- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan trendyolda daha uygun canım.Hayırlı olsun lellicim benimde ne zamn dir alma niyetim var artık tecrübe edip paylaşır din bu markayı bilmiyordum sen yazınca baktım hepsi burada da uygun gibi
Menünüz süper afiyetle olsun bende sebzeli bulgur pilavı terbiyeli tavuklu patates yemeği yaptım zor da olsa kizimla bugün çok az uyudu o da huzursuz yaptı onu
Sen yurtdisina acildin deseneBen bdvde gömüyorum artık hızımı alamayıp
Burası sende göm
Fırsat olmuyo kıs oralaraBen bdvde gömüyorum artık hızımı alamayıp
Burası sende göm
İnşGün gelecek sen de "iyi ki" diye baslayacaksin eşini anmaya
Bu günümüze işükür cnm Allaha şükürcitl insallah her yeni gunun bir oncekinden daha ferah olur canim
İlk zamanlarda 1 tl ye nutella ve salça aldığımı biliyorum. Bayağı ucuza çok şey aldım o dönemler. Bu ara pek birşey yok gibi. O sebepld duruldumBen sadece trendyoldan herkesin ulaşabildiği sitesinden alabiliyorum bizim burda market hizmeti yok, keşke olsa ne güzel yazıyorsunuz hesaplı kaşar aldım gibi benim öyle bir imkanım yok olsa inanın sizler gibi değerlendirirdim. Hiç birimizin gerçekten lüks alışverişi yok okuduğum kadarıyla ihtiyaçlarımızı öncelikle alıyoruz sonra çocukların isteklerinden bize gelirse isteklerimizi almaya çalışıyoruz.
Eşim Senin gibi biriyle evlendiği için bin kere şükretmeli bence, hem beceriklisin, hem işine yardım ediyorsun hem de üç beş kazanayım evimde eksiği alayım diye uğraşıyorsunBi benimki beceriksiz hayatta yapamaz yumurta bile kıramayan bi kocam var
Allahtan kendim hak ederim
Mantı içli köfte satıyodum bi ara oğlana hamileyken belim kırrılıyodu
Mecburen
Gecen 6 beze yapıp dolaba attım
İşe gidince iyi oluyo
Hatta ilk yaptığımda mantıyı sattıgımfa
Dolapta hiç kahvaltılık kalmamıştı gittim o paraya kahvaltılık almıştım
Saol canin bugün toplandık sınıf anneler fln sordular giysi işini bişey olursa çağırıyorum ddi öğretmenBenimkide devlet canım hurç a koydurdu hatta yazlıklar vardı bu hafta içindekileri kışlık yaptık bişi olursa hemen değiştiriyorlar içecek falan döküldüğü zaman
Bu arada başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallah
Gule güle kullan canimAhh ağlayarak güne başladım..
Ölümsüz bir lider..
Her Atatürk videosuna ağladım durdum.
İnşallah onun ilke ve inklaplarina layık olur ve öyle evlatlar yetistiririz.
Sonra da imamoglunun kürsü konuşmasında sessizlik hakimken adamsın adammm diye bir bagiriyor onada gururlandım.
Seviyorum bu adamı ya napim.
Muhtara muhtarim ayakda mi kaldınız sandalye yoksa oturun yerime dedi kürsüden.
Doğal kendini kaybetmemis her insani seviyorum naçizane.
Kardeşim balık getirdi.
15tane aldım 90tane tutmuş kocaman kocaman maşallah.
Buzluğa atmıştım gecenkinden.
Kıza tazecik pişircem.
Karniyarik ve pilav yapmak var aklımda balık gelince Bi muallakta kaldım
Ama yapım yemegide yarın yenir.
Kızın çorbası karnabahari var.
Az da makarna var.
Avokado muz ezerim yer ara öğündede
Yulaf ve ceviz rondolamam lazım
Kıza kalmadı ogutulmus.
Carrefourda bezler indirimdeymis bezde alınması lazım.
Sem marka fritozu aldım 3 taksitle.
Nezamandir kızartma istiyorum ama okadar yağın vücuduma girmesinde asla istemiyorum.
Yağsız tavuk ,kabak, patates, patlıcan, biber offff
Domates sos üzerine.
İnşallah içime siner güzel pişirir.
KUzu sormustumya geçen kutu var Trendyol diye gel al noktasiymis bişey alırsam bı daha oraya isticemBen kasari sitesinden aldım.
Onda gel al noktası çıkıyor ordan alınca +10tl aliyorsun diğer alışverişinde kullanmalık.
Yani market değil normal satış kısmından aldım ben kendi saticisindan
Tadına bakımda yazarım sizede
Çok geç haber vermiş. Olmayan ne yapacak.Selam kizlar bugün kosturmali geçti kahvaltı ettik velilerle okula bıraktık hemen ordan cenazeye gittik defnettik geldik kardesimlerle annem bize geldi yarın annemin hastane işi vardı oraya gitces oglusu okula bırakip kahvaltıya gelcek kız kardeşim yemek yapmadım dışardan yedik 50 ona verdim bime 6 TL verdim buskivi ekmek 50 kahvaltı için verdim öncesinde oğlana börek eşime poğaça su 20 de öyle gitti sanırım yarın turuncu günüymüş turunculu t-shirt var altına beyaz badisi var uydururum akşam 7 de yazmış öğretmen o saatte nerden bulcam portakal ve sıkacak istedi yarın çıkar alırım onlarida evde limon sıkacağı yokolanintasinirken bıraktım kullanmıyorum diye
Saol cnm arkadaşımEşim Senin gibi biriyle evlendiği için bin kere şükretmeli bence, hem beceriklisin, hem işine yardım ediyorsun hem de üç beş kazanayım evimde eksiği alayım diye uğraşıyorsun
Cnm ama takip et geri verdiği 10tl 50tl uzeri alışverişlerde kullanabiliyorsun bir de süresi var.Saol canin bugün toplandık sınıf anneler fln sordular giysi işini bişey olursa çağırıyorum ddi öğretmen
Gule güle kullan canim
KUzu sormustumya geçen kutu var Trendyol diye gel al noktasiymis bişey alırsam bı daha oraya isticem