- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
Okulla ilgili 2 okul arasindayim bende anaokulu icin.İyi geceler kızlar
Yoğunluktan yazamadım.
İki gündür full time.
Cumartesi uyandım kahvaltı hazırladım. Baba kız kahvaltı yaptılar. Hazırlandık. Okul pikniğine gittik. Eşim bıraktı bizi.
Öğretmen çocuklara oyun oynattı. Çocuklar kendi kendilerine de oynadı. Yedik içtik sohbet muhabbet. Son olarak birkaç arkadaş ve öğretmen parka götürdük çocukları.
Eşim geldi aldı.
Bugün de sabah okul konusu için biriyle konuşmaya gittik. Eşim de uzun zamandır iyice kafamı bulandırdı. O okulmu olsa bu okulmu olsa, açıldıkça açıldı. Başımı ağrıttı sabah sabah. Ben de kızdım tam karar veriyoruz birinden duyuyorsun yok o okulamı göndersek. Sanki kolay oluyor..Bir de bana diyor ben araştırıyorum o zaman sen araştır. Neyi araştırayım zaten okulla ilgili tüm işleri hep ben yapıyorım.
O sadece aracı birini buluyor devreye sokuyor
Anaokulunda da kayıta ilk gün gidememiştim, sabahçı kayıt açmışlardı. Öğlenciye çevirmişti
Yani kayıtı ben yaptırdım alınacakları ben aldım okula götürdüm. Daha binlerce şey var yaptığım. Bir de bana savunmaya geçiyor.
Ya yakınımızdaki okula gönderemiyoruz iyimi. Nasıl sistem bu.
Kötü diyorlar okul ortamı için.
Neyse hayırlısı artık.
Bizi doğum gününe bıraktı o eve geçti.
Doğum günü sonrası arkadaşla bahçede oturduk.
Akşama da eşim somon aldı. Mantarlı yapalım dedim. O balığı halletti ben salata yaptım.
Öyle geçti akşam da.
Bugün diyor bayramda iki gün burada kalıp sonra anneye mi gitsek. Gitmeyelim bayramda diyordu yine dayanamadı
Ögretmenler hakkında bilgim yok.
Kura çekiliyormuş arastırma şansımda yok cocugu giden kimseyi tanımıyorum.
Şansımıza artık.
Hiç memnun kalmazsam alır özele veririm ugrasacak vaktim yok daha.