Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gözlerimi doldurun be
Ne güzel senin gibi evlatlara
Seni yetistiren anaya
Babacınada Allah rahmet eylesin.
Canım benim 5tane bilezigim var
İsciligi az olanlardan al kart da yazdir.
Ben öyle yaptim
Bide hani su hediyelik denen 600e alip 300tl haybiye bozdurulan seylerden alma cok gozuksun diye
Grami iyi al 2tane enli enli olsun nacizane fikrim canım
Allah gönlüne göre versin
Bir yuva kurcaksin Allah nasip ederse Rabbimde bereketini esirgemez.

Amin cnm çok sağol. Açıkçası birikime yeni başladığım için altından da çok anlamıyorum bi gramla çeyreği araştırmıştım ama detaylı olarak burda topiklerden öğrendim. Sonra dün annem nişanda neyi nasıl takarız deyince dün geceden beri direk bilezik bakmaya yöneldim. Gramı az ama sayı olarak fazla alayım diye düşünmüştüm. ama enli daha mantıklıymış hediyelik dediğin sanırım şu taşlı tuşlu olanlar

Hediyelik gr olarak dusuk(yani ayari dusuk) teneke gibidir böyle hemen egilir bukulur kırılır
Enli enli 2tane iscili az olan alabilirsin canım
Yani benim kuyumcu tanidikdi
Bende ozaman altindan anlamiyodum
Gösterdi bana anlatti
Benim bileziklerimin hepsi ayni model ama ince degil yani hepsini takinca kolu guzel dolduruyo
Basit durmuyo

bana hediyelik takanlar oldu rengi bile değişik içine bakırmı koyuyorlarmış ne
hatta satmadık duruyor bizde bize takanlara geri götürücez

karatay vari bir şeyler yapmaya çalışıyorum....
kola çukulata market sütü market yumurtasını bıraktım.... pasta börek kek bisküviti bıraktım.....cipsi bıraktım. 3übir arada nescafeyi bıraktım....jelibonu bıraktım -- bu en acı ayrılıktı :) --

bitter alıyorum en kakaolusundan sadece haftasonları kahvenin yanında 2 kare yiyiyorum bir de gelene gidene ikram etmelik.... kahve yanına çıkarıyorum.......

aburcubura vermediğim parayı sağlıklı beslenmeye harcamaya çalışıyorum... ceviz balık vs gibi....yani pek tasarruf olmuyor ama daha düzenli bir hayat oluyor :)

ayyy şimdi anladım şu TV'de haberlerdede çıkan hediyelik altın muhabbeti göstermelik içi boş olanlar

Saol cnm detaylı anlattigin icin hep duydum ama arastirmadim bi arastirim

Saol cnm detaylı anlattigin icin hep duydum ama arastirmadim bi arastirim

sen karatay yapmıyor muydun öyle kalmışsın aklımda :) ben 3 ayda 9,7 kg verdim başla bence... boğazı tutunca gidiyor aslında birde her akşam spor yapmaya çalışıyorum leslie.... mekik bacak hareketleri vs....

Aynen ne takti "bilezik" sirf bu yani
güya elaleme gösteri yapıyorlar halbuki taktıkları kişinin gözlerinden düşüyorlar onlarda kızıp herkese anlatıyor hatta içerledikleri için daha fazla ekleyip anlatıyolar bu sefer yapan kişi iyice rezil oluyorlar bu arada resim gelmemiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…