- 21 Ağustos 2015
- 31.356
- 95.053
- 37
Saol kuzu pazar günü erkek kardeşimin arabayla çıkmışlardı arabanın koltuk altına düşmüş şükür bulduk muayne isinide iyiki hallettik bugün hava çok soğudu bu tarafta yarın daha zor olcaktiAyy bulundu mu bari
Cok gecmis olsun hepsini tek tek cıkar bide simdi
Hakkınızda hayırlısı olsun.selam kizlar sinavimi atlattim .bu ay kart cok kotu geldi cok .masraflari kismam lazim. nisan basinda tasiniyoruz insallah baska da hayatim dumduz
Hayirlisi olsun kuzu inşallah güzel sonuçlar alırsın tasinman kolay olsun inşallahselam kizlar sinavimi atlattim .bu ay kart cok kotu geldi cok .masraflari kismam lazim. nisan basinda tasiniyoruz insallah baska da hayatim dumduz
Pazarlarda da çok var dün de gördüm hattaBir konuda uyarayım kızlar trendyolda falan ihrac fazlası zara ürünleri var ya,onları almayın ben aldım sikayet olusturdm
Dün Alya dizinin üstüne düsmüs hafif.Yani ne kadar düsebilir ?Dizinde bisey yok Allaha sükür ama trendyıldan aldıgım o zara etiketli esofmn altı yırtılmıs.
Cöp oldu.
Yani 2 katına orjinal zara al yada hic alma .
Zaraya da yazcam haberi var mı bu ihrac fazlası satılan ürünlerden.
Kız ucuz da değil alt üst takım 100 tl.Pazarlarda da çok var dün de gördüm hatta
Ucuzda değil öyle
Pazarda da öyle kuzuKız ucuz da değil alt üst takım 100 tl.
Evet koton zara satılıyor ama sanırım bazısı kumaş olarak iyi değil bende aldım tiftik oldu koton iki yıkamadaPazarlarda da çok var dün de gördüm hatta
Ucuzda değil öyle
Benim eşim almıştı mağazadan, ihraç fazlası da değil. Çok kullanmadan bacaklarında kat izi yerlerinde solukluklar oldu.,Bir konuda uyarayım kızlar trendyolda falan ihrac fazlası zara ürünleri var ya,onları almayın ben aldım sikayet olusturdm
Dün Alya dizinin üstüne düsmüs hafif.Yani ne kadar düsebilir ?Dizinde bisey yok Allaha sükür ama trendyıldan aldıgım o zara etiketli esofmn altı yırtılmıs.
Cöp oldu.
Yani 2 katına orjinal zara al yada hic alma .
Zaraya da yazcam haberi var mı bu ihrac fazlası satılan ürünlerden.