Hoşgeldin lellimSelammm
Yoğun, yorgun ama cok keyifli bir tur daha bitti.
Kafamda surekli Mardinli güzel yarim ve nemrutun kızı çalıyor
Çok ön yargılı gitmeme ragmen aşırı keyif aldım.
Sadece zaman..
Yetmedi yetmiyorr yetmiyorr 10 gün kesin lazım
Ahh nemruttt bi ruzgar yemişiz ömrü hayatımda böyle rüzgar yemedim ben.
Kurt kışı unutur yediği ayazı unutmaz diye diye indik asagı
Daha nemrutun kızıda cagirsa gitmem diyolar :) aşırı eglendigimiz bir gezi oldu.
Kafa dengi insanlarla gezmek kesinlikle cok önemli.
Sabah 6.30da kalkip 7.30 otel cıkıştı
Biz gecenin 2si lobide kıkır kıkır odalardan lobiyi ariyorlardı ses yüzünden öyle bir gırgır.
3er saat uykuyla gezdik tüm turu.
Dun oglan okula geçti kızda sorun çıkarmadı durdu.
Ama Mardin konuk evi konaklar taraflarını akşam görebildik malesef o üzünç oldu.
Karanlıkda düştük ancak en cok orayı detaylı görmek istiyordum nasip olmadı.
Akşam görmek bile asiri büyüleyiciydi gündüzünü düşünemiyorum bile.
Nar ekşisi, baharat, kahve, kuru patlıcan, antep fıstıgı, kolonya, parfüm, seker falan alisverisde yaptık.
Yemek kültürü cidden aşırı iyi
Ve fiyatlar gayet makul.
Yedikde yedik +1.5 kiloyla geldim.
Yok çöreği yok cigeri yok kebabı yok baklavası keyifle yemek buymuş.
46kisi olmamıza ragmen cok sekronize hareket ettik kimse kimseyi bekletmedi dakiktik.
Helallik alarakta ayrıldık.
Yaz icin karadeniz turu yapıcaz galiba (defalarca gitsem asla hayır diyemeyecegim kırmızı cizgim)
Evde almış basini gitmiş bu arada.
Sabah 7 gibi indik ist. Eve geldik kahvaltı yaptık esim ofise geçti
Evi süpürdüm.
Toz aldım.
4.mak yikanıyor
Acelem yok yikansın bakalım
Başım asiri dönüyor uzandım kaldım
Hic evi silemicem
1 kap yemek yapsam yeterdi.
Alisveris yapılcak ev tam takır kuru bakır.
Yarın artık.
Götürmedim cnmHoşgeldin lellim
Ah ne güzel yaptınız
Kızı götürdün mü?
Mardin için Gündüzü seyranlık gecesi gerdanlık diye boşa dememişler
Nisan da gittim sonra ağustos da tekrar gittim
Bende her yıl gitmek istiyorum
işin garibi esnafla kanka olduk
Değil mi?Götürmedim cnm
Cidden özellikle midyat rüya gibi.
Bende tekrar olsa giderim sanırım
Ahahahahaaaa o da mı masterchefciGünler daha da hızlı geçmeye başladı havalar da soğudu akşam ilk defa kombiyi açtık bayagı soğudu ev en çok canımı da sıkan havlular hep ıslaklar çamaşır makinesi o kadar çok çalışıyor ki evin içinde bebek var sanki ser topla katla yerleştir acilleri ütüle yemek yap sofra kur bu tatil de sabah kahvaltıları pişiler poğaçalar yapıldı güzel yedik ama çok yoruldum eşimin pansumanına da gittik yarın aldıracağız dikişleri çok şükür iyileşiyor. Market pazar peynirci tüm hızla alış verişler yapılıyor trendyoldan da kızlarıma çeyiz alıyorum hiç taksit yaptırmamaya çalışıyorum çünkü vade farkı alıyor. Kredi kartları fena patladı. Bu akşam için zeytinyağlı pırasa yaptım eşim istedi masterchefi seyrettikçe istekler artıyor evde korkuyorum dubai çikolatası da isteyecek.
Özel resim cekiyorlar paraylaDeğil mi?
Ben fahri Mardinliyim
Resimlerinizde çok güzel çıkmış
Suyun yansıması olan favori
Hayırlı olsun güle güle kullanınSlm kızlar uzun aradan sonra arada gelebiliyorum arada okuyorum fırsat olmuyor işte
Araba aldık çok şükür
Bir miktar borç var 40 kaynanam dan aldık 30 binde birinden aldık borç kredi kartlarına malum kasko sigorta onu ödemek içinde kredi kartı fulle Di içinden inş çalışmaya devam edersem çıkarım yoksa kocamın araba alma fikri yoktu
Kaynanmgil herhaliyle tabiki bunaada burnunu koydu yok şöyle almayın böyle eşimin ortağı ile ayrılma fikri vardı daha doğrusu söyle anlatayım ortak yaslı ve bırakacağını vede birmiktar baya isteyeceğini başka insanlardan duyduk
EŞİME dedim madem ayrılmayı düşünüyorum gelsin sana söylesin sen ne den uğrasıyosun dedim bide araba alacagımızı duyduya dedim kendin biriktirdim benim bir yıllık emeğim gidip bu parayı ortagı a veremezsin kendin bul ver dedim nerden veriyorsan kvgil ya verin ortaklıktan ayrılın araba dursun aklını çeliyolar ya dedin kendi ağzıyla hem söylemiyor başkasına söylüyor
Ben kendim çalıştım bir yıl neden basması alsın haybeden paramı haksız mıyım verin oğluna dedim 500.000 tl ve üstünden bahsediyorum düşünün
Hakkınızı helal edin uzun oldu yorumunuzu bekliyorum benmi yanlış düşündüm
Valla sacma sapan bir furya olduAhahahahaaaa o da mı masterchefci
Benim eşim sürekli izler.Dün dubai çikolatası yapmak için malzeme almış gelmiş
Ben de yorgundum. Valla ben mutfağı toplayıp oturup çayımı içeceğim dedim. Nedir bu ya bir sağa dönsem o sola baksam o heryer bu çikolata. Neyse rahat duramadı az bişey yaptı. Yedik.Bugün de bana çikolata kalıbı al dedi iki avm gezdim.bulamadım. akşam gelirken hemen aşağıdaki bir mağaza var oradan bulmuşhafta sonu yap dedim.
Gıda boyası da istiyordu en son
Sağol cnmHayırlı olsun güle güle kullanın
Basınız sağolsun ölüm bir anlık işte çok üzüldüm bir varmıs bir yokmusuzGunaydın esim sabah ucagiyla memlekete gitti
Teyzesinin oglu vefat etmiş.
Adamı daha bu yaz gormustuk evine bırakmıştık
GAP da ki resimlerimizi bile begenmisti şaka gibi şok oldum.
Dün kalp krizi geçirmiş.
Ölüm nekadar ani ya.
Malesef..Basınız sağolsun ölüm bir anlık işte çok üzüldüm bir varmıs bir yokmusuz
Bende öyle lelli bazen bir boşlukta bazende ilerisi diyosun olmuyo salınca ucu kaçıyorMalesef..
Bazen bırak herseyi sadece anı yaşa diyorum.
Hic düşünme ilerisi yarını vs ama işte nasıl olacak.