Küçük Düşün Büyük Olsun!

Doguexpres istiyorum aslında
Trenle gidip ucakla dönmeli olan turdan
Orayida görürsem baska extra merak ettiğim bir yer yok.
Mardin’den sonra, Kars’ı da çok beğendim
Kaldığımız otel çok güzeldi
Katarina sarayı
rus çarı Hollandalı bir mühendise yaptırmış
Tarihi doku duruyordu.

Ve gittiğimiz Puşkin restoran çok güzeldi
Sokaklar sanki kovboy filmi gibi cafeler tek kat girişi tahta
Bir çok çay salonu vardı
Ani harabesi güzel ama beni çek cezbetmedi
Eşim beğendi

Ben harabelerin orada akar bir nehir var Ermenistan ve Türkiye’yi ayırıyor orayı çok beğendim

Ve Kars merkezde bir cami vardı tam kalenin dibin de dua ederken huzur vermişti
Ve kilisenin hikayesi çok etkilemişti

Doğu ekspresi benimde hoşuma gidiyor ancak panik atak tutarsa sıkıntı
Çünkü tünellerden geçerken çok ses oluyor dediler.

Ay ne guzel anlattın nasip olursa bakalım
Yaaa hiç yorum okumadım
O tutmasın aman bu ara yokluyo beni

Benimde huzurum bozuluyor hemen anlıyorum
Allah muhafaza
Bol dua edelim

Çok gecmiş olsun lelli ve dimple
Ben nazara çok inanıyorum valla gözleri kalıyor kaynanam herkese reklam yapmıs araba aldılar diye sağolsun
Bende dedim ne gerek var buna millet akrabaları kredi mi çektiler nasıl aldılar meraktan ölüyolar
Ya kardeşim benle i çalıştınız gece gündüz diyecek artık dedim kaynanama sağa sola laf atma dedim bu ne insanlar baya meraklı bugğn bir arkadas ta meraklı sordu sen o kadar fiyat deniyodun diyo dedim borç aldık artık ne meraklılar

Bizde oyuncak dağınıklığı eskiden çok oluyordu ama şimdi de dağınıklık bitmiyor ya oyuncak ya kalem ya boya ya silgi masasını zaten hiç söylemeyeyim bir toplu kalanıyor o masa. Eskiden evi toplama işi en sevdiğim işlerdendi. Ama artık sevmiyorum. Genel işim o.

Sağ ol canım
Araban hayırlı olsun
Mutsuz insan haset ediyor
Allah uzak etsin

İyi geceler,
Bugün eve kendimi zor attım
Dışarıda fink atmaktan. Ama yarın evden dışarı çıkmam.işlerimi hallederim.
Sabah Elayla arabayı parkettik. Simit aldık.okula gidiyoruz. Ne dese oh be yürümeyi özlemişim daha dün arabayla okulun kapısında bıraktım :)
Neyse okulda siteden arkadaşla karşılaştık kahve dünyasına gittik kahve içmeye saat 10:30 gibi kalktık.
Sonra okulun orada park yeri gördüm. Arabaya gittim ama bugün arabayı güzel yerede park etmiştim. Şimdi okulun oraya gitsem ya yer kapılırsa ee bu yerde gidecek diye düşündüğümden hiç arabayı oynatmadım yerinden. Tabi biraz da okulun oradan tedirgin oldum.
Sonra kalktım yürüyerek carrefoura gittim.Alışveriş yaptım. Eşyaları arabaya bırakıp, okulun oraya gittim. Öğlen ara tenefüsünde kapıda bekledim. Ela çıktı yanında da arkadaşı ikisi de tişörtle çıkmış. Hatta arkadaşı kısa kolluyla. Mont giyin dedim giymediler.
Okuldan sonra eşofmanı değiştirmeye gittim.
Sonra komşumda oralardaymış bir yere oturduk çay tea latte içtik. Biraz muhabbet. Kendimize ayırdığımız tek zaman.
Okul çıkış saati kalltık. Okula gittim. Pano hazırladık. Saat oldu 17:00
Çıktık hızlıca eve geldim.küçük hanım süt köpüğü istiyor. Alışmış hergün kahve keyfine adaçayı yaptım.
Ben yemeğe giriştim. Güveçte balık yaptım. Salata yaptım.
Ödeve başladık. Şükür bugün ödev azdı.koci de bugün irmik helvasımı yapsak tatlı dedi.
Pek de oralı olmadım
Oturup dinleneceğim. Zaten uykuya kalan süre 1 saat bile değildi.
Yarın bir işin ucundan tutmam lazım.

Bugün arkadaşa diyorum, buralarda part time iş bulsam çalışsam. Okul çıkışı Elayı alıp gitsem. 9:00 - 14:00 olabilir
Eve gelince motoru taktım ya, söylediğim fikri geri alıyorum
Çalışmayı özlesem de bir yük daha bindirmeme gerek yok

Tren yolculuğu yapmayı çok istiyorum.
Ama oralara kısmet olmadı

Çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun. Aslında mesafeyi korumak lazım ama ne mümkün. Bazı yerler var dipdibe gidiyoruz mecbur. Bir de mesafe koyduğum zaman korna çalanda oluyor ya da hemen araya dalıyorlar :)

Allah beterinden korusun canım, size de geçmiş olsun. Geçen eşimde arabada ufak birşey gördü ne oldu dedi. Ben de hiç görmemiştim. Üç sıra araba park ediyor. Aralarda bir araba geçimlik yer var. Geçen biri az sürtmüştür. Hele motorlar fişek hızı geçiyır.
Bugün de arabaların döndüğü yere benim arkama gelmiş biri arabayı koymuş. Biri de yanıma bebek ve engelli geçiş yerine parketmiş.çıkmak isteyen mümkün değil çıkamaz. Öğrendimki orada büfenin sahibiymiş. Gittim söyledim arkamdaki arabayı çeksin diye.
İstanbulda park halindeyken Allaha emanet

Sansiroyu biliyorum evet onun kokularında bi süre sora eksime yapıyo gğn icinde.O yüzden sevemedim ben onu .
Hepsi burad da bit tokası yaz cıkıyo.Toka icinde kafurun var o yüzden gelmesini engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…