canım ela yada sana da çok geçmiş olsunKızlar selam,
Ben bugün yine evde duramadım
Elayı üç gündür okula göndermedim. Öksürüğü vardı alerjik biliyorum ama son günler çok da önemli değil.
Evde dursam iş yapamıyorum oyun oynamam gerekiyor.iş yapsam tv ye sarıyor.
Dışarı çıkınca ne iş gözüme batıyor ne o tv izliyor
Benim buradaki doktor parmaklarım için emg istemişti. Tabi ben yaptırmadım.sonra muayene sürem dolunca yeniden sigorta hakkımı kullnmam gerekiyordu.ben de kullanmak istemedim.
Devlet hastanesinden randevu aldım. Beyin ve sinirden.
Meğer nöroloji emg ye yönlendiriyormuş.
Hoop diğerini iptal ettim o bölüme aldım.
Elaya da alerji doktoru için çocuk doktoruna kayıt açtıracaktım, ona da randevu aldım.
Kahvaltıdab sonra çıktık.hastaneyw gittim bir ay sonraya emg için randevu verdi. Acil değil zaten.
Sonra Elanın terliğini değiştirecektim.iki avmye uğradık. En sonunda terlik bulduk ayağına göre. Terlik aksesuarını da aldık.
O arada koci gelmiş aradı. Bizi aldı diğer hastaneye geçtik kayıt açtırdık hızlıca
Sonra iki market gezdik.
Eve geldik. Yemeğin bir kısmını yapmıştım. Tamamladım.
Yemek ye otur duş al çaydı kahveydi, ekstra oyundu. Gündem konumuz da okuldu yine
Yarın sabah arkadaş da kızı bırakayımmı sana hastaneye eşimin yanına gideceğim dedi. Olur dedim de erken bırakacak ve peşinde koşacağım diye yarın yorucu diye geçirdim
Hayır da demiyorum çünkü kimsesi de yok burada. Onu anlıyorum.
Neyse ki vazgeçmiş. İyi oldu benim için. Yarın evde durup işleri hallederim. Saat 3 te de Elayla okula gider döneriz.
Evi temizleyebişirsem tamamını temizlerim ama zor gibi.
alerji benim kronik sorunum
yaz kış fenayım
sürekli ilaç
ama bu mayıs daha beter oluyorum
kulak ,boğaz ve göz kaşıntısı maffediyor
sürekli ilaç alıyorum
oğlana da veriyorum bana benzemiş o da