- 8 Ocak 2015
- 6.036
- 18.994
babyloading87 suan 100 lira takim icin cok iyi baby ya .cocuk zibini 25 lira olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kesinlikle aynı kalite degilBenim eşim almıştı mağazadan, ihraç fazlası da değil. Çok kullanmadan bacaklarında kat izi yerlerinde solukluklar oldu.,
Eşime dedim gittin aldın bir yığın para verdin bu ne. Kalite kalmamış.
Aynı zamanda vakkodan da aldı gömlek falan. O da çok geçmedem omuz üstündeki dikişi patladı.
Eşim de bana diyor, senmi yaptın bir daha almayayım diye ne saçmalıyorsun dedim.
Kalite kalmamış kalite.
Ama iste 2 yıkamada eriyor yırtılıyorbabyloading87 suan 100 lira takim icin cok iyi baby ya .cocuk zibini 25 lira olmus
16.90 olmus biminkiSelammm
Yemek faslı ıhlamur faslı derken
Kızı doyurup devrildim.
Hepsinden manyetik tablet sipariş verdim kıza 31tl geldi.
yapar biraz onu.
Yorumlar güzeldi.
Yap boz tarzı yerlestirmeli şeyleri çok seviyor.
Balıklı oltalı yerleştirme Bi oyuncak almıştım en cok onunla oynuyor
Yerini ezberlemiş.
Yine anne alır kim aldı diyince baba der
Eşim almış gelirken meyve falan.
Dondurulmus patates için çıkmam lazım.
Oğlan seviyor cız bızların yanında.
Biminki daha uygun oluyo
Halk ekmek 2 TL
Normal ekmek 4tl olacakmış
Yaza 6tl olur diyorum ekmek.
yok onlari denemedim ben de bilemiyoeum cok .artik zaraya bakmiyorum valla kiyafet konusunda cok artti fiyatlarAma iste 2 yıkamada eriyor yırtılıyor
Yagmurluk bakıyırm kıza lcw bile 300 tlyok onlari denemedim ben de bilemiyoeum cok .artik zaraya bakmiyorum valla kiyafet konusunda cok artti fiyatlar
×2 yi dusununce bir fenalik daha geliyorYagmurluk bakıyırm kıza lcw bile 300 tl
8.90 ile başladım 12 olmuştu şimdi 16mi olmuş zalımlar16.90 olmus biminki
Benim kizada lazım outlete bakicamYagmurluk bakıyırm kıza lcw bile 300 tl
Bizim oglandada var zor uyutuyorum utanmıyor erken bu seferde yeni kalktıuyumuycam 5 dj daha diye diye 12 yapıyor bende yanında uyuyakaliyorumSelamm
Çocuklar yeni uyudu.oğlanın kaç zamandır uyuması uzun sürüyor, kızla aynı odada yatınca ablasının da uyumasını engelliyor, abla başka odada olunca da onu arıyor yatağa gelsin diye
Uyuturken sinir krizleri geçirmemize az kaldı resmen..
Ben biliyordum sıra gelmedi gecede uyuyakaldim şimdi atacağım öyle diyordu sayfada unutursanız sonraki günde olur diyeBugün bereket günü hanımlar, kumbaranıza para atmayı ihmal etmeyin
Geçmiş olsun canım ya herşey pahalı esim dışardan istedi önceki gün porsiyonlar küçülmüş fiyatta artmış yazık resmen boğaza yaşıyoruzGünaydınlar
Gece kardesimin oglan rahatsızlanmıs
Biraz bizimki de panik istifra etmis hemen götürmüsler
Serum vermisler tahliller temiz cok sükür
Ona sabah sütlü tatlı yolladım oyuncak yolladım sevdikleri pastaneden online 100 tl
Kızı almaya gitcem e bebek yapcaz hamurları bitmis
Bakalım kac tl kaccak:S
Valla gelen gidiyor 200 tl mont sattım g.dolapsda
Daha kargosunu vermeden yedik parayı.
Saglık olsn diyoruz napalım.
Aynen öyle 33 tl bi kase sütlacGercektn yazık günahGeçmiş olsun canım ya herşey pahalı esim dışardan istedi önceki gün porsiyonlar küçülmüş fiyatta artmış yazık resmen boğaza yaşıyoruz