Kız bu ay var ya eve haciz gelmezse daha gelmezKız sen daha ne alcan bu adama eziyet olsun diye
Benimde yerim yok ertelememdeki ikinci sebebimde o bende icli köfte cigkofte için istiyorumBende ondan alacaktım ama baska marka gördüm fiyat aynı ona yükseldim sansımı ondan yana kullanıcam
Hamur yogurma mak. Yerim yok anneme yürüyorum alsana diyeo alsın ben kullanırım
Özellikle içli köfte için istiyorum
Alamadıklarımı ona aldırcam galiba
Mutfakta gıdım yer yok yaw
Kucuk ev problems
Okul diyorum ben ver yarım gun falan bu yazBen bugun orucumu bozmazsam daha bozmam
Kızla sınavım bitmiyorrrr Allah bitmiyorrr
Gece 2 de uyandı davulcu gectimi dedi yok dedim yat
Çiş miş dedi uykumu actı geri uyudu saat 4 de uyandı davulcuu soruyo yine bende 4.30 a alarm kurmustum neyse davulcu kovaladı bi o cama bi bu cama
Eşimde salonda yiyelim dedi gece 4.30 ben salona yemek tasıdım (bunada ayrı sevap istiyorum kocaya itaatden falan) neysa kızın zibilyon tane isteğiyle ezanla uyuduk
Sabah 9 da kalktı
Cikolatalıdiye bir yere yattımı eşimde uyandı oglanda öyle sözde 11e kadar uyuruz diyorduk sahurda.
Yaptım hayır ben domates salatalık yicem dedi.
Dedim allasen sus yeter ki onuda yaptım
Bu seferde et corbası sipariş ver dedi
Cinnet yüklendi o an bana
Cidden cinnet getirdi vs gibi söylemleri ben çok iyi anladım o an böyle ciddili kan beynine sıcrıyor gözün falan dönüyo
Eşim dedi oglana ver sipariş yeter ki sussun
Onuda yedimi tabiki hayır
Eşim diş ölcüsü vercekti o kactı oglan yatıcam dedi anneme yolladım yoksa ben orucu bozacaktım okadar sinirlerim bozuldu
Onlar tutmuyo az baksın cidden kim bana beddua ettiyse helallik alıcam kapı kapı gezip.
Ben artık dayanamıyorum bunun mızmızlıklarına
Aksam yatıyoruz sabah olunca üzülüyorum Alyayla savasım baslıyor tüm sabrımı sonuna kadar bitiriyor damla kalmıyor
valla bu sene kendime asla güvenmiyorum fire vermedem tutamicam gibi sinirlenincede yiyorum bu ara
Mutfagım büyük olsaydı keşkeBenimde yerim yok ertelememdeki ikinci sebebimde o bende icli köfte cigkofte için istiyorum
kabızlığı düzenledik kuzu az biraz yaz okulu düşünüyorum evetOkul diyorum ben ver yarım gun falan bu yaz
Gule gule kullanın bu arada benim kızımda çok hareketli daha önce yazmıştım her yönden okul o kadar iyi geldi ki insallah kabızlık sorununu çözüp okula baslatirsiniz mental olarak bana da çok iyi geliyor okul gitmesiMutfagım büyük olsaydı keşke
2. Bir takım ya da elektrikli esya asla koyacak yer yok
Kahve mak küçük bişey alıcam zaten bizimkilerin içecegi cappuccino latte sert kahve içen yok evde
Bascam sütü içsinler
Nespressoda da %25 indirimle alma şansım var tanıdık buldum magzada calışan kapsül kahve için belkim o da olabilir ileride
İki koli ayran nedir yaBenim de görümce asfalyalarımı arttırıyo
İcecek istedi efendim 2 koli bardak ayran istemis kolay olsunmus
Sanki mevlid yapıyo
Sonra bide 4 tane pide alır mısın ablacım demis
Kocan girsin pide kuyruguna pardonda.
Aa valla oruc agız actırcak benim agzımı.
kız evinemi götürcek napcak 2 koli ayranıBenim de görümce asfalyalarımı arttırıyo
İcecek istedi efendim 2 koli bardak ayran istemis kolay olsunmus
Sanki mevlid yapıyo
Sonra bide 4 tane pide alır mısın ablacım demis
Kocan girsin pide kuyruguna pardonda.
Aa valla oruc agız actırcak benim agzımı.
Ben de sarma sarmak neyimeValla ben sarma falan hic sarmıyorum
Misafire de hazır alıyorum
Bulunca gömerim ama
Biz de öyleyiz. Zaten 22 saat yemek yememiş insanım benŞimdi sodamı içerken oğlumla matematik ödevi yapıyoruz
Son ödevi bitsinde bende yoruluyorum karşısında
Bu ara kayınvalide sürekli görüntülü arıyor
Düzene bindi her akşam napıyorsunuz geyiği
Uyku bastı kendime gelmeye çalışıyorum
Biz sahura kalkmıyoruz
Midemiz sorunlu akşam iftar da yediklerimizle tutuyoruz
Kalkarsak da canımız istemiyor ve uykusuzluk fena vuruyor beni
Bardak ayran koydu milletin önünekız evinemi götürcek napcak 2 koli ayranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?