İyi geceler,
Dün geceyi hastanede geçirdik.
Elanın uykusunda öksürük krizi tuttu.
Bir de nabzı yüksekti.
Tabi tıkanmayla nabız da artıyor.
Hastanede doktor ventolin verdi.
İğne yapıldı.
Nabız takip edildi.
Sabah 8 e doğrı eve geldik.
Şükür öksürüğü azaldı.
Sürekli ilaçları kullanın dedi.
Hatta gribal ufacık birşey hissettiğinizde hava vermeye başlayın dedi.zaten hafif burnu fışırdasa öksürük oldukça fazla oluyor.
Doktor iki gün rapor verdi.
Bugün öğretmenler gününü kutlamaya gidecektik gidemedik de.
Eve gelince uyuduk. Koci iş yaptı uzaktan erişimle.
İlaçları almaya gitmiş.uyandık. kahvaltı hazırla ye topla evi toparla.mutfağı süpür.valiz boşalt.çamaşır at. Ödev yaptır derken gün bitti.
Akşam akşam da küçük kardeşim aradı.
Online dolandırıcıların maduru olmuş. Daha dün farketmiş. 69 bine yakın rakam kredi kartından çekilmiş.
Bankayı aramış banka onay vermişsiniz demiş.
Çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz.
Aslında konu şöyle o gün kargo bekliyorlarmış.Eşine mesaj geliyor. Kardeşime diyor sen ilgilen o ara kardeşim çalışıyor. Linke tıklıyor. Ptt kargo sayfası çıkıyor ama sahte sayfa anlamıyor. Orada ödeme yapalım geri gitmesin kargo diye ödeme yapmaya çalışıyorlar. Sonra şifre geliyor kardeşim iş arasında onaylıyor. Dün de bir bakıyor kredi kartında 69 bine yakın bir harcama var. Savcılıkla görüşmüş. Zor bu tür şeylerin bulunması demişler. Çok da canım sıkıldı. Bir anlık iş dalgınlığı. Kardeşim zaten anaokulu öğretmeni o kargaşa da aslında o tür işlerde kafasının karışması da normal.
Sorunu çözmek için ne yapabilir acaba.Bilgisi olan varmı. Ne çok arttı dolandırıcılar ya.
Beni de birara dolandırmaya çalıştılar da çok şükür gelmedim oyunlarına.
Hatta dün hastanede o hastaneye ilk defa gittik. O ara bir mesaj geldi hastaneden. İsim kısa yazılmış.Linkler var. Ayy acaba dolandırıcı sayfası mı bu dedim
O kadar çok böyle şeyler duyuyoruzki.