- 21 Ağustos 2015
- 31.335
- 94.996
- 37
Aynen biz mi cok sımartıyoruz bilmiyorum dün havuza götürdük orda da gidelim sıkıldımbu sıkılma işinden bana bıkkınlık geldi.
bizim çocukluğumuza göre daha sosyaller ama yok
biz sene de bir tatile gider, kalan bütün yaz kendi kendimizle oynar vakit geçirirdik
belki arkadaşımız vardı mahallede onunda etkisi var.
ama benim annem çalışıyordu
4. sınıftan itibaren evde tek kalıyordum
buna rağmen , diyemezdim sıkıldım
bütün gün annem gelsin diye beklerdim
babam evde oluyordu
mesleği gereği yazın 3 ay ama onunda dışarda işi olurdu
sürekli yanımda durmazdı
doyumsuzlar bence
Allah rahmet eglesin cnm okudumMahallemizden bir ablamızı kaybettik
Genç ölüm ayrı acı doldu taştı mahalle.
Uzun bir hastane süreci oldu eşi de babamların akrabası bebekler gibi bakmış ablaya.
Mekanı cennet olsun.
Sizlerde bir fatiha okursanız cok sevinirim.
Geçmiş olsun.Benim de kordon dolanmış sizin gibi ama benimki üç tür dolanmış göğşen hoca ile görüştük bu perşembe alacak sanırım bebeği, 35 haftalık olmamış olacak henüz. Hastanede yatar biraz dedi, hastanede yatarken ne giydirdiler bebeğe ne vermeliyim hemşireye siz tecbürelisiniz ☺
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım.Okudum rabbim kabul etsin inşallahMahallemizden bir ablamızı kaybettik
Genç ölüm ayrı acı doldu taştı mahalle.
Uzun bir hastane süreci oldu eşi de babamların akrabası bebekler gibi bakmış ablaya.
Mekanı cennet olsun.
Sizlerde bir fatiha okursanız cok sevinirim.
Amin inşallah canımDün kızı aldık dereye gittik.
Her gittiği yerde ortam yapıyor.
Biz nereye masa atsak cocuklar doluyor
2 aile de geldi artık çocukların peşine ne var burda yanımızda oynayın diyoruz durmuyorlar dediler aldilar sandalyeleri geldiler onlarda.
Bizi rahatsız ediyorlar diyede biraz cekindiler dedik sikinti yok cocuk onlar oynucaklar tabi.
Ama gorceniz biri geliyo bana taş gösteriyi, öteki esime sacini baglatiyor, öteki bana meyve suyu verirmisin diyor, ben derenin icindeki cocuklara Adile Nasit gibi evladim kuzucuklarım su yutman, itme cocuuum arkadasini, taş atmayın ama aaa falan
Herkese can kurtaran gibi direktif veriyorum.
Cok da hazırlıksız gitmistim bu sefer dişimden keyfim yoktu.
Ama digerleri semaverler, mısırla dolu dolu gelmisler.
Yemekten catladık.
Cocuklarda cok eglendiler.
Baya sohbet ettik ailenin biride karadenizliymis onlarla baya kankaya bagladik.
Illa tuturdular bizim ev sizin yolun uzeri (yakinmisizda) size kahve ikram edebilim gelin yok dedik daha neremize.
Telf. Falan aldilar ikizleri var onların
Yine gelelim haberleselim dediler.
Her yerde kendime buluyorum valla uzungölde bile buldum o lustra yaylasindan meryem :) öyle kaydettim.
Bunuda dereden Mine diye kaydettim.
Rehberimi biri incelese komedi.
Hava kararmıstı artık biz kalkarken.
Belki onlarla haberlesip gideriz 1 haftasonu daha.
Iyi geldi ama su da guzeldi Alyayı sokmadım biraz öksuruyordu bütün cocuklar girdi.
Ama ayaklarimi sokcam diye girmiş kadar oldu benim kızda.
Kadın benden küçükmüş kilosuda var yaşımı sordu ama sen küçük duruyosun diyo.
Yeminle başıma bisi gelcek korkuyorum artık 30 dicem yasima hatta 29.
Yani guzel falan onure ediyorda resmen hastalikdan dogrulamiyoruz.
Esim yaz gribi oldu fenalarda
Kizin öksürük bitmiyor.
Benim diş içler acısı iltihap sarmis antibiyotik gargara falan verdi dr. Pazartesi islem yapcak.
Gece bile uyuyamıyorum tee kulaklarıma vuruyor agrı.
Dün derede bile neredeyse 1 avuç hap içtim.
Bi salın beni yaffuuu dicem.
Köydekilerin gözü değdi kesin.
Herkes sey demis kim o kadın gosterin bizede kocasi köyü kaldırdı ayaga havaifisekler falan diye
Ay köydede reklam oldum..
Ben köye bir evim yapimde daha durun siz dedim icimden.
Herkese pisirip pisirip dagiticam insallah hepsi yaşlı zaten.
Insallah Rabbim nasip eder icimdekilerini.
Ancak yazabiliyorum hafta sonu evdeydim işe yeni geldimBenim eşimin bu törpilediğim halikimi insana göre bunlar sorun olmaz ondan dolayı ses çıkartmaz ama ben sevmiyorum bu huylarını. İyi yanları da yokmu tabiki var.zaten beni şu zamana kadar tutan da iyi yanlarıydı.
İstediğim sadece aklından geçen dilinde olmasa keşke. Hayat kaç günlük. Şurda yaşımız kaç olmuş geri kalan zamanımı da hayatın tadını çıkararak yaşamak istiyorum.ve bunu çok kez dile getirdim. Bir süre sıkıntı olmuyor bir süreden sonra yine başlıyor
İnsanları eleştirmesinden nefret ediyorum.
Kızım bile diyor babaaaa bıdıbıdı bıdııı
İlerle o da dermi bilmiyorum. Ama şuan bıdıbıdııı dese de babasını çok seviyor.
Bir de ben Elayı büyütürken empati kurmayı öğretiyorum. Bu eşim de pek yok bence.
Elanın karnesine öğretmeni bile empati kurma yönünü yazmış.
Eşimin biraz da büyüme şekli diye düşünüyorum.İki teyzesi de büyürken aşırı pişpişlemiş.hala da teyze eşimin dediği şeyleri sinesine çeker.
aminn hakikaten çok doğru Allahım yokluklarını göstermesinAllahım ya insan annesine demi sık sık gidemeyecek.annem hassas konum benim.
Dün annemin eve girdim annem yok ya gözlerim doldu. Birden yokluğunudüşündüm.Eşim de dün akşam dedi anne olunca farklı oluyormuş. Yokluğu belli oluyor diye.Allah yokluklarını göstermesin diyeceğim de hayat bu.
Benim eşim bazen kendi plan yapar gelmeye.bazen de burnumdan getirir.
En kızdığı da ona sormadan kızımla plan yapmamız. İzin alan bir eş istiyor sanırım :)
Gideyimmi yapayımmı gibi dememi bekliyor.
emin ol çoğu kişi yaşıyor bu dedikleriniziaminn hakikaten çok doğru Allahım yokluklarını göstermesin
umrumda değil vijdanım çok rahat çünkü ne olursa olsun
annemi ihmal etmiyorum birinde annemden gelince aklıma birşey geldi
yatak odasına gittim oturdum aradım rahat konuşayım diye
bir geldi baktı konuşuyorum
yaa zaten annenden geldin daha ne böyle rahat rahat konuşma
dedimki orda demeyi unutmuşum diye
o zaman benim yanımda kısaca ne söylüceksen söyle kapat neden böyle uzun süre konuşacağın yere geçip konuşuyorsun ki
iyi tamam bir daha yapmam dedim yaa arkadaşlar hakikaten psikopat mı ben mi büyütüyorum bilemiyorum
Sanane lan anamla konuşurken de senden izin mi alacagim sen kimsin diyip kopek çekeceksin ancak ondan anlarlar çünküaminn hakikaten çok doğru Allahım yokluklarını göstermesin
o zaman benim yanımda kısaca ne söylüceksen söyle kapat neden böyle uzun süre konuşacağın yere geçip konuşuyorsun ki
iyi tamam bir daha yapmam dedim yaa arkadaşlar hakikaten psikopat mı ben mi büyütüyorum bilemiyorum
çünkü seviyeyi erkekler aşağıya çekiyorSanane lan anamla konuşurken de senden izin mi alacagim sen kimsin diyip kopek çekeceksin ancak ondan anlarlar çünkü
Esiniz babama benziyoraminn hakikaten çok doğru Allahım yokluklarını göstermesin
Aynençünkü seviyeyi erkekler aşağıya çekiyor
o zamanda anladıkları dilde cevap vermek şart oluyor
Benim ki konuşmuyorum diyor bakıyorum arada konuşmuşAynen
Sessiz kaldıkça tepemize çıkıyorlar
Karışamaz çünkü kendi gunde yüz kere anasıyla konusur