Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Sabah ortalığı topladım
İki parça ütü var
Masayı kurdum

Sonra iki çeşit yemek yaptım
Köfteyi yoğurdum
Ütü yapacaktım ki eşim aradı

Hadi gel sana yemek ısmarlayayım dedi
Önce kararsız kaldım
Arabayı bakıma götürecekmiş
Araba yapılırken bizde birlikte vakit geçirelim dedi

Dedim çık ne düşünüyorsun
Evin işi bitmez
Arabayı bırakıp yemeğe gittik
Sohbet ettik , çay içtik unuttuklarımızı konuştuk
Güneşte yürüş yaptık
Arabayı aldık
Bana iyi geldi

Eve geldim oğlanı almaya 30 dakika vardı
Hızlıca ütüyü yaptım
Balkonları çektim
Süpürgeyi saldım ve çıktım

Tekrar eve gelince köfteye şekil verdim
Çorbayı blenderdan geçirdim
Ve daha yeni oturabildim

Bi o köye gidemedik.
Ama yakınından gectik
Nasip

Bi o köye gidemedik.
Ama yakınından gectik
Nasip
Biz ilk gittiğimizde köyün içindeki 3 tane pizzacıda yer bulamamıştık
Millet kuyruk olmuş.
Bizde beyaz su da pizza ve tava söylemiştik.

İkinci sefer gittiğimizde de, kaldığımız otelin sahibi , arkadaşının yerine yönlendirdi .
Gerçekten diğerlerinden daha rahat ve güzel bir araziye mekan açmış
Köyün çıkışına doğru
Sahibi Morris bey de çok ilgilendi, sosunu 8 saat pişiriyoruz diye anlattı.

Bir dahaki sefere gidersiniz inşallah canım

Bende 122 kullaniyorum 200tl düşmüştü dun trendyolda hala indirim var mi bilmiyorum.
Civilde gezerken satiş elamani sordu bana bu kokuyu
Demek kalıcı bana kalıcı gibi gelmiyor ama baymayan bir kokusu var.
Hoş ve hafif valla doğru dürüst güzel kokusu yok sabit var işte tek o güzel gecenlerde eşimlede almıstım o ağır geldi kokusu ama napım kullanıyorum bitsin diye ama 122 güzel kokuyor soruyorlar gecen işyerinde abla kokunnr abla baya güzel dediler başka güzel varsa senin denediğimiz bargello bayan yazın bana
Meteliğe kursun atıyprum bu hafta maaş alınca kaynanama borç altın bir 10 gram alabilirsem işte
Bota ihtiyacım var ama çocuklar alcam ilk önce ufak geliyo onları
Sonraki ay alırım artık kendimede eskiler giyerim kredi kartı fuldu eşim onu lapatmıs kasko felan araba alınca arşı astı borçlar

Baby parfüm olarak sansiroyu biliyormusun.büyük ihtimal biliyorsundur. Merkezi Bursada. Ben onun kokularını da beğeniyordum.
Bit tokası nasıl ? Ben de korkuyorum ya geçen okula gittiğimde çocukların bazısı yerlerde yuvarlanıyordu.

Benim de yıkanacak ince battaniyeler.
Isınma açıldı pikelere geçtik
İş yetiştiremiyırumki onları ne ara yıkayıp kaldıracağım bilmiyorum.
Bu hafta iki günde okulda iki tişört kirletti benim sevgili kızım
Bugün ikisini de attım makinaya sonra kurutmaya.yaa o kol uçları siyah leke oluyor. Sanırım masalardan ve kurşun kalemle yazı yazıyorlar ondan.
Pazartesi sabah iki tişörtü de ütülemiştşm. Yarın ütülemeyeceğim.

O koltuk yıkama işini ben de yapacağım da bekleyen işlerim arasında mutfaktaki sandalyeleri de silmem lazım. Off off.
Zamana ihtiyacım var

İyi geceler herkese,
Yorgun anneden selamlar
Neyse az kaldı tatile gün sayıyoruz.
Pilatesi bıraktım.
Dün arabayı bırakıp yürüyerek geldim eve spor olsun diye.yarım saat yürüyerek.
Marketlere uğradım. Alışverişimi yaptım.
Geldim evde kahvaltı sonra işlerimi yaptım. Kitap okudum.
Okula almaya gittim dönerken motorla giden biri laf etti. Motivasyonum düştü ya.Başka konularda öyle değilim ama araba konusunda öyleyim. Yolda gelirken tam dönüş yerinde yaşlı kadınla adam vardı yol verdim yavaşça yürüyorlardı zaten kadın karşıdan karşıya geçiyordu,ne yapsın insanlar. Empati hiç yok.
Az sonra da benim şeritte karşımdan araba geliyor mecbur yavaşladım.çarpayımmı yani.
Bugün de sabah okulun kapısına bıraktım. Girdi okula. Yarım saatte gittik arabayla. Yolda uykuya dalıyordu. Sıkıldım keşke yürüseydik dedi
Dönüşte komşumu kahveye çağırdım. Biraz konuşuruz canım sıkkın diye.iyi de oldu.
Bir saat erken çıktım okulun eşofmanını almaya gidecektim.perşembe drama dersi var. Eşofman giyiyorlar o gün
Okuldan sonra oyalanmadan eve geldik bugün.
Oku yaz anlat ödev
Öğretmen kitap listesi verdi onu araştırdım.
Yemek yaptım.öyle gün bitti.
Yarın bisiklete gitmeyeceğim. Eşofman büyük geldi değiştirmem lazım.
Arkadaşla markete uğrayacağız. Kampanya indirim günleri var.
Sonra okulda 10 kasım için pano hazırlayacağız.
Akşama balık yaparım güveçte.
Ödevdi okuma çalışmasıydı.
Öyle gün bitecek yine evle çok ilgilenemeyeceğim. Artık umudum tatilde ev işimi düzgün yaparım.
Akşam koci de diyor yine okulun kapısına bırakırsın. Ben de simit alacağım yürüdüğümüz yerden dedim. Arabayla in aşağı oradan al sonra bin tekrar git diyor. Yahu bu ne araba bağımlılığı dedim. yürüdüğüm yolda 8 dk. Arabayla daha uzun sürüyor. Hava soğuk ve yağmurlu olsa anlayacağım.
Ara ara pratik olsun diye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…