- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Geçmiş olsunKızlar covid pozitifim
18 ay me test yaptım, ne hasta oldum. Son 1 ayda 3.testi yaptım.
Malesef bu defa sıranın bize geldiğini anladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunKızlar covid pozitifim
18 ay me test yaptım, ne hasta oldum. Son 1 ayda 3.testi yaptım.
Malesef bu defa sıranın bize geldiğini anladim
sen küçük gösteriyrosun canım çok normal bu sorularSelam kızlar,
Bugün arkadaşla kahvaltı yaptık.Ela uyanınca arkadaşının geleceğini söyleyince, oleeey dedi.
Kahvaltı yapıp diğer arkadaşa geçtik. Kızına 6 ay kınası yapacaktı. Hediye alamadım. İnternetten geç gelecekti. Avm ye de gidemedim. Para verdim istediğini al dedim.
Siteden biri de vardı torunu var arasıra oynuyırlar bahçede karşılaşınca o da gelmiş. Oynadılar Elayla. Bugünü dolu geçti.Mutlu olmuş.
Birkaç kişi daha vardı. Sohbet falan. Bana hemen ikinci çocuğu düşünmüyormusun sorusu ya şartmı ikinci çocuk yapmak. Niye bu soruyla sürekli karşılaşıyoruz zaten bu şartlarda zor maddi manevi.
Ben de dedim bu yaştan sonra zaten zor.
Yaşımı 28-29 tahmin etmişler
O kadar da değil dedim
Saat 17:00 gibi geldik eve. Kız uyudu. 18:00 1 saat uyudu.,Yemek yemedi. Tost istedi. Babam gelince babamla tost yiyeceğim dedi :) ahaa dedim babasının kızı
Retro bitti diyonda dolunayda en sert etki diyosun terazi diyosun beni uzuyosun amaretro bitti sisitem düzeldi resmen yaa
30 gün giremedim kulübe
Ya sorma arada disaridan yiyorduk fiyatlari ucurdularyemek bizde de yok lelim
ben de akşam eşime annesi madımak yapmış yanına erişte yaparız dedim ben yemem hamurburger yerim dedi
bende hamburge olmuş 45 tl
ben o para 1,5 kilo temizlenmiş hamsi alırım dedim
zaten bir sağ bir sol yap pişiyor.
devir ekonomi devri
haklısın dedi menüyü balığa çevirdim
ama perşembe cuma yine yok :)
perşembe kahvaltı yaparız artık
cuma da Allah kerim bakarson kayınvalde çağırır :)
yancı kuvvetler
Amin inşallah çok saolun darısı isteyen herkese inşallahAllah analı babalı büyütsün, bahtı açık şansı bol güzel bir ömrü olsun
Çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın
Amin çok saol canımOyyy hosgelmis kuzuu
Hayırlı ugurlu olsun,gözünüz aydınn
Amin çok teşekkürlerHoşgelmiş sefalar getirmiş evinize. Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin, analı-babalı büyütün inşallah.
Amin çok teşekkürlerZeyhann gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün
Amin canımAllah analı babalı büyütsun canım
AminZeyhann saglikli mutlu huzurlu hayati olsun insallah bebisin
wuhuuu iyi ki dogdun becerikli tutumlu dusunceli anne mutlu senelerin olsunKemikleri attim sogan havuc sarimsakla pissinler bakalim buzlukda kemiksuyu bitti.
Ispanak corbasi yaptim.
Tavuk haslaniyor tavuklu pilava cevircem pilavi oglan seviyor.
Kiyma cikardim sotedende vazgectim (cunku terazi burcu kararsizligi) firini acicam o ki firin yemegi yapim dedim izmir kofte olsun.
Ekmek mayalicam yine dunkiler bitti
Kizda hapsuruyo burnu akiyor az aferin verdim. Corba icirdim 1 cay bardagi kadarda meyvesuyu icti sıktım biraz havuc elma mandalina limon.
Pazar günü icin plan yapiyordum bende disari cikariz falan diye ama bu gidişle zor galiba herkesler hasta.
Dogumgunum bugun esim normalde unutmaz ama sabah pek tepkisizdi.
Hastaydi birazda.
Supriz beklentilerine girmiyorumda es gecmez genelde.
Alistirmasaymis napalım.
mutlu yıllar gülüm :)Retro bitti diyonda dolunayda en sert etki diyosun terazi diyosun beni uzuyosun ama
Dogum günüm bi de bugün etma
Sert falan dema.
Sağol kuzummutlu yıllar gülüm :)
1 hafta sakin kalmakta fayda var
Canımmmm çok sağolwuhuuu iyi ki dogdun becerikli tutumlu dusunceli anne mutlu senelerin olsun