İyi geceler kızlar,
Bu saate kadar oturan ben. Kardeşimdeyim gece kahve fasıllarımız.
Yazamadım.
Birkaç gün önce çocukları denize götürne planı yaptık. Kardeşimin karavanı var orada.
Neyse üç kardeş ve kardeşimin eşi çıktık yola.Tam indik hastaneden haber geldi. Dayım yıllardır kanser ama iyi huylu tedavi görüyordu yıllar oldu.geçen mide kanseri çıkmış. Ameliyat yapılacak derken birden beynine pıltı attı.öyle olunca ameliyat riskinden bahsedildi. En son da hastaneye kaldırıldı.son gördüğüm hali çokkötüydü.
Kuzenim bildirdi isteyen gelsin görsün diye.Biz de tam çocukları denize soktuk o an haber geldi. Ne yapacağımızı bilemedik.çocukları o an ikna etmek zor.çocuklarla gitmek zor. Biz öylece düşünürken ölüm haberi geldi.
Kardeşim ben ve kardeşimin eşi çocukları diğer kardeşime bırakıp tatil yerinden çıktık Bursaya hastaneye gittik.
Annemin yanında olmak istedik.
Sonra yengem cenazeyi memlekete götürmeye karar vermiş.bundan dolayı gitmemiz mümkün değildi.çünkü çocukları gidip ikna edip alıp sonra yıka doyur eşya hazırla yola çık. Giden arabalara yetişemezdik.
Öyle de istedim annemin yanında olmayı.ama çok zordu.diğer akrabalar ve annem gitti.
Hastaneden çıkmadan önce son kez görmek isteyenler dediler. Ben görmek istedim.İlk defa ölü birini gördüm.
Dayımla çok samimi bağımız yoktu. Ama bayramlarda ve geldiğimde uğrardım.
Morgda gördüğüm an kendi kendime dedim, Giden canı getirmek ne kadar da imkansızmış. Taş heykelden farkı yoktu
Neyse onları uğurladık.Evlerine gidip hazırlandılat yola çıktılar
Biz de çocukların yanına döndük.
Mecbur o gece orada kaldık.
Eve dönsek de yapabileceğimiz hiçbirşey yoktu.
Ertesi gün eve döndük.
Annemin yokluğunu her dakika hissettim. Allah yokluğunu göstermesin ama gitmedik diye çok üzüldümü diye kaç gündür içim içimi yiyor.oysa dedim gelsekmi, o da dedi çocuklarınızla ilgilenin.olsun kısmet böyleymiş falan. Gelmemizi isteyip içine attıysa diye düşünüp durdum.
Annembir hafta orada kalacak.
Eve de dönmek istiyorum ama zor gününde bir gün yanında olsam yeterdi.
Neyse bu kadar yazdığım yeter.
Çok uykum var.
Sonra devam ederim canlarım.