- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
Sen gececi tayfasinBenden de selam muhabbete geldim bugün gecenin 1-2 si arasında yazmıyorım yakaladım siziii.
Ee dukkana gececide lazim dimi
Para lazim döner sermaye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gececi tayfasinBenden de selam muhabbete geldim bugün gecenin 1-2 si arasında yazmıyorım yakaladım siziii.
Nedense 2:00 den önce uyumuyırum. Kız uyudu işte eşimle film izledik derken, arada tabi kız uyurken dalıyorum. O yetiyor. Ee bazen de kitap okuyorum. Öyle gece takılıyoruz işte sabah da 10 kalkıyorumSen gececi tayfasin
Ee dukkana gececide lazim dimi
Para lazim döner sermaye.
Zengin işi kuzum oAma mesela kardesimin kvdesinin evine git eline menü verir.
O da garip gelmisti bana menü vermesi:)
Kardesim hala diyo ögrenemedi bi misafir agırlamayı diye:)
O ayıp oluyo,dünürlerin gelmis ver eline menü yemek sectir.
7 senelik evli 1 kere kahvaltısına gittik,gerisi hep menü
Sağol canım. Benim de standart kız hasta olunca bana geçiyor,Selam kızlar, maşallahınız var tr_lelli helal olsun sana canım hiç yardımsız bütün işlerini hallediyorsun. babyloading87 baby kardeşin ile iletişimine özeniyorum inşallah benim kızlarımda sizler gibi olur. Başka ne isterim birbirlerine destek olsunlar şimdiden söylüyorum siz birbirinizin arkasında durmazsanız kimse durmaz diyorum şimdilik iyi gidiyorlar inşallah hep böyle olurlar. @citl Yaptıklarını, aldıklarını rabbim ağız tadıyla yemek nasip olsun idolümsün. @_Sitare_ ne kadar çabuk yapmışsın evin temiz olması bana en büyük mutluluktur evin temiz kokusunu içime çekmek bana huzur verir. yedirenk79 çok geçmiş olsun eşimde hastane de çalışıyor yetişkinlerde bile bir kırgınlık var diyor.
Ben de kendim uyandım iyimi kızı uyuturken uyuya kalmışım. Eşim de geçmiş yatmış.Kız miklandi uyandirildik iyimi.
Uykuda bi salın beni zalımlar diye cemkircem az kaldı.
Ya sabr.
Benimde tost icin süzme peynir almam lazım.Günaydın hayırlı cumalar.
Kahvalti fasli erbaslari gonderme falan derken makarnayi pisirdim.
Dün balık olunca pisirmemistim.
Corba balik salata yetti.
Karniyarikda dünden var.
Corbada var yeter.
Un, tuz, sekerde %15 indirim var hepsiexpresde.
Mopasda icim suzme p. 7tl idi.
Sekeri recelde kullandim evde kalmamisti
5kg seker (25tl geldi)
3'lü kuru maya
Icim suzme aldim 7tl
35tl ödedim geldi bile.
Suzme peynirler hakmarda 19tl falandi en son baktigimda.
14.90online aliyorum genelde ama indirim bulursamda affetmem.
Son kutuyu acmistim iyi oldu.
Aksamuzeri tereyaglarimda geldi satici buz akusuyle yollamış erimis buzlar fln ama tereyag guzeldi begendim.
Biz köy tereyaglarini daha cok seviyoruz gerci o agir kokan olanlar hakikisi onlar.
Bunlar süt tereyagi.
Is gorur buzlukda yer yok dedikce geliyor aradigimi bulamaz oldum.
Annemde salam sucuk kasar getirdi aksam.
Dedim anne daha gecen verdiklerin bitmedi at buzluga diyor pizza falan yapiyonuz
Yer yok ki.
Biraz karistiricam dokucem kiz uyuyunca cok karisti
Bugün esim eksimayali ekmek alicak koyden dunkileri yediler bitti.
Hava gzl gidiyor yarin disari cikariz sanırım.
Bugun evi toplayıp yasin, tebareke, amme okucam.
41 tanede corek otuna ayetel kursi okucam (cuma selasi ve oglen ezani arasi)
Daha once okumustum asmistim kapiya diger evde kaldi o unutmusuz orayada goturmustum.
Ben bereketine inanıyorum.
Bana böyle seyler iyi geliyor en azindan icimi ferahlatiyor.
Dua grubunun birinin zikirini bitirdim.
Digerini cekicem insallah.
Allah insirah ferahlıgi versin tüm dardakilere insallah.
migrosta paketli peynilerde 2. %50 var beybi .ben 2 kilo beyaz 1 kilo suzme 1 kilo kasar stokladimBenimde tost icin süzme peynir almam lazım.
Onu da sevmiyorm ama ezine Allahu ekber daglarına ulasmıs,ezineden tost yapmaya elim gitmiyor artık:)
Bazen dısardan tos yesem daha uygundu diyorum:)
Tek artısı temiz nasıl yapıldıgını biliyorz:)
Bende bugun bakcam cnm.migrosta paketli peynilerde 2. %50 var beybi .ben 2 kilo beyaz 1 kilo suzme 1 kilo kasar stokladim
Ezine bende seviyorum ama cok tuzlu olmayanini.Benimde tost icin süzme peynir almam lazım.
Onu da sevmiyorm ama ezine Allahu ekber daglarına ulasmıs,ezineden tost yapmaya elim gitmiyor artık:)
Bazen dısardan tos yesem daha uygundu diyorum:)
Tek artısı temiz nasıl yapıldıgını biliyorz:)
Bakim onada nekadar süt urunleri tuketmesek keske fln desemde bizim evin bam teli peynir.migrosta paketli peynilerde 2. %50 var beybi .ben 2 kilo beyaz 1 kilo suzme 1 kilo kasar stokladim
Ben seviyorm ezineyi tostta.Ezine bende seviyorum ama cok tuzlu olmayanini.
Onuda pazarda bi abi satiyor buyuk arabayla geliyor buzdolabi fln icinde kuyruk oluyor millet kilolarca aliyor
Pazara cikamadigimdan alamadim.
(2 pazar kuruluyo farkli gunler ben bu hafta kucuk olana gittim bu buyugunde)
Bu hafta kesin alicam.
Herkes vakumlatip alip koye götürüyor sasirmistik koyde peynirin alasi var diye bu tat yok dedi alan kadin.
Alicam ordan.
Marketden sadece suzme aliyorum beyazpeynir olarak.
Ama tostda hic denemedim gzl oluyormu ki
Ben pogacalarada koyuyorum.
peynir bagimlilarina + 1 kizlar ya tr_lelli ben ezineyi mandiradan aliyorum .markette cok pahali ama pogacaya falan beyaz suzme de lazim oluyor .Ben seviyorm ezineyi tostta.
Peynir bagımlısıyım malum:)
Bizimde önümüzdeki ay ttafik+kasko+3 kişi saglik sigortaları yenilenecek. Yaklaşık 8 bini buluyor nerelere atıyorduk kendimizi1585 tl saglık sigortası cektirdim kkna.
Ac otururum ben artık
Kasımda trf +kasko var ölmedim ama yasıyorda değilim