tşk ederimEline sağlık canım afiyet şifa olsun güzelde olmuştur reçelin.
fena değil
ama biraz daha kaynatmam gerekiyor sanırım
bir daha ki sefere öyle yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederimEline sağlık canım afiyet şifa olsun güzelde olmuştur reçelin.
canım benimSelammm
Sular seller içinde tüm gün karınca gibin yaptım durdum.
Sabah sütlac yaptım, yogurtlu makarna salatası yaptım soguk soguk yeriz diye.
Annem çörek seviyor sayalı cörek yaptım hadi fırın acildi bi de un kurabiyesi yaptım.
Bitmedi eriste yaptım peynirli.
Sinitzel çıkardım yanına
Evi süpürdüm, sildim
Hepsinden annemede verdim kadın sevindi valla.
Boğa burcunun ozelliklerini annem tasiyor kız hic değil
Annem bogazina düşkündür
Eriste sayikliyordu 1 tava yaptım yesin.
Hava serinlesinde iyice annemin salonu temizlicem babamin nevresimi değişim.
Kıza bamya yapıcam daha yine iştahsız günler ne yicek bilmiyorum.
Kac cesit var evde ugrasiyorum 1 lokma yesin diye.
Elbiselerim geldi biri iade biri degisim olcak sökük geldi.
2 elbise daha bakıyorum beğenemedim.
Hasır terlik istiyorum hosuma gitmiyor begenemedim.
Babam sıcaklardan iyice bunaldı.
Hala patoloji sonucuda çıkmadı kemoterapide alamıyor.
Ne olcak bilmiyorum
Bunu birinden daha duydum.canım benim
benim oğlanda 7 yaşına kadar bir şey yemedi
o durum beni de deli ediyordu
elimde kaşık peşinde dolanıyordum
sonra yavaş yavaş açıldı iştahı
şimdi doymuyor
ve tanıyan kişiler, inanmıyor ya yemezdi nasıl yiyor diyorlar
dün halasında en sonra mantı yemiş büyük bir tabak
sonra evde yemek yedi
ama belli çok yedi :)
şunu anladı belli bir zamanı var
ve aç kalınca her şeyi yiyor ve o zaman o yemeğin tadını alıyor
düşün ki otlu peyniri ben sevmem şuan otlu peynir yiyor
Birgün ben de görecekmiyim acaba o günleri.canım benim
benim oğlanda 7 yaşına kadar bir şey yemedi
o durum beni de deli ediyordu
elimde kaşık peşinde dolanıyordum
sonra yavaş yavaş açıldı iştahı
şimdi doymuyor
ve tanıyan kişiler, inanmıyor ya yemezdi nasıl yiyor diyorlar
dün halasında en sonra mantı yemiş büyük bir tabak
sonra evde yemek yedi
ama belli çok yedi :)
şunu anladı belli bir zamanı var
ve aç kalınca her şeyi yiyor ve o zaman o yemeğin tadını alıyor
düşün ki otlu peyniri ben sevmem şuan otlu peynir yiyor
Ay arkadaşım yorumunu görünce bir an benim kocam senin kocan mı acaba diyeİyi geceler kızlar,
Bugün kardeşimle evi komple temizledik.
Çamaşır attık kaç makina.
Tabi sıcak bir yandan.hava serin gibi ama terliyorduk. Nem oldukça fazlaydı.
Sonra birara tansiyonum düşüyor gibi hissettim. Şükür düşmemiş ölçtük.
Kızlar tv izledi. Sonra kapattırdık oyun oynayın diye. Sabah da krep yapmaya yardım ettirdim.
Birara Elaya valiz hazırlamıyorsun bu defa tv izlemekten dedim. Her seferinde heyecanla valiz hazırlardı.
Bu şekli sevmiyorum ya ben. Boş geliyor. Antisosyal.
Yeğenim izliyor tabi Ela da izliyor bu defa.
Paylaşımsız hayat gibi geliyor bana.
Neyse kardeşim yeğenime ödevini yap dedi.
Kapattırdık.
Akşam da kardeşim dün nasıl gittiğimizi eşime anlatmış.
Mutfakta konuşuyorlardı. İçeri girer girmez. Eşim klasik yorumlarını patlattı.
İşte niye arabayı küçükçekmecede otoparka park ettirmişim de, niye o kadar para vermişim de floryada avm nin otoparkına parkettirmemişin de.... dedededefçdee akıl vermesi bitmez.artık dinleyesim bile gelmiyor fikir verince. Çünkü sürekli akıl veriyor.yok öyle olmaz yok böyle olur.o öyle olmsz sa böyle yapındı şöyle olmazsa böyle niye yapmadınızdı bıdıbıdı kafam kaldırmıyor artık.
Neyse avm sanki ücretsizmi oraya da verecektik. Belki de daha fazla para verecektik.Dışarıda park yeri bulmak zor aklıma geldi avm ama farketmeyecekti.
Üstelik kaç saat sonra geleceğimiz de belli değildi dedim. Hala zaten ince düşünmezmişimki aklıma gelmezmişki yok yemeği avm de yemek vs vs pratik düşünemezmişimki söyleyince temelli kızdım
Kendin diyorsun illa arabayla gidin de gidin. Bana kalsa binerim metrobüse. Ohh mis. Park yeriydi vs düşünmezdim dedim. Neymiş anlatmak istediğini anlamıyormuşum. Yani ne farkeder ha avm ha başka yer. Olmuş bitmiş. Uzatmanın ne anlamı var dedim.
Hemen triplere girdi. Yok yarın ben sizinle gelmeyeyim siz gidin.
Gel diye yalvarmadım da zaten.kendi sizi götüreyim diye diye bir hal oldu.plan yaptı vs.
Ufak bir uzlaşamadığımız konuda gelmeyeyim ben.meyve hazırlmıştım. Yemem ben.tripleri. çocuk gibi.
Valla bu tarz konuşmalarından ve tripli hallerinden bıktım.
Hiç birlikte gidesim de kalmadı.
Valla kavga çıkmayacağını bilsem, bineceğim arabaya gideceğim.ne hali varsa görsün.
Sonra da aradığında atı alan üsküdarı geçti diyesim var
Bu olaydan sonra geçti yatağa yattı.
Yarın ne ararım ne bişi.Anahtar bende araba ben de gaza getirmesin
bende hep anama kaçıyorum ona da söyleniyor çok gidiyorsun bu kadara gerek var mıAyy kızlar yazdım yazdım ama, kusura bakmayın. Yarın anamın evine gideyim de kafa dinleyeyim en iyisi.
Akıl verme para ver diyesim var, ahahahahaahahaaa
bence şansını zorluyorİyi geceler kızlar,
Bugün kardeşimle evi komple temizledik.
Çamaşır attık kaç makina.
Tabi sıcak bir yandan.hava serin gibi ama terliyorduk. Nem oldukça fazlaydı.
Sonra birara tansiyonum düşüyor gibi hissettim. Şükür düşmemiş ölçtük.
Kızlar tv izledi. Sonra kapattırdık oyun oynayın diye. Sabah da krep yapmaya yardım ettirdim.
Birara Elaya valiz hazırlamıyorsun bu defa tv izlemekten dedim. Her seferinde heyecanla valiz hazırlardı.
Bu şekli sevmiyorum ya ben. Boş geliyor. Antisosyal.
Yeğenim izliyor tabi Ela da izliyor bu defa.
Paylaşımsız hayat gibi geliyor bana.
Neyse kardeşim yeğenime ödevini yap dedi.
Kapattırdık.
Akşam da kardeşim dün nasıl gittiğimizi eşime anlatmış.
Mutfakta konuşuyorlardı. İçeri girer girmez. Eşim klasik yorumlarını patlattı.
İşte niye arabayı küçükçekmecede otoparka park ettirmişim de, niye o kadar para vermişim de floryada avm nin otoparkına parkettirmemişin de.... dedededefçdee akıl vermesi bitmez.artık dinleyesim bile gelmiyor fikir verince. Çünkü sürekli akıl veriyor.yok öyle olmaz yok böyle olur.o öyle olmsz sa böyle yapındı şöyle olmazsa böyle niye yapmadınızdı bıdıbıdı kafam kaldırmıyor artık.
Neyse avm sanki ücretsizmi oraya da verecektik. Belki de daha fazla para verecektik.Dışarıda park yeri bulmak zor aklıma geldi avm ama farketmeyecekti.
Üstelik kaç saat sonra geleceğimiz de belli değildi dedim. Hala zaten ince düşünmezmişimki aklıma gelmezmişki yok yemeği avm de yemek vs vs pratik düşünemezmişimki söyleyince temelli kızdım
Kendin diyorsun illa arabayla gidin de gidin. Bana kalsa binerim metrobüse. Ohh mis. Park yeriydi vs düşünmezdim dedim. Neymiş anlatmak istediğini anlamıyormuşum. Yani ne farkeder ha avm ha başka yer. Olmuş bitmiş. Uzatmanın ne anlamı var dedim.
Hemen triplere girdi. Yok yarın ben sizinle gelmeyeyim siz gidin.
Gel diye yalvarmadım da zaten.kendi sizi götüreyim diye diye bir hal oldu.plan yaptı vs.
Ufak bir uzlaşamadığımız konuda gelmeyeyim ben.meyve hazırlmıştım. Yemem ben.tripleri. çocuk gibi.
Valla bu tarz konuşmalarından ve tripli hallerinden bıktım.
Hiç birlikte gidesim de kalmadı.
Valla kavga çıkmayacağını bilsem, bineceğim arabaya gideceğim.ne hali varsa görsün.
Sonra da aradığında atı alan üsküdarı geçti diyesim var
Bu olaydan sonra geçti yatağa yattı.
Yarın ne ararım ne bişi.Anahtar bende araba ben de gaza getirmesin
aslında düşünse ne kadar büyük hata yapıyorbende hep anama kaçıyorum ona da söyleniyor çok gidiyorsun bu kadara gerek var mı
oda hafta da 2 kez gidiyorum 1-2 saat oturup kalkıyorum o yani artık dırdır etmesin diye gizli gidiyorum bazen
Benim eşimin bu törpilediğim hali kimi insana göre bunlar sorun olmaz ondan dolayı ses çıkartmaz ama ben sevmiyorum bu huylarını. İyi yanları da yokmu tabiki var.zaten beni şu zamana kadar tutan da iyi yanlarıydı.Ay arkadaşım yorumunu görünce bir an benim kocam senin kocan mı acaba diye
düşünmedim değil yaa aynı mı olur bu kadar mı benzer hep doğrusunu o bilir o yapar ben hep düşüncesiz dikkatsiz kadınım bende bi bozayım da görsün gününü hep susuyorum
ve artık psikolojim bozuldu
çocuklarım dahi anne artık çekme biz büyüdük ayrılabilirsin diyorlar
Allahım ya insan annesine demi sık sık gidemeyecek.annem hassas konum benim.bende hep anama kaçıyorum ona da söyleniyor çok gidiyorsun bu kadara gerek var mı
oda hafta da 2 kez gidiyorum 1-2 saat oturup kalkıyorum o yani artık dırdır etmesin diye gizli gidiyorum bazen
Benim de kordon dolanmış sizin gibi ama benimki üç tür dolanmış göğşen hoca ile görüştük bu perşembe alacak sanırım bebeği, 35 haftalık olmamış olacak henüz. Hastanede yatar biraz dedi, hastanede yatarken ne giydirdiler bebeğe ne vermeliyim hemşireye siz tecbürelisiniz ☺Sağol canım
Annemin ilk torunu çok meraklı o bakıyor.Zaten 40 gün annem bakti evinde bebekle bana.
Evlerimiz yan binalarda.Gece de kalıyordu kayinvalide gelince kalmadı.Bugun geldi dünürle kahve iceriz demis kızı yıkarim demis.Annem girdi kayinvalide hazirlaniyordu gitti sonra.Annem kizi yıkadı kahvemizi ictik.Dedim ben gece bakarim sen evine git işlerine bak
Zaten yakinız gün içinde de geliyor annem destek hep bana sagolsun.
İse baslayinca da annem bakacak kıza.
Kayinvalide hamileyken dedi esime berenin annesinin o tarafa taşının annesi bakar dedi.Esim çok bozuldu annesinin o lafına.Ama iyi oldu anneme yakın tasindik