, adam ödül olarak haftada bir yemek yazicak kızıma sordu en sevdiğin yemek ne diye, mantı ve sarma dedi😁 evde hiç pişmez halbuki ikisi de, duyan da her gün bunları yiyo sanır😄

Ben yapıyorum canım o anket işini eşim de yapıyor daha dün yattı paramız hesaba çok değil ikimizin toplasan doksan küsur TL yaptı ama hemen hemen 1 ay sürdü taş mı artık kolumuz yoruldu en azından bu ay doğalgaz için derece Gibi bişey varmış ondan aldık yarı parası çıkmış oldu 😃
Kız banada atın özelden neresi bu anket yeri

Kızımı diyetisyene götürmüştüm, adam ödül olarak haftada bir yemek yazicak kızıma sordu en sevdiğin yemek ne diye, mantı ve sarma dedi😁 evde hiç pişmez halbuki ikisi de, duyan da her gün bunları yiyo sanır😄
Zor yemekleri seviyormuş🤣
Ben özbek mantısı yapıyorum hem daha kolay hem de bana tadı daha güzel geliyor. Sarmayı hiç sorma ayda değil yıııııılda bir🙈 zaten yemiyor.

Ben bir de kakao katıyorum içine azcik.
Hindistan cevizi yağını da büyük bir fincana cay kaşığıyla atıyorum Cok atmamak lazım kalp rahatsızlığı geçmişi olanlar daha dikkat etmeli ama sadece bu yağı kullanidksn değil çoğu şeye dikkat edilmeli
Ya canım çok şükür rahatsızlığım yok ama bu sebep olursa diye korktum biran.tesekkur ederim

İyi geceler kizlar
Bugün hasta gibi hissettim öyle tuhaf bı gundu verimsiz, yatsan yatamazsin tabi çocukla. Neyse şimdi daha iyiyim çay içip sizi okuyorum
B Bugunneselibirgun ben de çok kızarım çocuklara öğretirler ya da küfür edince gülerler iyy, üstünde durmazsan unutur zaten Miniş üzülme
_Sitare_ _Sitare_ çok geçmiş olsun canım neyse ki farkedilmis.
Geçmiş olsun. Canım benim

Çocukla olunca hasta da olsan malesef öyle anaların hali

Gelemedim yaw.
Valla kiz uyuyordu ciktim.
Yolu uzatip yurudum yagmur yagiyodu kapadim kapsonumu taktim kulakligi eve gelesim gelmedi ya😒
cok ozlemisim yagmurda tek yurumeyi.
Cok severim.
Yarin yine cikarim belki sirf yurumek icin.
Sakindi ortalik kafam rahat gezdim

bimden yumurta, 1 tane avokado, 4lu maya, karadutözu, kahvedunyasinin 3ü1 aradasindan aldim, kizima yakalik, top peynirlerde, suzme peynir, mercimek falan derken 100tl oldum yani
Guya dun idare etcektim olanlarla aslinda edilirdide iste cikmisken aldim.

Kiza ispanak corbasi yaptim.
lor yaptim
hamur mayaladim pizza icin erbaslar yarin yap dediler gec yediler iyi dedim canima minnet.
dolaba kaldirdim yarin yaparim.

bi anket isine bulastim.
anket basina 3tl falan.
Olsundu evde oturuyom zaten
3-5 ne olursa artik.
birikir anketler geliyo cevapliyosun
esimin tabir bosisler😁
Ay ne güzel kendine zaman ayırmissin
Benimde yapmam laxim ama zor.
Buralarda yağmurlu
Oğlanla çıkamamhafta içi de çıkamıyorum
Keşke cikabilsem.
Lazere gidiyodum.
Bu ayki seans randevusunu kaçırdım çocuğa bakacak insan yoktu.
Onu ayarlamam lazım telefonun şebeke sorunu var kimseyi arayamiyorum.

Anketşini bana da söyler misin canm bende bulasayim

hic duymadim bi arastirim.
Tabi bilip bilmeden yapmamak lazim.
Ama margarin kadar zararli olacagini dusunmuyorum 🤔

Bende bugun kizima avokado aldim.
Daha cok yolum var bir baby olamamda iste😂
Bim neler getiriyomus oyle yaw.
Bugun fark ettim
mangolar hindistancevizleri falan.
Ben 1 hurmayi soyup ezip icine karistirdim yedirdim.
Tek de yedirmek istiyorum tadina alissin diye.
Bakalim denicem yarin.
Cocumm entel seylerden gerimi kalsindi.
Geliyorum izinden😁
Mango gzl mi ya onu hic almadim.
Denemek lazim.
Ohh yarasın sifa olsunn
Mango olgun olmjs olanı seftali gibi tadı.
Ben severim☺️

Back
X