Gözlerimi doldurun betr_lelli @eilenn @mandaliina btlbetul Kızlar azıcık uzun bir yazı olacak ama bana bir fikir verin Bankada 2000 TL kadar bi param var şuan için başkada birikimim yok Ama bnde o parayla bilezik almak istiyorum aslında ata altın falan daha karlı oluyor ama ben yaza doğru nişan yapmayı düşünüyorum bir kaç bilezik alayımda annem nişanda bana onları takabilsin istiyorum çünkü nişan yaparken masraflar bizi çok zorlayacak bu arada babamı küçükken kaybettim ve annem beni kendi çalışarak çok zor şartlarda büyüttü bari o an geldiğinde anne sen bunları al tak daha fazla zorlanmayalım deyip mutlu olmasını istiyorum. Ama bileziklerde de fark varmış mesela bi kuyumcu tanıdığımız burma al dedi diğeri de bu zamanda burma mı kaldı onun elinde fazla vardır sana satmaya çalışmıştır daha çok zarar edersin dedi bilemedim ne yapacağımı bazıları satışta daha çok değer kaybediyormuş. Nasıl bilezik almalıyım. Bu arada aldığım bilezikleri nişan zamanı gelene kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum
Sagolasın canımcanım topiğin hayırlı olsun bol birikimli günler diliyorum :)
Ödeye bileceklerimizi ödeyip borcsuz eksilere düsmeden kartlara yüklenmeden bile ayı bitirsek ne mutlu bize canımBu mart ayı ödenicekleri ödesem bi daha rahatım. Tabi birşey çıkmazsa.
Amin cnm çok sağol. Açıkçası birikime yeni başladığım için altından da çok anlamıyorum bi gramla çeyreği araştırmıştım ama detaylı olarak burda topiklerden öğrendim. Sonra dün annem nişanda neyi nasıl takarız deyince dün geceden beri direk bilezik bakmaya yöneldim. Gramı az ama sayı olarak fazla alayım diye düşünmüştüm. ama enli daha mantıklıymış hediyelik dediğin sanırım şu taşlı tuşlu olanlarGözlerimi doldurun be
Ne güzel senin gibi evlatlara
Seni yetistiren anaya
Babacınada Allah rahmet eylesin.
Canım benim 5tane bilezigim var
İsciligi az olanlardan al kart da yazdir.
Ben öyle yaptim
Bide hani su hediyelik denen 600e alip 300tl haybiye bozdurulan seylerden alma cok gozuksun diye
Grami iyi al 2tane enli enli olsun nacizane fikrim canım
Allah gönlüne göre versin
Bir yuva kurcaksin Allah nasip ederse Rabbimde bereketini esirgemez.
Ödeye bileceklerimizi ödeyip borcsuz eksilere düsmeden kartlara yüklenmeden bile ayı bitirsek ne mutlu bize canım
bende bakayım o zaman canım altın düşer düşmezsempatik_kiz ben lazer işlemeli bilezik almıştım annemler dügünde takmıştı sonra satarken fiyatı düşmedi.
Hediyelik gr olarak dusuk(yani ayari dusuk) teneke gibidir böyle hemen egilir bukulur kırılırAmin cnm çok sağol. Açıkçası birikime yeni başladığım için altından da çok anlamıyorum bi gramla çeyreği araştırmıştım ama detaylı olarak burda topiklerden öğrendim. Sonra dün annem nişanda neyi nasıl takarız deyince dün geceden beri direk bilezik bakmaya yöneldim. Gramı az ama sayı olarak fazla alayım diye düşünmüştüm. ama enli daha mantıklıymış hediyelik dediğin sanırım şu taşlı tuşlu olanlar
Gözlerimi doldurun be
Ne güzel senin gibi evlatlara
Seni yetistiren anaya
Babacınada Allah rahmet eylesin.
Canım benim 5tane bilezigim var
İsciligi az olanlardan al kart da yazdir.
Ben öyle yaptim
Bide hani su hediyelik denen 600e alip 300tl haybiye bozdurulan seylerden alma cok gozuksun diye
Grami iyi al 2tane enli enli olsun nacizane fikrim canım
Allah gönlüne göre versin
Bir yuva kurcaksin Allah nasip ederse Rabbimde bereketini esirgemez.
Hoş geldin canomm sensiz olmaz
Ooo bekleriz kumbaranizi fakirhanemize
Digerini kaplikla kaplamistim sonra nekadar olduki diye diye esimle yirta yirta mafoldu :)
Sonra actik ciplak kaldi
Tl bizdede durmuyo
Ben altın aldim zamaninda hep elime gecenle
Simdi boyle biriktirip dolunca acıp sayiyoruz
Sonra hemen ertesi gün dokunmadan hesaba aktariyoruz.
Elimizi surmeden yok sayiyoruz
Gecen seneki kiyafet harcamalarini unutmadım hatun !
Sana 5yıl yeter.
Canim ben altindan yanayim
Ama saklamasi zor oldugudan boyle tl seklinde biriktirip direk hesaba aktariyoruz
Elimiz degmiyi gözümüz görmüyo tok sayiyoruz hemen baska kumbaraya basliyoruz.
Kilo yazisi gözümden kacmadı benim
Püf noktası falan varsa isterim.
Hem bütceden hem vücuttan tasarruf ne guzel
En akıllıcasıbana hediyelik takanlar oldu rengi bile değişik içine bakırmı koyuyorlarmış ne
hatta satmadık duruyor bizde bize takanlara geri götürücez
ayyy şimdi anladım şu TV'de haberlerdede çıkan hediyelik altın muhabbeti göstermelik içi boş olanlarHediyelik gr olarak dusuk(yani ayari dusuk) teneke gibidir böyle hemen egilir bukulur kırılır
Enli enli 2tane iscili az olan alabilirsin canım
Yani benim kuyumcu tanidikdi
Bende ozaman altindan anlamiyodum
Gösterdi bana anlatti
Benim bileziklerimin hepsi ayni model ama ince degil yani hepsini takinca kolu guzel dolduruyo
Basit durmuyo
Saol cnm detaylı anlattigin icin hep duydum ama arastirmadim bi arastirimkaratay vari bir şeyler yapmaya çalışıyorum....
kola çukulata market sütü market yumurtasını bıraktım.... pasta börek kek bisküviti bıraktım.....cipsi bıraktım. 3übir arada nescafeyi bıraktım....jelibonu bıraktım -- bu en acı ayrılıktı :) --
bitter alıyorum en kakaolusundan sadece haftasonları kahvenin yanında 2 kare yiyiyorum bir de gelene gidene ikram etmelik.... kahve yanına çıkarıyorum.......
aburcubura vermediğim parayı sağlıklı beslenmeye harcamaya çalışıyorum... ceviz balık vs gibi....yani pek tasarruf olmuyor ama daha düzenli bir hayat oluyor :)
Aynen ne takti "bilezik" sirf bu yaniayyy şimdi anladım şu TV'de haberlerdede çıkan hediyelik altın muhabbeti göstermelik içi boş olanlar
Saol cnm detaylı anlattigin icin hep duydum ama arastirmadim bi arastirim
ayyy bitanesin hemen bakıyorumsempatik_kiz sana resmini atim özelden fikirolsun canım
Yani görünce nasil oldugunu aklıda kalir en azindan durusu kolda.
en iyisi ya bence sırf böyle göstermelik şeyler yapılmamalıbana hediyelik takanlar oldu rengi bile değişik içine bakırmı koyuyorlarmış ne
hatta satmadık duruyor bizde bize takanlara geri götürücez
güya elaleme gösteri yapıyorlar halbuki taktıkları kişinin gözlerinden düşüyorlar onlarda kızıp herkese anlatıyor hatta içerledikleri için daha fazla ekleyip anlatıyolar bu sefer yapan kişi iyice rezil oluyorlar bu arada resim gelmemiş canımAynen ne takti "bilezik" sirf bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?