Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok guldum ama ben okurkenbende okurken ne oluyoruz ki simdi moduna girdim savasa hazirlanir gibi
Bu ara indirimler guzel ama begendim.Trendyoldan almıcam dedim ama çok büyük söylemişim, akşam eşimle ikimize ihtiyaçlarimizi diyorum artık kılıf buldum. Eşofman aldım 2 adet ikimize de, çorap, eşime pantolon birde eşimin boyu çok uzun skalyoz başlangıcı ve kamburluk çıkmış emarda korse sipariş ettik. Önümüzde ki ay emlak vergisi de var Allah yardımcımız olsun.
Tursu halen vaar alabilirsin malzeme cnm benim annen kursun sonra pişman olmabisene az kurmuştum bu sene bol bol kurdumGunaydin kızlar
Anneannemden turşu istemiştim getirmişti gelirken salatalık turşusu
Tam istediğim gibi olmuş kütür kütür
Az yap demiştim pişman oldum
Hava çok güzel dışarı çıkmalik ama evde işler de var
Bizimki de sözde hasta , evde oturmak için gitti rapor aldı oturmuş iddia oynuyor
Dışarı çıkalım desem hastayım der kesin kapıları silmeye başlıyım en iyisi
Oh maşallah canım annen kaymagini yiyor erken kalkınca gerçekten iş bitiyorSalonunda camini sildim uzerine masallah diyin bacimlar
Bugun enerciim tavan.
Ama kız az uyudu
2 cam daha silecektim yarin devam edicim.
Annem sicak ekmek kokusuna geldi hazirci piremses icine teryagi basti yedi.
Bana en cok annem nazar ediyo anladim bunu
Receli nasil yaptin kizla diyo
Ekmegi ne ara mayaladin diyo sabah.
Sen uyurken ibibikler otmeden ben kalktigimdan mutevellit olabilir mi ki dedim.
Ama nasıl olduysa aldi kizi yarim saat oldu kapı çalmadı süre doldu oysa bekliyorum
Ben ilk evlendiğim sene denedim , annemden teyzemden sorarak olmadı o turşuTursu halen vaar alabilirsin malzeme cnm benim annen kursun sonra pişman olmabisene az kurmuştum bu sene bol bol kurdum
Nazenin ablacım teşekkür ederim sağolasın
Fırında bugün patlıcan kızarttım islim kebabı a dolaba atmalık 2 poşet
Kaynamış suyla cam siselere yapın tavsiye ederim kolay ve çıtır oluyorBen ilk evlendiğim sene denedim , annemden teyzemden sorarak olmadı o turşu
Sonra pişman oldum YouTube de var bisuru ordan baksaydım belki olurdu
Gecen sene de anneannem yaptı verdi sagolsun ,onun el lezzeti bambaşka bende yeri apayrı Allah uzun ömür versin
Ben onu da yapmadımsabah evi sildim supurdum benim kapasite bu kadar arkadaslar
Hey masallah gözlerime mill cekeydim de görmeyeydim o neydi gızzzKestimde yaptım bilemm kuzu duu resim atim sana havam olsun
Retro dan yatıyoz biz taaammı yoksa bizde sileriz kalkıp(silmedi)Salonunda camini sildim uzerine masallah diyin bacimlar
Bugun enerciim tavan.
Ama kız az uyudu
2 cam daha silecektim yarin devam edicim.
Annem sicak ekmek kokusuna geldi hazirci piremses icine teryagi basti yedi.
Bana en cok annem nazar ediyo anladim bunu
Receli nasil yaptin kizla diyo
Ekmegi ne ara mayaladin diyo sabah.
Sen uyurken ibibikler otmeden ben kalktigimdan mutevellit olabilir mi ki dedim.
Ama nasıl olduysa aldi kizi yarim saat oldu kapı çalmadı süre doldu oysa bekliyorum
Hep kız kardesim olsun isterdim.tr_lelli ablam olabilir misin lelli rica ediyorum
Hahahaha akşam akşam güldüm yaaaaVee 17.30 kız parka cikarildi.
Parkida tavaf etti.
Yuruyus yapan amcalarla teyzelerle sohbet edildi.
Ordan a101 ugradim kizla havlu corap gelecegdi kaldimi ki diye.
Son 1 cift kalmış yine talan etmisler.
Aldik artik.
Kraker falanda aldim 20tl orada biraktim.
Lellinin bahtisiz kaderi kör talihi hic gülürmü?
Gamsiz anam baligi hic yıkamadan ver öyle dümdük.
Onlari tek tek yika salata yap derken hoop kardesimde çöktü balik var sansima diye.
Balik fasli sonrası davlumbaz ocak sil.
Mutfak dolaplarinin dislarini sildim.
Ihlamur attim ocaga.
Yeter ya gün bitsin yeminle kapatin ışıkları
Daha otursam meyve fln isticekler yattim valla.
Adimi anan olursa terk ederim buralari.
Başımı alır giderem ha ya biye huzur verin, ya huzur verin. Huzur verirseniz verin, vermiseniz gideremm! Gideremm bu saatten sonra çekecek halim yoooohk da dedim asddffg