- 17 Eylül 2015
- 686
- 1.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aliexprese bakıyorum öyle hergünTrendyol bağımlılık gibi oldu her gün girip neler var diye bakıyorum hem sinir oluyorum beğenmiyorum hemde kendimi bakmaktan alıkoyamıyorum.
yani netten almayi azaltmak lazim .ama market olayina cozum yok .benim koca sebze asigi oldugu icin pazara yukleniyim diyorum artik .M
Ben trendyolu bayagı hafiflettim ayda 1-2
Sanaldan da marketi hafiflettim cok acil olmadıkca sanal söylemiyorm.
Ulasılabilir olması bana cok harcattırıyor.
Market iste gün asırı giriyorm 30-40 illaki bırakıyorm
Onu da almasam ac mı oturcaz diyorm:)
Bizim erzak fabrikadan geldiği icin tabi büyükleri almıyor un seker yag.
Sebze ucuz en azındanyani netten almayi azaltmak lazim .ama market olayina cozum yok .benim koca sebze asigi oldugu icin pazara yukleniyim diyorum artik .
seninkiler etcil beybi artik sucuk masrafini babaanneye falan itelemek lazimSebze ucuz en azından
1 kangal sucuk geldi pazartesi bitirmisler baba kız.1 parca ayırdım pazar kahvaltısına yiyin buınu dedimseninkiler etcil beybi artik sucuk masrafini babaanneye falan itelemek lazim
ali expreste ben aradığımı bulamadığımdan bakamıyorum. bana biraz kullanımı kolay uygulama olması lazım.Ben aliexprese bakıyorum öyle hergün
Onun beklemk sıkıcı oldugu icin herseyi alamıyorsun
fenomenlere pek hakim değilim ama merak ettim hangisiymiş zaten başımıza ne geliyorsa meraktanİg fenomenlerinden biri kapalıymıs acılmıs:)İfsa olmus bide ben de agır issiz ona bakıyorum kim diye
Kadn gizli sayfa acmıs aile akraba eklemis sadece oraya,ordan sızdırmıslar.
Arkadas akrabaya sır verilir mi
Acıldıgını niye saklamıs onu hic anlamıyorm zaten,Allahla senin aranda yani.
Bazen cok sacma seyler geliyo.ali expreste ben aradığımı bulamadığımdan bakamıyorum. bana biraz kullanımı kolay uygulama olması lazım.
Birde ofiste çalıştığım için her gün ne giycem diye düşünmekten kıyafet çok bakıyorum
Kızı bende bilmiyorm Ebru Türk müs adı.fenomenlere pek hakim değilim ama merak ettim hangisiymiş zaten başımıza ne geliyorsa meraktan
Haftanın iki günü market olabilir hergun gidilince harcanıyor malesefbabyloading87 benim yeni tasaruf denemem harcamasiz gunlerin sayisini artirmak.bir de boyle denicem insallah olur yani
Ebru girdum antifenoda ağır işsizlik seviyemizkız türban la para yiyor bunlar anlaşmalara yine türbanla gidiyormuş rezil ler hayır ister acil ister kapan para için olması çok iticiİg fenomenlerinden biri kapalıymıs acılmıs:)İfsa olmus bide ben de agır issiz ona bakıyorum kim diye
Kadn gizli sayfa acmıs aile akraba eklemis sadece oraya,ordan sızdırmıslar.
Arkadas akrabaya sır verilir mi
Acıldıgını niye saklamıs onu hic anlamıyorm zaten,Allahla senin aranda yani.
Ay ona gelene kadar görüyorum dayılar hemen yazıyor neler gördü bu gözler insagramini istiyolar geçen kadın diz üzeri elbiseyle resim atmışBazen cok sacma seyler geliyo.
Ben askılı büstiyer aldım.Böyle dantelli ama resimde gözüken kalın ic göstermeyen cinsten.
Deniz kenarında sortun üstüne falan giyerim diye.
Bi geldi komple tül.
Yeni gelin camasırı
75 telem cöp oldu:S
Hayır dolapta falanda satamam taslarlar beni sapık kadın diye
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inş herkese şart arabakuzucuk lar bol bol gezin inşselam kizlar arabayi aldik insallah aglikla binelim huzurla .gerisi bombos
nazenin9320 abla valla hem satarken hem alirken sabir diliyorum.sinir hastasi olduk biz .dun bi arabaya anlastik adam vazgecip 6 bin artirdi .
gecen haftasonu da anlasmistik sonra vazgecti.bu sefer olmustur insallah yani
Gecmis olsunMerhaba kızlar günaydın,
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
Dün annemi bıraktım eve geçtim. Eve geçerken kayınvalideme uğradım 5 dakika salata ve sarmısak verdi yemeğe otur dedi dedim evde var onlarda bozulcak salatayı alıyım evdekileri yiyiyim dedim :))
Dükkana uğradım 5 yumurta aldım.
Eve geçtim dünden taze fasulye vardı ısıttım yedim. Salatayı da yedim. Bulaşıkları yıkadım. kaldırdım. mutfağı topladım biraz dolapları yerleştirdim. Kredi kartıma 1242 TL yatırdım. Eşimin kartına da 500 TL yatırdım.
145TL ye ayakkabı organizer aldım 15'li trendyoldan indirim kuponu ile 125 TL ye geldi. Hem ihtiyacım olan bir şeydi hem de normalde tekli alsam 25-30 TL ye geliyordu tanesi. Böylece daha ucuza gelmiş oldu.
3 Haftadır hastayım ne zaman iyileşicem bilmiyorum