Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nasıl bir gündü diyorum, sabah sabah babamı hastaneye götürdük amcamla birlikte doktor da saat 10 doğru geldi babamın tedavisini yaptı.Ordan eve gel arkadaşlarımla buluşmak için hazırlandım çıktım neyse dediğimiz saatte ordaydım yedik-içtik sohbet ettik ne kadar ödedim cafeye hiç hesap yapmadım güzel vakit geçirdik ayrıldık eve gelirken market yaptım 200 tl bıraktım cash eve gel eşim aradı arabanın malzemeleri olan kargo geliyormuş gelsin evdeyim dedim. Aldıklarımı yerleştirdim bir makina çamaşır yıkandı teldekiler toplandı katlandı yerleştirildi yenileri serildi kendime bir kahve yaptım içtim eve girince hiç durmadım salata yaptım sofra hazırladım eşime süt sipariş etmiştim onu pişirdim babamın doğum günü için pasta aldırmıştım yemek sonrası gittik doğum günü kutladık eve geldik bir makina çamaşır daha yıkanıyor onları asar yatarım bol harcamalı bir gündü ama güzeldi Rabbim böyle güzel günlerin tekrarını nasip etsin.

Selam kızlar
Bugün maaşım yattı
Ödemleri hallettim zula bankta 8.500 vardı
2.500 TL ile Biraz EUR ve biraz GBP aldım
Kalan TL bana yeter şimdilik
Aslında ihtiyacım yok ama biraz ayı yarılayım ondan sonra belki yine alırım EUR

Akşama yoğurt çorbası pişirdim
Yanına kanat ve bulgur pilavı yapacağım birde salata

Süpürgeyi saldım
Yarın ki danışanlığa çalıştım
Annem börek yapmıştı dün onu getirdim
Şimdi çay ile onu yedim
Nefis olmuş ellerine sağlık anacuğumun💜

Birazdan diğer danışmanlığa çalışacağım
Sonra özgürüm
Belki öğleden sonra panoraya giderim
Aslında masaja gitmem lazım ama insan ona da üşenir mi? 🤣🤣
Bu hafta bir gideyim

Yeni yıl için Recep ustaya rezervasyon yaptırdım
Eşim geçen epeydir gidelim diyordu
Bende yıl başında gidelim dedim
Aradım yılbaşı için fiyat sordum hindi olursa fiks menü dedi
Bende biz hindi değil diğer menüden tercih edeceğiz dedim
O zaten normal ne yerseniz onu ödersiniz dedi.
Tamam siz bize üç kişilik rezervasyon yapın dedim
Biraz dolaşır geliriz eve
Geçen yıl hafa sonu ile birleşince şehir dışına gitmiştik
Amasra ya denize karşı mis gibi bir hava vardı 👌🏼☺️
Bu yıl plan yapamadık
Sağlık olsun ♥️♥️
Bereketli olsun canım, benim de bugün maaş günümdü🤭

İyi geceler,
İki gündür gelemiyorum
Pazartesi veli kahvaltımız vardı. Sonrasında okuldan alıp geldim. Evdeki işleri hallettim. Yemek hazırladım.
Arkadaş bugün için müsaitmisin dedi. Bana gelecekmiş. Yarın gel dedim.
Yarın kahvaltıya çağırdım.
Bugün de koci arabayı servise götürecekti.Bizi okula komşum bırakacaktı. Sonra eşim dedi. O saatte gidecekseniz ben de bırakırım. Elayla okulun oradaki pastanede kahvaltı yaparız diye düşünmüştüm.
Bizi bıraktı işe gitti.Ela heyecanla okula uğramak istedi.uğradık. sınıfına girdik. Sınıf ne sıcaktı öyle. Ben de ayy üşüdüyse diye kaygılanıyorum.
Sonra çıktık pastaneye gittik.
Biz anne kız pastanede kahvaltı yaptık.
Simit poğaça götürdük.börek yiyecektim ama mis gibi sıcak simitler çıkınca dayansmadım.
Poğaça da yedim. Gelsin kilolar.
Okula bıraktım.komşumla görüştük.Avm ye uğrayacaktık.saat erkendi. Oturduk biryerde kahve içtik. Sonra avm ye geçtik. Elaya kısa kollu atlet aldım. Okul tişört içine giydirmek için.yine rahat edemedim.
O da gözlük aldı.
Saat 12 civarı öğretmen haber verdi. Ela kafasını duvara çarpmış. Acıyor diyormuş. Buz koymuşlar. Şişme yokmuş.
Neyse gittik aldık. Çok şükür gayet full enerjisi yerindeydi😅Arkadaş bizi eve bırakacaktı.Ela arkadaşın oğlunu okuldan birlikte alalım dedi.
Gittik okulun yanındaki cafede oturduk. Ela parkagitti. Çay kahve içtik. Arksdaş oğlunu aldı okuldan.Ela ve arkadaşı birşeyler yedi.parkta oynadılar.
Sonra arkadaşın kızının çıkış saatini bekledik.
Valla zor komşumun işi birini bekle sonra git değerinin çıkış saatini bekle. İki çocuklu olmanın halleri 😅 sonra bir de trafiği.
Eve geldim kolları sıvadım :)
İşlerdi yemekti.ödevdi. günü bitirdik.
Yarın evdeyim. Perşembe günü de koci iş kitledi bana bakalım. İadeler var onları halledeceğim.

Selamm günooo
Dun binadaki komşumun kardesi gelmiş tanışmıstim onunla benim kızdan 1 yas buyuk kızı var.
Getir oynasınlar dedi bizde cay iceriz.
2 saat ordaydık kafaları sardı baya oynadılar.
Bende kahvaltıya çağırdım komsumu kuymak sözüm vardı dedim çıksın aradan.
1-2 eksigim var market acilinca hakmara gidip gelicem bi koşu.

Kız gece kalktı ayaga 3 saat falan uykuylayım sabah uyudu sabahladım gibi bişi oldu yani.
Aksamdan evi toparlamıştım bi süpürürüm okadar.
O uyur 11 e kadar rahatca kahvaltı yaparız bari.
Kart kesilmiyor resmen son 2 gün.
Eksikler çoğalıyor böylede
Oglan gelecek yarın aksam bilet almış.
Yarın yemek yapmam lazım.
Yilbasi tatili icinde tv de 5gün gibi bisey gördüm doğrumu acaba.
Normalde oglan gelemicekti ama böyle olursa gelir.
Evde olunca yiyorlar sürekli cerez falan bisiler almam lazım.
Cuma akşamı esimle kaçarız yine biz başbaşa iyi oluyo🙈
Oglan geliyorken fırsat bu fırsat duruyor abisiyle

Selam kızlar
Akşam resmen dikkatsizliğimden başıma iş geldi

Çok güzel bir sofra hazırladım
Eşim erken geldi
Yemek yiyecek sohbet edecektik

Eşim yoğurt çorbası yanına soğan sever
Bende oğlana yemek koyacaktım
Bir soğan verdi kesebilir misin? Diye Bende soğanı keserken maalesef parmağımı ciddi boyutta kestim
Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı
Yani nazar mı? Benim dikkatsizliğim mi? Hiç anlamadım

Allahtan hemen gittik çünkü durmak bilmiyordu,
Doktor çok sempatik biriydi
Beni sakinleştirdi elide pratikti
Acısız halletti

Anlayacağınız akacak kan damarda durmuyor
Geldim tek el ile kanat yedim🙈

Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Kayınvalidem yanına gelmiş
Mutfağı toplamış
Sonra sağ olsun bizim bulaşığı topladı
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle 🥹

Selam kızlar

Eşim erken geldi

Bir soğan verdi kesebilir misin? Diye Bende soğanı keserken maalesef parmağımı ciddi boyutta kestim
Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı

Acısız halletti

Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Mutfağı toplamış
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle 🥹
Aaa cok gecmis olsun cnm☹️

İyi geceler,
İki gündür gelemiyorum
Pazartesi veli kahvaltımız vardı. Sonrasında okuldan alıp geldim. Evdeki işleri hallettim. Yemek hazırladım.
Bugün de koci arabayı servise götürecekti.Bizi okula komşum bırakacaktı. Sonra eşim dedi. O saatte gidecekseniz ben de bırakırım. Elayla okulun oradaki pastanede kahvaltı yaparız diye düşünmüştüm.
Bizi bıraktı işe gitti.Ela heyecanla okula uğramak istedi.uğradık. sınıfına girdik. Sınıf ne sıcaktı öyle. Ben de ayy üşüdüyse diye kaygılanıyorum.
Simit poğaça götürdük.börek yiyecektim ama mis gibi sıcak simitler çıkınca dayansmadım.
Okula bıraktım.komşumla görüştük.Avm ye uğrayacaktık.saat erkendi. Oturduk biryerde kahve içtik. Sonra avm ye geçtik. Elaya kısa kollu atlet aldım. Okul tişört içine giydirmek için.yine rahat edemedim.
O da gözlük aldı.
Saat 12 civarı öğretmen haber verdi. Ela kafasını duvara çarpmış. Acıyor diyormuş. Buz koymuşlar. Şişme yokmuş.
Neyse gittik aldık. Çok şükür gayet full enerjisi yerindeydi😅Arkadaş bizi eve bırakacaktı.Ela arkadaşın oğlunu okuldan birlikte alalım dedi.
Gittik okulun yanındaki cafede oturduk. Ela parkagitti. Çay kahve içtik. Arksdaş oğlunu aldı okuldan.Ela ve arkadaşı birşeyler yedi.parkta oynadılar.
Valla zor komşumun işi birini bekle sonra git değerinin çıkış saatini bekle. İki çocuklu olmanın halleri 😅 sonra bir de trafiği.
Yarın evdeyim. Perşembe günü de koci iş kitledi bana bakalım. İadeler var onları halledeceğim.
Geçmiş olsun eloşa

Günaydınlae
Kızı okulaa biraktım
Kargo gelecek evden almaya dusa atcm kendimi
Dün ıspanak+mantıydı menumız
Bugunn tazefasulye+pilav
Ben sekersiz devam tambugdaylı makarna yaparım kendime.
Reglm düzene girdi 10!gün süren reglim 5 günde bitti bu ay🫶🏻
Seker karbonhidrat yaramıyo demek bana.
Pazar var ama nakitimi karta yatırcam ,marketten alırım o yuzden yesillik flaan.

Günaydınlae
Kızı okulaa biraktım
Kargo gelecek evden almaya dusa atcm kendimi
Dün ıspanak+mantıydı menumız
Bugunn tazefasulye+pilav
Ben sekersiz devam tambugdaylı makarna yaparım kendime.
Reglm düzene girdi 10!gün süren reglim 5 günde bitti bu ay🫶🏻
Seker karbonhidrat yaramıyo demek bana.
Pazar var ama nakitimi karta yatırcam ,marketten alırım o yuzden yesillik flaan.
Bir kadın doğumcu şekerli ve karbonhidrat canınız çeker ama iyi gelmez demişti

İyi geceler,
İki gündür gelemiyorum
O da gözlük aldı.

Selam kızlar

Eşim erken geldi

Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı

Acısız halletti

Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Mutfağı toplamış
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle 🥹
Çok geçmiş olsun sizlere şifalar diliyorum.

Çok şükür bu gün evdeyim dün felaket yorulmuşum. Akşam babamlardan döner dönmez kızımın regli olduğundan pantolununa çıkmış hemen makinaya attım yatıcaktım ama makinayı bekledim. Sonra yattım iyi geldi dinlenmişim sabah kalktık yine aynı koşuşturma başladı herkesler gidince ben bir relax oluyorum sormayın. Hava oldukça karardığı için önce mutfaktan başladım akşam için yumurtalı ıspanak kavurmasını hazırladım birde sebzeli bulgur pilavı yapıcam yemek saatine yakın yaparım sütü mayaladım içmek için de ayırdım. Mutfak topladım evi elektrikliye tuttum toz aldım havalandırdım ama acıktım hemen fırına gittim üşenmedim simit aldım güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra hazırlanıp markete gittim avakado 35 tl olmuş 5 kilo şeker 203 tl alacaklarımı aldım kredi kartı geçtim eve geldim kasada ki kız diyor abla zam geldi dedi iyi yapmışlar ama dedim daha kimseye zam gelmedi dedim askeri ücrete memura işçiye kıyamam haklısın abla dedi. Yapıcak birşey yok alıyoruz dedim ve çıktım aldıklarımı yerleştirdim ve dinlenme modum artık.

X