- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bereketli olsunBı yerden damlamaya başlattım çok şükür iki hesaptanda cogalir umarım 5 TL vardı hesapda
An itibariyle 500 küsür mtv borcum oldu :S
Kız tleefonda bi anda bana kitledi ya.
Adam isinin ehli yeminle kocam diye demiyorm.
Taktik maktik yapmıyor bam bam bam kitliyor
Çok teşekkür ederim canım ayy bı heyecan bastıHadi bereketli olsun
Umarım tez zamanda biter canm ah bu kocalar yokmuAn itibariyle 500 küsür mtv borcum oldu :S
Kız kocan ödesin bıraka herşeyi sen ödüyonAn itibariyle 500 küsür mtv borcum oldu :S
Ayaküstü ütüldüm yine.Kız kocan ödesin bıraka herşeyi sen ödüyon
Valla enişte napar ya
Adam kesin altın yapıyor paraları
Bereketli olsunBı yerden damlamaya başlattım çok şükür iki hesaptanda cogalir umarım 5 TL vardı hesapda
Kız senin gibi gelinim olsun oğlum zengin olsun çok amin☺Ayaküstü ütüldüm yine.
Kız ben diyemiyorm ödeyemem.
Söylensem de ödüyorm:S
Teşekkür ederim cnmKuru pisti.
Karnabahar attım o da pişiyor hadi pilavdan varken bi de mercimek yapım dedim çorba olsun.
Derken yine 345678 çeşit yemek oldu iyimi
Kurufasulye getirttikispirden Allahim lokum lokumm.
Yeminlebunlar kuruysa bizim yediklerimi ne.
Kilosu 30tl ama fasulye(marketdekiler nekadar hiç bilmiyorum)
Bi de hemencik pisti.
Her sene getirtirim artık bittikçe
Mutfak dolapları ve kapılar sil bizi diye bağırıyor
Hiç de halim yok yemekle havlu attım bugün
Kahve yapıp icicem.
Ebebek oda kokusu almıştım onu açtım.
Bazı kokular böyle bana iyi geliyor ruhumu okşuyor sanki.
Bu da o kokulardan.
Odaya yayildikca böyle bi misslik bi tatlıslik.
Bittikçe alınası koku.
Banyoyada alicam. Çok ferah
Bi de ekmek kizartirsin tereyağlı offfTeşekkür ederim cnm
Bizde yazları koydeyiz hala koydeyiz bu hafta şehire incez fasulye depoladik ful derin dondurucu ya ben sevmem pek ama güzel pişiyor şeker fasulye hem tazesi hem kuruş lezzetli oluyor iki ev birden temiz tutmak var bide bende öyle en azından geçen hafta şehirdeki evi baştan sona temizledim burası da temiz giderken süpürür halıları rulo yaparım ancak acayip soğudu burası havalar belli etti Kendini
Bı tek sobada yemek yapması zevkli kışın burda o kadar
Evet çok güzel oluyor gerçekten bende yakmayi beceremiyorum zatenBi de ekmek kizartirsin tereyağlı offf
Sobayı uzaktan seviyorum biri yaksın ben ekmek kizartim keyif yapım okadar
Sobalı loca bungalowlar buldum bakım haftaya kahvaltıya gidersem ekmek kizarticam☺
O ekmek kizaracak
Ben hiç denemedim tütüyor bazen geri basıyorEvet çok güzel oluyor gerçekten bende yakmayi beceremiyorum zaten
O sıkıntı bizdede oluyor abla malesef daha hizlisi için alt yapı yetersiz diyolar burdadayedirenk79 kayınpeder canmış, maşallah diyeyim. Allah kızlarıma nasip etsin böyle eli bol kayınpederi. Bereketli olsun canım.
cikolatasoslukek geçmiş olsun. Birikimlerin de bereketli olsun. Bu gün bende 100 tl ayırdım yarın eşim internet hesabından dolar alsın diye, bundan sonra ayın 1'de ve 15 de 100 tl alış yapsın diye not bırakacagım. Metodun çok iyi bende böyle eşimle ortak hesabımızdan bu şekilde birikime ayırabildiğim kadar ayırıcam ama kendima ait birikimi asla söylemem.
Bu gün yine evi temizlemek ile güne başladım tuvaletler, banyolar, lavabolar ovuldu, ev komple elektrikli süpürge ile tutuldu, paspas çekildi salon hariç toz aldım, kendime de kişisel temizlik yaptım duşumu aldım, dışarı attım kendimi deterjan kokuları fena yaptı. Biraz yürüyüş yaptım hava çok güzeldi markete gittim 5 litre yag, 2 kilo şeker, 1 kutu 2 si birarada nescafe, ekmek atıştırmalık bisküvi, çikolata az aldım atıştırmalıkları hepsinden birer tane 137 tl tuttu. Eve geldim internet berbat hemen aradım yok evinizde hızınız iyi yok şöyle yok böyle, iyice tepem attı ben gibi bir kadını sinirlendirdiniz dedim hemen ekipi yolluyorum dedi. Geldi ekip şöyle internetiz iyi dedi gir bakalım dedim nereye dedi herhangi bir siteye dedim giremedi ama öyle çok konuşuyor ki bir susarsan ben de meramı anlatıcam dedim. Buyrun dedi öncelikle ben kocaman bir yalancıyı dedim estagfurullah dedi siz dedim buraya beni yalancı çıkarmaya gelmişsiniz. Allahım içimde benim sakladığım bir çirkef varmış iki adam sustu ve beni dinledi. Beni dinlemeniz için deliye bağlamam lazımmış dedim. Neyse yine de internet sağlıklı değil eşim kontrat bitince bakıcaz dedi.