- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.019
- 37
Öyle ama onların fiyatları.Benim eşim de koymuş isofixli yatan ve dönen koltuk 1000 i geçik rakama koymuş.hala ses yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama onların fiyatları.Benim eşim de koymuş isofixli yatan ve dönen koltuk 1000 i geçik rakama koymuş.hala ses yok
Ben balparmak alıyorum oda pahalı geçen anavarza aldım indirimli yakaladım güzeldi tadıDün siparis verdim.
Kurukayisi, kuru uzum, ceviz ici, suzme peynir, esmer seker(caya 1 seker atiyorum onu birakamadim vicdanim rahat etsin sekeri bu da), irmik, dolmalik fistik, ped ve su aldim 51tl
Annemlerde; zeytin, yesilzeytin, salam, seftali, üzüm, kara erik almislar
Gecen zeytin yoktu evde annemden pizza icin istemistim gitmis bi poset zeytin almis.
Ben tuzsuz zeytin aliyorum digerleri cok tuzlu geliyor bana ondan kahvalticidan alirim diye almamistim.
Onlarin aldigida cok tuzlu
Bal, karadut ozu, salca falan siparis gecicem bugunde.
Market ballarindan hangisini aliyorsunuz?
Ben surekli org. Bal bulamiyorum
Memlekete gittigimde alıyordum.
Hem kestane bali hem cicek balı
Anavarza aldim gecen ihlamur falan icin begendim.
Yine ondan alicam kotunun iyisi iste bu durumda.
Kız bide o alçakti o sıra başkalarında yazdı şimdi birden kesildi birden herkesin perde aldığı bir dönem varmış demekBen döseniyorm öyle durumda.
G.dolapsda msj atılıyor
Alıcam dediniz almadınız diyorum
Cirkef satıcı diyolardır arkamdan
Canım yaş aralığı yüksekse bezin kg kısmı bezi bırakınca iyi oluyor külot bez bereketli olsun aldiklarinGunaydin kızlar
Benim ki gece 4 de uyanıyor 6 ya kadar zor uyutuyorum.
Dün kızı babasına bıraktım 10 da uyudum biraz iyiyim bugün yoksa gergin oluyorum gözlerim yanıyor .
Markete gittim Dün 330 tuttu ticketten çektirdim 100 tl bakiyem kaldı
Kıza yanlışlıkla külot bez almışım ama değiştirmedim bir deneyelim dedim giydirmeye iyide çıkarması zor oldu 60 li aldim kullancaz artık .
Dün yine bi rezillik yaşadık hergunumuz ayrı olay ya
Çıkarması niye zor oldu ki bana da kenardan yırtıyorsun diye kolay geliyordukülot bezde tek sıkıntı dışarıda ayakkabı varken, o yüzden dışarıda normal bez evde külot bez kullanıyorum. Benim kız bantlı bezlerin bantını çıkarıyor bazen çünküGunaydin kızlar
Benim ki gece 4 de uyanıyor 6 ya kadar zor uyutuyorum.
Dün kızı babasına bıraktım 10 da uyudum biraz iyiyim bugün yoksa gergin oluyorum gözlerim yanıyor .
Markete gittim Dün 330 tuttu ticketten çektirdim 100 tl bakiyem kaldı
Kıza yanlışlıkla külot bez almışım ama değiştirmedim bir deneyelim dedim giydirmeye iyide çıkarması zor oldu 60 li aldim kullancaz artık .
Dün yine bi rezillik yaşadık hergunumuz ayrı olay ya
Kısın külotlu corap falan giydirmesi zor oluyor ya:)Çıkarması niye zor oldu ki bana da kenardan yırtıyorsun diye kolay geliyordukülot bezde tek sıkıntı dışarıda ayakkabı varken, o yüzden dışarıda normal bez evde külot bez kullanıyorum. Benim kız bantlı bezlerin bantını çıkarıyor bazen çünkü
4 numara alıyorum suan canimCanım yaş aralığı yüksekse bezin kg kısmı bezi bırakınca iyi oluyor külot bez bereketli olsun aldiklarin
Benim kiz altini değiştirirken hiç durmuyor külot bezi de yeni kullanıyorum o yüzden zor geldi galiba alışırım giydirmesi cok kolayÇıkarması niye zor oldu ki bana da kenardan yırtıyorsun diye kolay geliyordukülot bezde tek sıkıntı dışarıda ayakkabı varken, o yüzden dışarıda normal bez evde külot bez kullanıyorum. Benim kız bantlı bezlerin bantını çıkarıyor bazen çünkü
ben yatanlari direk elemistim valla pahali diyeHayır full paketler 3-4 bin bide.
175 e verirler mi sana onu acaba.
Anavarza aldim yine bakalim guven veren bir yer bulana kadar idare ederimBen balparmak alıyorum oda pahalı geçen anavarza aldım indirimli yakaladım güzeldi tadı
Ben hic külot bez almadimBenim kiz altini değiştirirken hiç durmuyor külot bezi de yeni kullanıyorum o yüzden zor geldi galiba alışırım giydirmesi cok kolay
Disari için normal bezim var kış geldi külotlu çorap giydirmeye başladık komple çıkarmak sıkıntı gerçi bnmki tepinerek kendi çıkartıyor bn cikarmasamda
Bakim canım sagol.ben yatanlari direk elemistim valla pahali diye
tr_lelli canim ben ballari anadolu sofrasi diye bir insta sayfasi var .arkadaslar onermisti oradan aliyorum.peynirinden balindan cok memnunum
Bende yanlışlıkla aldim , arabaya poşetleri koyarken farkettim bi deneyeyim dedim .Anavarza aldim yine bakalim guven veren bir yer bulana kadar idare ederim
Ben hic külot bez almadim
Kışın sanki zor gelir
Bakim canım sagol.
Canim int. Alisveris yapiyomusun bilmiyorumda bebek urunlerinde indirim oluyor.Bende yanlışlıkla aldim , arabaya poşetleri koyarken farkettim bi deneyeyim dedim .
Mopasdan aldim numara bulmakta sıkıntı oluyor çoğu zaman.
Cok memnun değilim, çok pahalı ticket geçiyor die gidiyorum
yagli canim.inek yumusak gibiydi keci sertti.ben orguyu cok begendim annemle esim inek tulum sevdi .herkes bir farkli seyi begendi.ilk sipariste az az karisik almistim ben hangisi hosuma gidecek diye.petek bali cok iyiymis ben sevmem ama oyle dedi yiyenlerK kardespayi simdi sayfaya baktimda salamura inek peyniri sert mi? Nasil. Yaglimi
Internetten alışveriş yapmıyorum çünkü esimin iş yerinden yemek yemeleri için verdikleri ticket var ama oda börekciye filan gidiyor ticket geçen yerlere pek gitmiyor eve alışveriş yapıyorum bende . O yüzden ekstra alışveriş yapmıyorum, indirim bulunca yapsam iyi olur ama baya avantajlı gördüğüm kadarıylaCanim int. Alisveris yapiyomusun bilmiyorumda bebek urunlerinde indirim oluyor.
Gecen hepsiexpresden 68tane(34-34 iki paket seklinde aldim) prima 69tl almis oldum.
Bize baya gider.
Primada bu fiyata bulmak zor.
Boyle bulup atinca kenara iyi oluyor.