Yaaaa allahım ne komik bu çocuklarBizim kız bi sabah bi arkadasını arayıp kahvaltıya cagırmıs pazar günüailesi Allahtan kardesimi aramıs pazar günüymis
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa allahım ne komik bu çocuklarBizim kız bi sabah bi arkadasını arayıp kahvaltıya cagırmıs pazar günüailesi Allahtan kardesimi aramıs pazar günüymis
![]()
Keşke karşı komşunuz olsaydımCumamız mübarek olsun. Bu sabahta kızımla çıktım o işyerine gitti ben de aile hekimine ilaçlarımı yazdırdım eczaneden aldım katkı paylı olarak, sonra perde sonu aldım yazlığa birde çörek otu aldım marketten de 2 çeşit kefir peynir aldım kızımın ilkokuldan bir arkadaşının annesi yakınımda ki bir ofiste çalışıyor temizlik elemanı olarak onunla karşılaştığımızda konuşuruz ama bu sefer bayağı uzun konuştuk özlemişiz birbirimizi. Eve bir çıktım sakin ol Nazenin dedim gelen giden olmıcak kendi halindesin önce aldıklarımı yerleştirdim sonra evi sabah toplamıştım ama birkaç yer gözüme batıyordu oraları da düzenledim hemen mutfağa gittim elmalı turta için elma rendeleyip ocağa koydum biraz da kuş üzümü ıslattım onlar pişerken poğaça hamurunun içini hazırladım maydanoz doğrayıp lorla karıştırdım hamurları tuttum elim değmişken bir de börek hamuru tuttum ikiye bölüp dondurucuya koydum hazır olunca çok iyi oluyor hemen elimin altında daha önce sardığım sarmalarıda ocağa alıp pişirdim hamur işlerini de yaptım mutfak 2938394 toplandı yaptıklarımdan karşı komşuma da ikram ettim tabağı vardı bende çayımı alıp size geldim dinlenicem şimdi. Akşam kızım bu yıl düğünler var diye ben kışın aldım kıyafetleri ve ayakkabıları onlara baktık elbiseleri giydim anne çok kilo almışşın sana bir toparlayıcı alalım dedi kendine de bakmış bir tane kilo verdiği için o da toparlayıcı alayım dedi baban bize alır kızım dedim akşam da duramadık harcamadan harcadık eşim gelsin kredi kartlarının son durumlarına bakıcaz bu akşam freni patlamış kamyon gibi gidiyoruz.
Atim cnm bendekileriLelli canım bardak linki var mı?
Şahaneler tşk ederimAtim cnm bendekileri
Geçmiş olsun canımSelammm
Okadar yorgunum kii ağrıdan ağlayasım var
Mobilyacı oğluyla çalışıyo cocuk msj attı sabah abla evdeyseniz 3gibi gelelim diye
Valla okadar çabuk yapılacağını beklemiyordum eşime haftasonu falan demişte dedim yok ya yetişmez
Geldiler kurdular temizde çalıştılar ama matkap girince işin içine batıyor tabi illa
Bi de bnm ocak tezgah avize hep siyah
İçime sindi çok gzl oldu ama daha yeni bitti işim duş aldım ilaç içtim ağrıdan öldüm
Diğer 2 dolabın içini silemedim yarına
Halıları kaldırmıştım zaten ama 2 odaya da girildi dolap kuruldu süpürdüm sildim toz aldım bi içleri silinecek
Mutfak mislendi bi camı kaldı silincek o da yarın
İçlerinide yerleştirdim
Erzak kaplarım kargoda bi onlar gelecek
Led almıştım onlar gelecek
1-2 de aksesuar alıcam acelem yok içime sinen 2 parça bişi alırım
Tencere ve tava setimi açtım yerleştirdim
Daha tabak ve fincan almamam lazım (yani insallah) daha gıdım yer yok
Nefsime hakim olmayı diliyorum (olamadı)
Sağol kuzu benim içime sindi zaten istediğim şekilde yaptı tam kafamdaki gibi resim atarım sanaGeçmiş olsun canım
Yeni dolaplar hayırlı olsun
Mis gibi olmuştur
Benim yıkama makinam var, sadece koltuk için kullanıyorum. İyi oluyor iyi temizliyor.Aslında aşırı yorgundum ama ağrı kesici ve sıcak duş iyi geldi galiba ağrılarım geçti uykumda kaçtı.
Sakin sakin kafa dinlim bari sessiz :)
Aklım diğer dolap içlerinde ses olur diye korkmasam silicem kalkıp çünküsü takıntılı olmak
Elim değmişken salonun tülleride yıkansın diyorum
Sadece koltuklar için yıkama mak. Almak gereksizmi sizce?
Gecen sene 1000tl yıkama
Bu sene 2bindir
Ortayollu bi mak. Mi alsam kendim yıkarım diyorum sonra bulaşma lelli diyorum
Ama koltukları yıkatmam farz oldu
Silmekle uğraşamıcam
Artık ciddili enerjimi bunlara harcamak istemiyorum
Neyin pratiği falan varsa alıcam canımı üzdüğüm zamanlara acıyorum
Nereye dolap yaptırmıştım canım, ben mi kaçırdım. Okumamış sanırım. En son üst katı yaptırıyordun dimi.Selammm
Okadar yorgunum kii ağrıdan ağlayasım var
Mobilyacı oğluyla çalışıyo cocuk msj attı sabah abla evdeyseniz 3gibi gelelim diye
Valla okadar çabuk yapılacağını beklemiyordum eşime haftasonu falan demişte dedim yok ya yetişmez
Geldiler kurdular temizde çalıştılar ama matkap girince işin içine batıyor tabi illa
Bi de bnm ocak tezgah avize hep siyah
İçime sindi çok gzl oldu ama daha yeni bitti işim duş aldım ilaç içtim ağrıdan öldüm
Diğer 2 dolabın içini silemedim yarına
Halıları kaldırmıştım zaten ama 2 odaya da girildi dolap kuruldu süpürdüm sildim toz aldım bi içleri silinecek
Mutfak mislendi bi camı kaldı silincek o da yarın
İçlerinide yerleştirdim
Erzak kaplarım kargoda bi onlar gelecek
Led almıştım onlar gelecek
1-2 de aksesuar alıcam acelem yok içime sinen 2 parça bişi alırım
Tencere ve tava setimi açtım yerleştirdim
Daha tabak ve fincan almamam lazım (yani insallah) daha gıdım yer yok
Nefsime hakim olmayı diliyorum (olamadı)
Halıları yıkamam ugrasamam zaten 1 halı 2 yolluğum var makineye girmeyen onlarıda senede 2 defa yıkatıyorumBenim yıkama makinam var, sadece koltuk için kullanıyorum. İyi oluyor iyi temizliyor.
Eskiden onu süpürme için de kullanıyordum ama o zamanlar çalışıyordum. Haftalık temizlik içindi. Biraz ağır makina. Şimdi dyson kadar iyi çeksede sık sık onunla asla süpüremiyorum. Birgün süpürmesini dysonla kıyaslamak için denedim![]()
Mutfağa kahve köşesi oglanın odaya falan yaptırdım bişilerNereye dolap yaptırmıştım canım, ben mi kaçırdım. Okumamış sanırım. En son üst katı yaptırıyordun dimi.